Arama sonuçları: *

1. Devonian

❌İndirim Bitti! E-YOOSO Z11 Mekanik Klavye 428TL

Çektim bitane kebap parasına klavye
  2. Devonian

❌İndirim Bitti! Akko Ag325w kablosuz mouse 2 tane 550 tl

Aldım ben de ofiste kullanırım.
  3. Devonian

Öneri Laptop'ı İstediğim Konumda Tutacak Aparat Önerisi

Yapabilirsin fakat O parat dik kullanımı destekliyor mu onu öğrenmen lazım. Benim aldığım F160 düz modeliydi laptop tutucu ile gelmedi.
  4. Devonian

🔥İndirim MSI 40" MAG401QR IPS 155HZ 1MS 14.299,00 TL

Mouse Dareu a950 pro çok memnunum. Çok hafif oyunlarda da günlük/iş kullanımlarında da çok iyi. Bataryası inanılmaz iyi. 2.4 ghz de bile 1 hafta rahat gidiyor. Klavye Cidoo abm066. ndan da memnunum sadece Alice layout alışmak biraz uzun sürüyor. Alırken daha önce kullanmadıysan göz önünde...
  5. Devonian

ben monitörü uzaktan kullanıyorum ama tabii ki daha küçük montörlere göre daha az yoğun pikseller. Fakat benim için okey derecede
  6. Devonian

Yanındaki monitör 27" Monitör koluna bağladım ben. North Bayou Nb F160. Kaldırdı valla düşmez diye umuyorum.
  7. Devonian

Monitör bugün elime ulaştı. Monitörerlerden pek anlamam. Kullandığınız renk ayarlarını paylaşabilir misiniz acaba rica etsem?
  8. Devonian

🔥İndirim NZXT Kraken X53 240 mm sıvı soğutma 3939TL!!

dolandırıcı falan olabilir mi?
  9. Devonian

Defacto Kargo Pantolon 358.99 TL

bedeni çok büyük haberiniz olsun. Ben 36 giyiyordum nbormalde bunun 32'si bile biraz büyük oldu.
  10. Devonian

❌İndirim Bitti! ₺1,369 - Ajazz AK820 Pro (Ekran + Knob, Wireless) [Tekrar Stokta!]

Valla baktım İstanbul Başakşehir PİM diye bi yerde 1 haftadır. sonra aradım işte bunların telefon numarasını gümrükte takıldı dediler. Gelip işlem yapmanız falan gerekiyor dediler. İş güç malum izin günü ayarlayana kadar da geri göndermişler. Valla bilsem böyle bir şey olacağını keşke. O kadar...
  11. Devonian

❌İndirim Bitti! ₺1,369 - Ajazz AK820 Pro (Ekran + Knob, Wireless) [Tekrar Stokta!]

Şanslısınız sizin klavyeler geldi. Benim klavyeye gümrükte el koymuşlar. 1 hafta sonra fark ettim. Gümrüğe gelmeniz lazım dediler. Geleceğim gün de geri iade yapmışlar. Klavye şu an geri gidiyor. PTT'nin allah belasını versin gerçekten. Kafalarına göre iş yapıyorlar. Mail Attım siteye para...
  12. Devonian

10 bin TL laptop önerisi

Selamlar İnternette gezinme video, film vs izleme maks TFT falan oynamak için kullanacağım bir laptop arıyorum. 10 bin TL maks bütçem. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
  13. Devonian

🔥İndirim Xprime Titan Xl Kumaş Oyuncu Koltuğu 5500-GT 5.590 TL

Tavsiye etmiyorum 1 yılda oturma bölüm rezil oldu. Dikiş yok çoğu yerinde yapıştırma falan hemen kopuyor. Kollarının mekanizmaları da bozuluyor kısa sürede.
  14. Devonian

🔥İndirim Kişiye Özel Baskılı Cüzdan Kemer Setleri 199 TL #Hediyeli

Bu adama nasıl mesaj atıyoruz ya siparişi verdim ama yazıyı yazdırmak için nereye yazmak gerekiyor
  15. Devonian

🔥İndirim Corsair Void Elite RGB 7.1 Surround Kablosuz Beyaz Gaming Kulaklık 3415TL

Varsayımlar üzerinden konuşmasanız. Kullandığım ürün ile ilgili yorum yapıyorum farkındaysanız. Ucuzundan pahalısına birçok farklı kulaklık kullandım. Fiyatına göre mikrofon iyi değil.
  16. Devonian

🔥İndirim Corsair Void Elite RGB 7.1 Surround Kablosuz Beyaz Gaming Kulaklık 3415TL

2 yıldır kullanıyorum. Mikrofon çok kötü. Bu fiyata tavsiye etmiyorum.
  17. Devonian

❌İndirim Bitti! RTX 4060 & Tİ EKRAN KARTLARINDA İNDİRİMMM

10 bin TL'ye aldım ben 4060 Ti 8 GB. Henüz hiçbir oyunda VRAM sıkıntısı yaşamadım. Alırken çok tereddüt etmiştim. Alan Wake 2'den TLOU'ya kadar her şeyi oynadım sıkıntısız. 1080p'de oynayacaksanız bence fiyatlar iyi.
  18. Devonian

🔥İndirim Sony Playstation 5 Digital Edition 17.000,00 TL

Sıkıntılı ya. Muhtemelen yine hack vakası
  19. Devonian

❌İndirim Bitti! Adore Gaming Boss Oyuncu ve Bilgisayar Masası-Siyah 4.793,40 TL

Kaldırmışlar ürünü bu arada siteden
Top Bottom