Arama sonuçları: *

1. DarkKinght67

Ekran Kartı Sıvı metal sonrası değerler.

Sıvı soğutmalı kartım olmuştu 7 dereceye kadar düşürmüştüm :D aorus 1080ti water force modeliydi boşta 7-17 derece arasıydı bence sıvı soğutmalı modellerde daha serin çalışıyor kalitesine göre tabi sıcaklığın da iyi hocam gerek yok dediğin gibi
  2. DarkKinght67

Hayır 2-3 senelik tecrübem var, bu güne kadar hiç bir sorun yaşamadım sıvı metal yüzünden kendi çapımda yapıyorum şimdiye kadar 10 tane en az ekran kartına yapmışımdır genelde 1080ti gibi ısınan kartlara, sıvı metalin güzel yanı nerdeyse ölümsüz sıvı metal gibi pump out yapmıyor macun gibi...
  3. DarkKinght67

Yapay zekaya bakma hocam bence ekran kartının bloğu sıvı metal için uygunsa aşınma olmaz, ve düzgün sürülürse dik kullanmadığın sürece ki kartı dikte kullandım uzay sistem 1ay kasada 6-7 aydır kullanıyorum önceki ekran kartımıda 2yıl kullandım sattığım arkadaşım halen kullanıyor senin ekran...
  4. DarkKinght67

Evet bende öyle söyledim 1769091803 Nedemek hocam beklerim 1769091841 Ice dragon hocam dik kullanmak risklidir
  5. DarkKinght67

Sistemim ne kadar eder

12-13 e gider bu fiyat üstünde beklersin baya bence
  6. DarkKinght67

Tamamdır
  7. DarkKinght67

Gebze kocaelide tanıdığınız varsa ona yollayın hocam oda getirir hallederim
  8. DarkKinght67

Dik kullanıyosan önermem kesinlikle hocam bunun için rehber çekebilirim 1768946678 Kocaelideysen yardımcı olurum 1768946766 Pad yapışmıştır sıvı metalin yapışkanlığı yok hocam
  9. DarkKinght67

kapton bant çok yüksek ısılara dayanabilir, kartın serin çalışması ömrünü uzatır . ve doğru yapıldığında riski yoktur. 1768943518 turbo fan modellerde denemedim hiç , soğutma bloğu aliminyum ise olmaz tepkimeye girer sıvı metal ile.
  10. DarkKinght67

En kaliteli macun bile sıvı metalin yanına yaklaşamaz hocam yıllardır ekran kartlarımda sıvı metal kullanıyorum bu ekran kartında sıvı metal ile 7. aydayım bundan önce 2 sene 1080ti kullandım sıvı soğutmalı modeli , ekran kartını dik kullanırsan anca problem olabilir.
  11. DarkKinght67

Teflon bant ile sıvı ekmasını engelledim ve sıvıyı tam yeteri kadar yapmak önemli ,
  12. DarkKinght67

MSİ 2080Tİ GAMİNG X TRİO KARTININ SIVI METAL İŞLEM SONRASI DEĞERLERİNİ PAYLAŞMAK İSTEDİM . Sıvı metal öncesi max 68 derece iken %54 fanda sıvı metal sonrası 54 derece ve fan %39 derece. İlgi olursa rehber hazırlamak isterim sizin düşünceleriniz nelerdir.
  13. DarkKinght67

Pcyi satıcam kaça satmalıyım

19-20 arası eder hızlı gitsin dersen
  14. DarkKinght67

Nostaji Windows xp pc için öneriler.

Bu neymişş niye duymadım bunu ben
  15. DarkKinght67

CS2 FPS AYARLANMIYOR.

Mantıklı niye aklıma gelmedi ki 1767997521 Oldu ama fps i 300 yaparsam 220 lerde başlıyor çok geç fps yükseliyor 2 şer 2şer garip bir şekilde
  16. DarkKinght67

CS2 FPS AYARLANMIYOR.

denedim olmuyor hocam başka bir sorun var sanırım
  17. DarkKinght67

CS2 FPS AYARLANMIYOR.

yaptım olmadı hocam baslatma seceneklerine de yazdım olmadı.
  18. DarkKinght67

CS2 FPS AYARLANMIYOR.

yaptım ama olmadı
  19. DarkKinght67

CS2 FPS AYARLANMIYOR.

Denedim developer kodunu vs de 1767990808 Nasıl yapacağım
  20. DarkKinght67

Bilgisayarım kaç para eder dostlar.

Malesef hem satış aklımda yok şuan fiyatını merak ettim
Geri