Arama sonuçları: *

1. Hal0dayı

🔥İndirim Ocypus Delta A62 Se 6 Bakır Borulu 2x Fanlı 1.199 TL!

Vampirler bitirdi stokları
  2. Hal0dayı

Ocypus Delta A62 Se ARGB Dual White 120 Mm 1.199 TL🔥

Vampirler bitirdi bile :)
  3. Hal0dayı

Yardım Asus Servis Rezaleti: Sağlam Giden Anakartın Pinlerini Ezip Ücret İstediler!

Valla artık firmalar bile kanun tanımıyor nasıl olsa hukuk yok seneler sürer davalar diye yazık insanlarımıza bu kaliteyi bu ahlaksızlığı haketmiyor
  4. Hal0dayı

N9 X870e mi Aorus B850m mi Almalıyım ?

Tabi ki n9 hocam bu ikisi rakip bile degil
  5. Hal0dayı

NZXT İade Edeceğim Redditte Çok Yanma Sorunu Vardı

Sen topla da sistemini sonraki isler benim dedigim bosver :)
  6. Hal0dayı

X870e wifi kullaniyorum nzxt nin direkt biosu guncelleyip kullandim hic sorun yasamadim. Curve -25 de kullaniyorum mis gibi sorun va cikmadi isilarim cok iyi 23 faz oldugu icin yanma vs cozuleli 1 sene olucak hocam neredeyse
  7. Hal0dayı

Yüzyılın En Kârlı Setupu

Benim komple beyaz kasanin maliyetini duysan demek ki tarla parasi kazandim dersin bu nasil konu :D karlı satsan bile ayni paraya ayni urunu aliyorsun bu kazanc olmuyor
  8. Hal0dayı

9 aydir 7800x3d ile kullaniyorum nzxt yi hic sorun yasamadim ama buraya yazdigin anakart en baz giris seviyeli x870 12 bin lira felandir zaten alinir
  9. Hal0dayı

🔥İndirim Montech Xr Wood Kasa 3.199 TL!

Nzxt tabi ki hocam kamyon gibi kasa e atx digeri kucuk kasa
  10. Hal0dayı

🔥İndirim Montech Xr Kasa + Alpha Bronze 850w Atx 3.1 Psu 4.599 TL!

Beyaz olsa cekerdim valla :/
  11. Hal0dayı

Sistemim Ne Kadar Eder?

100 bini geçer reis 125 felan eder masallah
  12. Hal0dayı

Inno3d RTX 5080 X3 Oc Isı Sorunu

Kasayı degiş hocam garantiye de verme. 1350 rpm de corsair lianli veya asus marka kaliteliler dönse buz olur içerisi en azindan katki saglar 5-10 derece bu dandik marka kasa ve fanları agzınla üflesen daha fazla hava akışı sağlıyor isterse 50 fan olsun
  13. Hal0dayı

Gpu temp 80 derece normal. Hotspot 106 sinirda bir deger ama cok tehlikeli kullanilmaz degil hocam o yüzden öyle cevap verdim
  14. Hal0dayı

Pump out olmuş ama buna servis ellemiyor çünkü görüntü alıyoruz diye seni geçiştirmiş zaten ne yazık ki firmalar bu derece teknik analizi bilmeyen veya bilipte işine gelmeyenlerle dolu özellikle A..S markasında yaşadım. Garantinin bitmesini bekledim 6 ay sonra gittim kendim ptm7950 ile degistirdim
  15. Hal0dayı

Isılar normal bence hiçbir sorun yok. Bu havada kartı servise gönderip iade veya degişim raporu gelsin yenisini alırım ederim mantığı varsa uzak dur derim cunku direkt fatura bedeli uzerinden iade ediyorlar sonra kartsız kaldigina yanarsın. Çünkü kartında sorun yok kasanın fanlarını 200rpm...
  16. Hal0dayı

Atatürk'e “Soykırımcı” İftirası Atıldı! (Hoı4)

Atatürk soykırımcı olsaydı oc ları olmazdı hepsinin kellesini almıstı o yüzden yalan dolan hepsi
  17. Hal0dayı

Yardım Samsung 970 Evo Plus Kontrolcüsü Isınıyor

Öncelikle termal ped tarzı bir şey alıp montajlaman lazım gerekli kitler oluyor onlardan bak ekran kartın ısınmıyorsa oyunda vs 75-80 lerde gezmiyorsa tahminimce termal m2 ped ve soğutma bloğuyla çözersin
  18. Hal0dayı

Yardım Samsung 970 Evo Plus Kontrolcüsü Isınıyor

Ekran kartın olabilir. Ekran kartının ısıları nasıl ? Termal m2 ssd pedin yoksa zaten o ssd ısınan bir model ama 82 dereceler çok kötü bir sıcaklık
  19. DDR5 RAM ALINIR

Comment by 'Hal0dayı' on the classified ad 'DDR5 RAM ALINIR'

Bedava bulmussun o paraya sen almıyorsan ben alayım ilan no verirsen
Geri