Arama sonuçları: *

1. C

Ekran kartı bios güncelleme

Xxxxxxcccc
  2. C

Ekran kartı bios güncelleme

¥₺xxxxxxxxx
  3. C

Samsung 980 pro 2 tb SSD için kullandığınız hangi soğutucuları önerirsiniz

Samsung 980 pro 2 tb SSD için kullananlardan gerçekten işe yarayan soğutucu önerisi istiyorum
  4. C

Samsung 980 pro soğutucusuz kullanan var mı-Windowsu 980 e taşımalımıyım

o soğutucu bloğu olmazsa ne olur
  5. C

Samsung 980 pro soğutucusuz kullanan var mı-Windowsu 980 e taşımalımıyım

samsung 980 pro 2 tb aldım. anakart msi b550 gaming edge. Eski tip m2 olmayan ssd ye sahibim 1-windowsu eski ssd den 980 proya taşımalımıyım 2- Yoksa sadece oyunları 980 pro ya kursam olur mu 3- 980 pro günlük kullanımda ve oyunlarda ısınıyor mu, soğutucu almalımıyım 4-soğutucu gerekli ise...
  6. C

Akasa NVMe M.2 ve Akasa Gecko Pro NVMe M.2 SSD soğutucuları nasıldır

Samsung 980 pro 2 tb sdd için soğutucu arayışındayım Akasa NVMe M.2 ve Akasa Gecko Pro NVMe M.2 SSD soğutucuları kullanan var mı Bu soğutucuları kullanan varsa yorumlayabilir mi , gerçekten işe yarıyor mu , memnunlar mı Almalımıyım uzak mı durmalıyım neden...
  7. C

Intenso 5 TB 2.5" USB 3.0 taşınabilir HDD'nin yazma hızı çok düşük

15mm kalınlığındaki usb.30 2.5" 5tb hdd için harddisk kutusu tavsiyesi istiyorum
  8. C

15mm kalınlığındaki usb.30 2.5" 5tb hdd için harddisk kutusu tavsiyesi istiyorum

15mm kalınlığındaki usb .30 2.5 " 5tb hdd için hard disk kutusu tavsiyesi istiyorum internet sitelerine baktım.karşıma hep 9.5 mm ye kadar destekleyenler çıktı. hdd içinde veri var. win11 e taktığımda sorunsuz çalışmalı, ve taktığım hdd yi silmemeli , formatlama malı sorunsuz çalışan öneriniz...
  9. C

Çözüldü✓ SSD çıkar tak yaptım ekran gitti

ssd nin bozulmuş olma ihtimali çok yüksek. usb diskleri bile pc den sökerken windows görev çubuğundan güvenli kaldır seçeneği ile kaldırmak gerekiyor
  10. C

Çözüldü✓ SSD çıkar tak yaptım ekran gitti

anakartın üzerinde, yuvarlak yassı , tartı pili, saat pillerinin büyüğü
  11. C

bios güncellerken setup mu usb ye atılır

bios güncellemenin farklı yöntemleri var.exe dosyası olarak mevcut ise windows açıkken , veri neredeyse üzerine tıklayıp çalıştırabilirsiniz.elektriğe takalı ve laptobun pili mutlaka dolu olsun. exe dışındaki bios dosyaları örneğin .cap uzantılı olanlar , pc nin ilk açılışında bios içine...
  12. C

ilk resmi yanlış attım.videodaki doğru , sökülen diskte 5tb yazıyor , o 1tb değil.uyuyorsa alacağım
  13. C

Detaylı söküm videosunu buldum.size zahmet olmazsa bakıp söyleyebilirseniz çok sevinirim
  14. C

bu resimden anlayabiliyor musunuz
  15. C

bu ne anlama geliyor ve alacağım ürün için mi ,sökeceğim intenso için mi yazdınız bunu
  16. C

hepsi birbirine uyuyorsa değiştireyim içini açıp 1697120852 bu değişimden sonra herhangi bir yazılım yüklemek gerekmeyecek sanırım 1697121031 https://www.amazon.com.tr/UGREEN-y%C3%BCksekli%C4%9Fe-kablolu-kasas%C4%B1n%C4%B1-destekler/dp/B06XWRRMYX?th=1 Bu mu dur Ayrıca, bu değişim sonrasında...
  17. C

Pc den aktardıklarımı . mediaplayer da izliyorum 1697120242 kontrolcüye müdehale etme , düzeltme imkanı olurmu. ufak sorunları hangi resimde görebiliyoruz
  18. C

4-5 ay önce çok az kullanılmış, Media Player da arşiv olarak kullanmak üzere almıştım bu HDD'yi. Hem aldığımda hem şimdi HD Tune ve Crystalinfo da durum fena gözükmezken PC'den veri aktarırken hız yerlerde sürünüyor, 2 MB/snlere düşüyor. Çoğunlukla 4-5 Mbps arasında geziyor. Bazen 20-30'lara...
  19. C

Yardım Asus Rx 6700 xt Dual Furmark Sonuçları Nasıl

MSI Afterburner yazılımından fanları ayarlamaktan vazgeçtim. AMD Adrenalin üzerinden fan ayarlarını resimdeki gibi ayarladım. Daha etkin bir soğutma oldu, istediğim sessizliğe kavuştum. 62 derecede oynadığım oyunlar, undervolt yapmamama rağmen 62 dereceden 56 dereceye geriledi.
  20. C

Çözüldü✓ AMD Adrenalin yazılımı oyunda sadece FPS değerini göstermiyor

Sadece 2 oyun yüklü.oyunlar tam ekran 1678742730 başka bir forumdan gelen öneri üzerine adrenelini kaldırıp tekrar kurdum , düzeldi
Geri