Arama sonuçları: *

1. S

Arkadaşlar 144hz televizyonu monitör olarak kullanabilir miyim?

Cansın Senin monitörden alıyorum
  2. S

Çok pahalılar ya televizyon bana daha uygun geldi ama soğudum şimdi. Monitör önerilerine açığım bu arada
  3. S

Geçen bir dalga dümen dönmüştü Yine böyle bir televizyonu monitör olarak kullanabilir miyim diye sormuştu bir vatandaş. Cevap da şöyle bişeydi: 144hz i her yerde kullanamazsın, oyunlarda yine 60hz olur felan diyodu. Bunda da aynı şey mi söz konusu?
  4. S

Kakam yeri geldiğinde bunu masaya koyacam oyun oynayacam yeri geldiğinde de ters çevirip açıcam filmimi 3 metre ilerde yatağıma uzanıcam film izleyecem. Olmaz mı? Bana lazım olan sadece oyunlarda 144hz verebilmesi
  5. S

https://app.hb.biz/GbU944hXYvDN Arkadaşlar satıcıya soru sorulmuyor maalesef. Şimdi bu televizyonu alsam, masaüstü bilgisayarıma monitör olarak kullansam bana hdmi üzerinden 144hz i verir mi? Not: Fazla oyun oynayan biri değilim. Genelde film dizi izlerim.
  6. S

❌İndirim Bitti! JBL Charge 6 Bluetooth Hoparlör - 5.399 TL

Arkadaşlar ürün cidden abartılacak kadar iyi ve kaliteli şarjı da orta kullanımda 18 saati çok rahat görüyor. Ürün ilk çıktığında yurt dışından 150 Euro'ya almıştık şu anki fiyatını görünce ağlayasım geliyor😂. varya efsane bişey Not: abartılacak kadar güzel.
  7. S

🔥İndirim ETAP 2400W Fön Makinesi 139 TL

benimki iptal oldu arkadaşlar Satıcıyı şikayet edebiliyor muyuz? Hep beraber şikayet edip kapattıralım mağazayı
  8. S

Beypazarı doğal maden suyu 24X200ML 180 TL

3 harfli marketlerde de aynı fiyat?
  9. S

Telekomünikasyon firmaları neden aylardır kampanya yapmıyor?

Ciddi söylüyorum en az 6 haftadır yeni gelen tarifelerine bakıyorum vodafone ve ttkomun 60gb 550₺ dan aşağı yok ve işin b0k tarafı hepsinde aynı tarifeler aynı fiyata. 1766179439 Ben 6 haftadan beri doğru düzgün hiçbir tarife göremedim
  10. S

Telekomünikasyon firmaları neden aylardır kampanya yapmıyor?

Fatura taahhüdüm 2 ay önce bitti ama sırf adam gibi teklif gelsin diye 2 aydır yüksek fatura ödüyorum. Normalde yılbaşı kampanyaları olurdu ama halen gelmedi. Kafayı yicem artık birilerinin bunlara dur demesi lazım.
  11. S

❌İndirim Bitti! Microsoft Office 2021 Pro Plus Lisans Anahtarı Sepette (40,00 TL)

Kanka ben araştırmıştım bi ara. Bu kodların oturumları birden fazla kullanılabilen oturumlar. Yani okullar, adliyeler, vb. Devlet kurumlarına verilenlerden. Bu yüzden bu kadar ucuz. Bizim bunu kullanmamız yasal değilmiş. Ama devlet herhangi bir şekilde takip ceza vs. İçin peşine düşmüyor. Yani...
  12. S

🔥İndirim Seçili Deterjan ve Temizlik Ürünlerinde 1 Alana 1 Bedava

Fiyatlar aşırı şişirilmiş
  13. S

❌İndirim Bitti! Keçi Sütlü Bebek Bisküvisi 400 gr 9,99 TL

Aga ***** gibi üye olmadan devam edip aldım (12 kutu) mail gelmesin sürekli diye. Kargo beleşmiş ya la
  14. S

🔥İndirim Vadofone Bedava internet

Teşekkür ederim kanka. Galiba bir bug bulmuşsun 🙌
  15. S

🔥İndirim Game stick lite 236 TL aliexpress

Bunun içinde oyun var mı?
  16. S

🔥İndirim Acer Nitro 5 RTX 3080 35.599TL

Evet birebir aynısı 1714493334 Bir önceki bilgisayarım masaüstü r5 5600g ve 6700xt oc 12gb ve 16 ramli idi. Bu laptop un performansı daha güçlü en az yüzde 4 ila 6 lık bir fark var
  17. S

🔥İndirim Acer Nitro 5 RTX 3080 35.599TL

2 ay önce 36k ya aldım. Ram 1 modül olarak geldi. Aynısından 2. Yi de aldım ve taktım. Hiçbir problem yaşamadım ve oldukça memnunum. Sadece 1 keşkem var oda ekranı büyük almamak… 15.6 çok küçük geldi bana.
  18. S

🔥İndirim Rotring Visuclick Versatil Kalem Okul Seti Turuncu 0.7 Mm RO-VK07 49TL

Lise 4 te almıştım üni bitti kalemde tık yok tavsiye ederim
  19. S

🔥İndirim S24 34K S24+ 39.524₺ S24 Ultra 59.499₺ (Eğitim indirim programı)

Tayip köpeği bile bu indirimi çok gördü bize. Samsungdurr babba.
Geri