Arama sonuçları: *

1. ThatDay

Çözüldü✓ MİZAR DRİVER İNDİREMİYORUM

Teşekkür ederim, güncellememi tamamlayabildim. Fakat yaşamış olduğum 60%'lik klavyemin laptop klavyesi tuşlarına göre davranması sorununu hala çözemedim. Yardımcı olabilirsin çok sevinirim. İyi günler.
  2. ThatDay

Yardımın için teşekkürler, fakat bu seferde uygulamaya giriş yaptığımda güncelleme olduğunu söylüyor, güncellemeyi başlattığımda ise uygulama kendini kapatıyor ve klavye kablosunu yeniden takana kadar bağlantısını kopartıyor. Yardımcı olabilir misin?
  3. ThatDay

Mizar mz60 klavyem var fakat sürücüsünü indiremiyorum, klavyem laptop'a bağlı fakat kendi tuşlarını kullanmak yerine laptop tuşlarını kullanıyor nasıl düzeltirim. Yardımcı olur musunuz?
  4. ThatDay

❌İndirim Bitti! Tekrar Stokta Büyük Boy Mousepad Seçenekleri (900x400x2mm) Aliexpress Vergi Dahil 71,10₺

Ürünler 50% indirimli halleri ile daha yüksek fiyatlı halleri karşıma çıkıyor. Sorun nedir?
  5. ThatDay

5-8k arası sandalye önerir misiniz?

Merhaba, uzun saatler bilgisayar başında durduğum bir işim var ve oyun oynamayı da seviyorum bunun için gaming chair mi yoksa office chair mi almalıyım ve önerilerinizi de duymak isterim. Teşekkürler.
Geri