Arama sonuçları: *

1. emrehanylmz

Rx7600 driver (adrenalin edition) kurarken mavi ekran hatası

Ramin mhzsini biostan profilini değiştirdim ondan kaynaklı olabilir mi 1742896420 Sağolasın kankam formatlayıp eski sürümle deneyeceğim
  2. emrehanylmz

Evet ekran kartı sürücüsünü kurarken veriyor veya kuruyor kurduktan sonra mavi ekran veriyor bir defa kurmayı başardım bu seferde ekran kartı sürücünün performans kısmında görünmüyordu
  3. emrehanylmz

Ryzen 5600 ve rx 7600 lü komple sıfır olarak kurmuş olduğum sistemde ekran kartı driverını (adrenalin edition) kurarken ya mavi ekran hatası veriyor yada amd tarafından masaüstünde yüklenemedi vs gibi hata veriyor windowsuda update ettim baştan format win10 kurdum yinede düzelmedi sizce sorun...
  4. emrehanylmz

Asus Prime B-450M-K anakarta bilgisayar kasamda ki fanlar bağlanabilir mi ?

Fanlar sabit rgb değil kasa üzerinde ki tuş ile renkleri değiştirilebiliyo anakartta hangi slota bağlantı sağlamalıyım
  5. emrehanylmz

Asus Prime B-450M-K anakarta bilgisayar kasamda ki fanlar bağlanabilir mi ?

Merhabalar görseller de paylaşmış olduğum fan soketlerine çevirici vs takarak anakarta bağlayıp sıcaklığa göre kasa fanlarının hız arttırmasını istiyorum ve fanlardaki rgb ledleri kasada ki tuş üzerinden kontrol etmek yerine bilgisayardan AURA SYNC uygulamasından değişimini sağlamak istiyorum bu...
Geri