Arama sonuçları: *

1. O

🔥İndirim Wahl Aqua Groom Islak ve Kuru Erkek Bakım Kiti 1699TL (Dip Fiyat)

pahalı ya, wahl genelde ucuz ürünleri olan bir marka bu niye pahalı bilmiyorum ama amazon puanı 3 küsur. Bu fiyatlarda braumun cihazları var. Veya daha uyguna bir şey alınabilir.
  2. O

🔥İndirim MediaMarkt Tıraş makinelerinde indirim

h.olsun grundig hangisiydi
  3. O

bunu 2 3 sene kullandım. 200e falan hbden almıştım zamanında. bekledigimden uzun gitti. hatta pederle ortaklaşa 2 kişilik kullandık diyebilirim. Bu arada oneblade cihazdan 2 tane var. O da geçen sene çok ucuza iniyordu. Hala kullanıyorum ama onun yeri ayrı bunların ayrı.
  4. O

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/category/tiras-makinesi-465822.html?marketplace=MediaMarkt&sort=currentprice+asc bazı modellerde güzel indirimler var. Ben 599luk goldmaster olanı aldım. Epey akakçe gibi sitelerden kontrol ettim gerçek indirimler.
  5. O

🔥İndirim Dardanel Ayçiçek Yağlı Füme Ton 4 x 140 gr 300₺/adet 75₺

Bu fümeler nasıl agalar, normalde ton balığı severim. Tadı ve besin değerleri benzer mi
  6. O

🔥İndirim Dream D20 Robot Süpürge 🔥13.999₺

ben de robot süpürgeyi gereksiz buluyorum xd hatta dik süpürge de gereksiz, alacaksın borulu arkadan tangır tungur fişli vidanjör gibi çekecek bütün tozları. yok şarjı bitti yok filtresi doldu onu boşalt ne gerek var
  7. O

🔥İndirim Kahve Dünyası 1KG Espresso 582TL

hoca bunu biraz kalın çekip filtre kahve olarak kullanabilir miyiz?
  8. O

🔥İndirim Casio A158WA-1DF kod ile 888TL

bu fiyatlara zilyon tane akıllı saat ve bileklik var. Tarz meselesi mi bilmiyorum ama bana dokunmatik telefonlar çıktıktan sonra tuşlu telefon kullanmak gibi geliyor bu olay.
  9. O

❌İndirim Bitti! Havit fuxi h3 kulaklık 215TL

unlucky beyler, gelecek iptallerde görüşmek üzere ölücü tayfa :)
  10. O

la o spigen powerbank nasıl 200 küsur lira? ben 499a aldım
  11. O

bunu aldım da lavi çikolatayı kaçırdım ya o koydu :=)
  12. O

🔥İndirim Samsung LS43FM700UUXUF M7 Serisi 43” UHD Akıllı LCD Monitör 9999₺

Hocam ona 28 vereceğinize bir miktar(hesaplamaya üşendim) daha para verip bunu alın onun paneli zart zurt
  13. O

🔥İndirim Samsung LS43FM700UUXUF M7 Serisi 43” UHD Akıllı LCD Monitör 9999₺

reis hakkını yeme alan herkes çok memnun renkleri falan da iyi, bu fiyata a101 markaları falan var. Next de eski markadır ama bilemiyorum bakmak lazım daha uygun modelleri de var sanırım.
  14. O

❌İndirim Bitti! MMetalic Eşofman Altı ve Sweatler 😱 199₺

Ben pek güvenemedim arkadaşlar, ucuz etin yahnisi kara olacak gibi hissettirdi. Tene değecek sonuçta merdiven altı fazla kalitesiz ürünlerden de uzak durmak lazım.
  15. O

🔥İndirim Vadofone pay 100₺ bakiye hediyesi

NEREDE BEN GÖREMEDİM YA
  16. O

🔥İndirim Beypazarı Soda 24'lü 179TL

market ile aynı, migrosta şu an 6lı 45tl, bunun da 6lısı 45 yapıyor. Çoklu alımda daha uygun olması beklenir.
  17. O

Ariel pods kapsül çamaşır deterjanı %100 ücret iadesi

Satın alma işlemleri için kampanya dönemi 01.10.2025-30.10.2025 (satın alma fişinin tarihi) arasındadır, çevrimiçi kayıt formunun gönderilmesi ve fiş ya da faturanın fotoğrafının yüklenmesi için son tarih 30.10.2025'tür. Ekim değil mi ya
  18. O

Ariel pods kapsül çamaşır deterjanı %100 ücret iadesi

Bu kampanyadan oral b elektrikli diş fırçası almıştım 700tl civarı geri ödeme yapmışlardı. Takip etmek lazım güzel kampanyalar oluyor
  19. O

🔥İndirim 1 kg tavuk 59 TL

Maalesef ki denetim yok, çiftçiler genelde eğitimsiz köylü kesimden oluşuyor ve ziraatçıya gidip oradan ne verirlerse onu bahçelerine uyguluyorlar. Ziraatçılar da para kazanmak için boldan boldan gereksiz saçma sapan zirai ilaçları kimyasalları dayıyorlar. Dönen ürünler konuşuluyor ama direkt...
  20. O

🔥İndirim Old Spice stick 99tl

bearglove captain kullanıyorum da ikisi de bitmiş, ne önerirsiniz? Stokta olanlar iyi mi?
Geri