Pcbuild guvenme reis guvenilir bir yer degil msi sitesinden bakinca görürsün önerilen psu yu 750w crash yeme olasigilin yüksek sonra kart bozuk durumu olusur
850w oneriliyor. Hata alma olasiligin yukselir bende nitro+ var bazen 410w cekiyor bazen 310w bazen 330w sınırda kalmasın guc kaynağı. Bende rm750 vardi acmadi sistemi ramler geldi diger hic bir sey gelmedi sonra 850w taktim acildi sistem direkt
Bu haliyle delta gps850 850w + plat olan modeli A- tier olarak listelenmiş hocam. Sizinde ellerinize sağlık test ve uğraşlar için ben bu modeli kullanıyorum imzamdaki sistemde dediğiniz gibi bir durum yaşanmadı hiç şaşırdım.
Daha kaliteli bir seyler istiyorsan 100-120k cikarman gerek reis :) buradaki en önemli ayrinti 6 taksit pesin fiyatına + 5000 parafpuan karar senin güzel yani kasa güzel power moduler. Kasa vento fazeon felan değil en azından öyle düşünmek lazım
Valla sistem cok iyiymis ram haric ama allahtan 16gb değil sonradan degistirilebilir. Pesin fiyatins 6 taksit + 5000 parafpuan veriyor. +2000 tl x670p wifi yukseltiliyor daha ne olsun sari sitede en ucuz sistem 100k milletin koydugu kasa felan da vento yani 5070ti li. Alacak olan elini cabuk...
Valla 2.300 tl ye x670p wifi gecmek tabi ki mantıklı reis toplam 85 e gelir kasa mis gibi sarı sitede 100 den asagi yok. Parcalar kaliteli b850mk nerde x670p wifi nerde
Valla bende ona bakıyordum güzel fiyat bu havada 5070ti oc olan modeli ince olan inno3d degil
1768561663
Zaten indirmiş indirecegi kadar reis gelmez kaldirirlar birazdan vatanin hep yaptığı numara hele ki 7800x3d islemcili 5070ti
Millet paraya para katıyor siz birbirinizi yiyorsunuz. Herkesin doğrusu başka demek ki tartismayin yatiriminizi dogrulariniz gore yapin hakli olan zaten belli olcak 1-2 aya arkadaşlar :D Kampanyadan bahsedelim biraz parafpara 5.000 tl nerelerde geciyor diye