Arama sonuçları: *

1. baranito

Tami ile cash back nasıl alınır ?

sadece kart oluşturup o kart ile harcama yapmak yeterli mi bilen biri var mıdır ?
  2. baranito

PHILIPS 55OLED708/12 55 inç

gerçekten mi 1ayda 7k mi arttırmışlar
  3. baranito

PHILIPS 55OLED708/12 55 inç

Merhaba bu tv alınır mı sizce arkadaşlar ? https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_ph%C4%B1l%C4%B1ps-55oled708-12-55-in%C3%A7-139-ekran-uydu-al%C4%B1c%C4%B1l%C4%B1-smart-4k-uhd-ambilight-oled-tv-1230317.html 41kya düşmüş
  4. baranito

En uygun otobüs biletinde 50tl indirim

7 nisana kadar olan biletlerde geçerli
  5. baranito

En uygun otobüs biletinde 50tl indirim

Enuygun.com otobüs bileti almak isterseniz BAYRAM koduyla 50tl indirim kazanabiliyorsunuz. Sadece uygulamaya EDU uzantılı mail adersinizle kayıt olmanız gerekiyor ve MOBİL uygulamada geçerli sadece bu kod bilet alırken telefondan satın alın.
  6. baranito

Otobüs biletlerinde indirim kodu olanlar kullanmıyorlarsa verebilir mi?

Öğrenciyim bayrama doğru memlekete gideceğim de biletler uçmuş nerden kıssam kardır diye kod bakınıyorum kendi kodumu kullanmıştım eğer şehirler arası yolculuk yapmayıp kodu kullanmayanlar varsa diye yaazıyım dedim .
  7. baranito

Türk Telekom Prime olan varsa özelden yazabilir mi ? Bir şey soracağım

Önceden kampanyadan yararlanıyordum siz yararlanabiliyor musunuz
  8. baranito

Türk Telekom Prime olan varsa özelden yazabilir mi ? Bir şey soracağım

Türk telekom prime avantajlarında espresso lab kampanyasını kullanmaya çalışırken hattınız bu kampanyaya uygun değildir yazıyor böyle bir hata alan var mı
  9. baranito

''Markonshop'' dalsense veya benzeri ürünleri satın almak için güvenilir mi ?

Ps5 satın aldım fakat tek kolum var bir tane daha beyaz rengin dışında bir dualsense satın almak istiyorum en uygun burasını gördüm akakçede önerebilceğiniz veya bu yazdığım siteden alışveriş yapan bir arkadaşımız var mı ?
  10. baranito

İndirime giren o pc dell g15 55 30

çok teşekkür ederim bilgileriniz için
  11. baranito

öncelikle değerli cevabın için teşekkür ederim.Doğrulamak için 2 soru soracağım throttlestop ayrı bir uygulama (1.görseldeki) 3. parti yazılım dediğin linkini paylaştığın bir uygulama(2.görsel)
  12. baranito

Vodafone freezone lu olan var mı bir şey sormam gerekiyor

Arkadaşlar vodafone freezonun uygulamasında kampanyalar kısmında otobüs biletinde indirim kampanyası var 31 aralığa kadar geçerli olan kullanmayan varsa rica etsem kodu verebilir mi
  13. baranito

Merhabalar hepsiburada üzerinden dell g15 5530 modelini satın aldım 4060 1 tb ssd i7 13650hx olan bilgisayarı. fakat valorantı açtıığım zaman afterburner üzerinden görüyorum ki işlemdci 100 derecelere kadar çıkıyor.YOutubeda biraz araştırma yaptığım zaman alienware command programını kurup ordan...
  14. baranito

fifa 24 de +150 200 fps verecek laptop arıyorum

böyle bir bilgisayar arıyorum sadece fifa oynayacağım ve mühendislik programlarını çalıştırabileceğim bir bilgisayar ince ve ısınmayan olması tercihim
  15. baranito

mouse değiştirdim aynı ayarları nasıl ayarlıycam

zowie ec2-a dan sensei tene geçtim zowiede 800dpi kullanıyodum sensei tende de 800 dpi kullanıyorum fakat baya hızlı geliyo mouse bana neden böyle
  16. baranito

ZOWİE EC2-A KABLOLU MOUSE ARIYORUM AMA BULAMIYORUM

Yardım edin favori farem bozuldu ve aynısına ihtiyacım var
  17. baranito

🔥İndirim Karaca Çift Kişilik Pike 124₺🔥🔥

kodu ekledim ama kod gözükmüyo
  18. baranito

🔥İndirim Karaca Çift Kişilik Pike 124₺🔥🔥

ALINMIYO MU
Geri