Arama sonuçları: *

1. X

🔥İndirim Dune Part 2 Apple Tv'de 19TL

Ben Apple cihazdan aldım da bende para almadı sanki tıkladım sonra şifreyi girdim ön sipariş verildi gibi bişey dedi ama ben tam anlamadım normalde kart bilgim kayıtlı değildi.
  2. X

Huawei 11.5 8gb 7999tl'ye alınır mı?

Mümkünse kalemi de alın derim 1999 TL yerine 999 TL 1700825974 Onu çok gördüm de 4 gb artık az değil mi? işlemci de eh 1700826069 Bu arada arkadaşa uygulamalar bakımından katılıyorum uygulamaların bazıları hata verebiliyor 1700826295 Bu arada sana önerim dostum bu tableti alacaksan yine Huawei...
  3. X

Maalesef siteye özel dediler kuponu da siteden alıyorsun 1700825868 Ben alışveriş yaptım güvenilir direkt global site zaten
  4. X

Huawei kendi sitesindeki Matepad 11 2023 incelemenizi öneririm. 800 TL ek kuponda varmış.
  5. X

Razer Wolverine v2 Chroma kablo sorunu

Kimse kullanmıyor mu bu kontrolcüyü :(
  6. X

🔥İndirim 🔥Razer Wolverine V2 Chroma Beyaz Oyun Kolu 2.998'TL🔥

Pardon o doğru bende görmüştüm onu :D 1700221124 Pil durumu çok canımı sıkıyor bir nevi ondan kablolu aldım zati
  7. X

Razer Wolverine v2 Chroma kablo sorunu

Arkadaşlar Razer Wolverine v2 Chroma kolunda kabloyu taktığımız yer yukarı aşağıya oynuyor bu normal bir durum mu satın alan ve kullanan arkadaşlardan ricam bir kontrol edebilirler mi? Kablo takılı olduğunda kabloyu yukarı aşağı hareket ettirebiliyorum sanki bağlantı noktasında bir gevşeme var...
  8. X

Chroma değilde normal wolverine v2 olmasın.
  9. X

Kanka cihaz kaliteli ve b ps5 in ve xbox ın çıkardığı ek tuş özelliği ile geliyor bn şahsen pc de kullanmak için aldım kablosuz kanımca şart değil.
  10. X

Merhaba Ben bu ürünü aldım geldi de tuşlarda vs sorun yok ama kablo takım yeri yukarı aşağı oynuyor kabloyu taktığınızda oynama var bu normal mi alan arkadaşlar destek olabilir mi? Bu arada Trendyol'dan bu fiyata aldım.
  11. X

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Sipariş hala alındı kısmında iptal olma durumu olabilir. beklemeye devam engellemiş fixlemiş olabilirler.
  12. X

Ben yaptım kanka ama şu anda yeni ve yeni hesap açarak yapmadım bakalım kısmet
  13. X

Arkadaşlar kaçırdım kusura bakmayın yeni hesap açarak mı sipariş veriyorsunuz?
  14. X

🔥İndirim Pringles 165 gr Cips Patates Original Migros 12 TL

Eğer gidersen haberet merak ettim
  15. X

🔥İndirim Huawei MatePad 11.5 inch 120hz 8/128 + klavye + mouse + kalem 7999 TL

Hadi size bende kıyak bana mailden geldi. AMP115EDM500 bu kuponla 500 TL indirim oluyor. Almak isteyen kaçırmasın bence kupon sınırlı süre dediler.
  16. X

Gameon 27 inc Qhd ıps ekran 5500 TL

Curve olduğu için panel VA dır ve 2 ms bilemedim fiyat bana da düşük geldi de panel nanay oluyor. 1689772438 Gameon neyin nesi ilk defa duyuyorum aradığımda Turk telekom Gameon çıkıyor :D
  17. X

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 HyperX Armada 27" 165Hz 1ms HDMI DP G-Sync HDR400 QHD IPS Monitör 6999₺ 🔥🔥

Hocam kullanmaya başladın mı memnun musun? Site de bir yorum yap yaw :D Adamlar ürünü hatırlasınlar
  18. X

Yardım Yurt dışı kutusuz ürün hk.

Merhaba arkadaşlar, Sizlere bir sorum olacak işi bilen arkadaşlardan yardım rica edeceğim. Şimdi geçen arkadaşım Japonya'dan PS5 getirmiş kendisi için ve çok uygun dediğine göre 8 bin - 9 bin civarı anavatanı olduğu için sanırım. Ama dediği şuydu bavulda kutusu açılmış getirmiş yani kutulu...
Geri