Arama sonuçları: *

1. H

PLAYSTATİON 5 FIFA24 Spiker Sesi Yok

Herkese merhaba, yeni aldığım PlayStation 5 için FIFA 24 Ultimate Team satın aldım fakat ilginç bir şekilde oyunda spiker sesi yok. PC de Steam'den aldığımda da bu sorun vardı geneldi fakat PS5'te yoktu bu sorun diye biliyorum. Çözümü var mı? Bilen varsa anlatabilir mi?
  2. H

Yardım Anakart , RAM, İşlemci önerisi

Herkese merhabalar, arkadaşlar rx570 4GB 256 bit ekran kartım var ve şu anki işlemcim anakartım ve ram ddr3. Şimdiki anakartım Asus m5a97 r 2.0 işlemcim ise Amd FX 6300 ve valorantta 80 90 fps alıyorum araştırmalarıma göre işlemci darboğaz oluyormuş. Aynı ekran kartını kardeşim kullanıyor...
  3. H

Fx6300 ile FX8350 arasında ki fark?

Öncelikle merhabalar ben FX6300 işlemci kullanıyorum ve RX 570 4 GB 256 bit nitro ekran kartı kullanıyorum fakat VALORANT tarz oyunlarda istediğim FPS(130-150 alıyorum fakat kardeşimin ekran kartı aynı 250-300 alıyor tabi onun işlemcisi çok yüksekte) alamıyorum bir kaç kişiye sorduğum zaman...
  4. H

Eski işlemcimi değiştirmek istiyorum

Oc yaparsam 6300 ü daha iyi sonuç alabilir miyim peki
  5. H

8350 çok daha iyi diyorlar çok rahat besliyormuş ekran kartını
  6. H

Anakartım M5A97 R2.0
  7. H

Performansta fark eder mi peki ?
  8. H

Öncelikle merhabalar benim bilgisayarımın işlemcisi FX6300 AM3 fakat ekran kartım RX570 256 bit 4 GB olmasına rağmen ben oyunlarda istediğim performansı alamıyorum. İşlemcimin değişmesi gerek. Asıl sorum şu ben AMD RYZEN 5 5500 alırsam takarsam sıkıntı yaratır mı ? Kullandığım işlemci AM3 bu ise...
Geri