Arama sonuçları: *

1. Entilus

Öneri AOC Q27G2S 27 vs Dell G2724D

Merhabalar iyi forumlar. i5 12400f - 3060 12gb sistemim için, hem ileri dönük hem de 1080p 27 inç monitörlerle arasında 1000 tl fark olduğu için 2k 27 inç monitör düşünmekteyim. Sizce hangisi alınır? Fiyatı nasıl? İndirim beklemelimiyim? Daha iyisi var mı? AOC -...
  2. Entilus

Yardım AOC Q27G2S vs Dell G2724D

Merhabalar iyi forumlar. i5 12400f - 3060 12gb sistemim için, hem ileri dönük hem de 1080p 27 inç monitörlerle arasında 1000 tl fark olduğu için 2k 27 inç monitör düşünmekteyim. Sizce hangisi alınır? Fiyatı nasıl? İndirim beklemelimiyim? Daha iyisi var mı? AOC -...
  3. Entilus

3 Monitörden hangisi mantıklı?

Şuanda 2k aoc düşünüyorum fiyatı 7700. Eğer itopya 1 haftaya kadar zamlatmazsa düşünüyorum. Dediklerinizi ciddiye alarak karar vericem. Kullanan arkadaşlarla da sordum sizinle aynı fikirde.
  4. Entilus

daha önceden 2 gün 27 kullanma imkanım olmadı dediğiniz gibi fhd olmasına rağmen sorun yaşamadım 1732126170 açıkcası 1 2 yıla kadar sistem yükselmeyi planlamıyorum daha doğrusu sistem kendini darlamadığı sürece düşünmüyorum o yüzden ileri dönüktense kısa vadeli en iyi bana görüntüyü ve sorun...
  5. Entilus

şuan ki sistemde 2k monitöerle oyunda 1080p oynamak sorun çıkartmaz o zaman bir de ona bakayım
  6. Entilus

1. olanı almayı düşünüyordum fazlasıyla yorumlara ve kullananların geri-dönüşü gayet iyi olduğuyla alakalıydı. 2. konusunda ben de aynı fikirdeyim. 3. için alma imkanım var lakin itopya fiyat politikası aşırı iğrenç olduğundan dolayı fiyatını hak ediyor mu veyahut daha iyi var mı? sistem için...
  7. Entilus

Merhaba iyi günler. Öncelikle sistemim i5 12400F ve 3060 12 GB ekran kartı mevcut. Sistemim 1080p odaklı bir sistem. Aklımda sürekli 2K monitör alma gibi bir fikir mevcuttu. Tek aklımda kalan soru işareti oyunları sürekli 1080'de oynamak 2K monitör de nasıl bir tepkimeye ve görüntü bozukluğuna...
  8. Entilus

Yardım İtopya garanti süreci

Bende şuan aynısını düşünüyorum
  9. Entilus

Hazır sistem satan siteler güvenilir mi?

Hem gaming genden hem itopyadan ürün iade etmiş birisi olarak yazim. Gamin genden aldığım monitörü keyfi olarak gözüme büyük geldiği için iade etmiştim tamiyle keyfi olarak sorun çıkartmadan direkt iadesini yapmışlardı. Ayrıca bayisi ve servis alanları gayet hoş. İtopya dan da iade sürecim 21...
  10. Entilus

Bunlar aldığım monitörü sürekli aynı fiyata indirim kafasıyla düşürüyorlar zaten 1.5 yıl kullandığım monitör için aldığım fiyatı göndermeleri de çok beni bozan bir durum değil lakin uğraştırıcı. Tekrar indirim sürecini vs beklemem veyahut üstüne koyup yenisini almam lazım. Yani bana ücret...
  11. Entilus

Bugün ile birlikte 21 gün.
  12. Entilus

Bakalım en kötü Arıcam şuan mail ile görüşüyoruz bi çalışanla istediğim veyahut mağduriyetimi gidermeye bir şeyler yazmazsa artık Arıcam
  13. Entilus

İçerisinde açılama için kağıt göndermemi istediler . İçerisinde arızalanan ürünün incelenmesi ve değiştirilmesini talep ediyorum yazdım ona rağmen ücret iadesinin sebebi bana tamamen art niyet gibi geliyor . Ayrıca Türkiye şartlarında arızalı ürünü kabul edip şahsıma yıkmamaları yine artı tabii ki
  14. Entilus

Stoklarında aynı monitörden var zatende direkt fiyat iadesi yapmak istemeleri saçma geldi
  15. Entilus

Merhabalar. Bundan 1.5 yıl önce 3600 TL ye gigabyte g24 f2 monitör satın almıştım. Monitörün kronik sorunlarından dolayı paneli arızalanmış ve teknik servise gönderdim. Şuanda itopyaya ulaştığımda iade onaylandığını söylüyorlar ve para iadesi yapacaklarını söylüyorlar. Monitörün fiyatı şuan...
  16. Entilus

İtopya garanti süreci hakkında

Merhabalar. Bundan 1.5 yıl önce 3600 TL ye gigabyte g24 f2 monitör satın almıştım. Monitörün kronik sorunlarından dolayı paneli arızalanmış ve teknik servise gönderdim. Şuanda itopyaya ulaştığımda iade onaylandığını söylüyorlar ve para iadesi yapacaklarını söylüyorlar. Monitörün fiyatı şuan...
  17. Entilus

659 TL ye Logitech G F310 Kablolu alınır mı?

Çok sert diyenler var ve fifa tarzı oyunlarda terleme ve bundan kaynaklı zevkten ötürü sorun yaşayanlar varmış siz hiç böyle sorunlar yaşadınız mı?
  18. Entilus

659 TL ye Logitech G F310 Kablolu alınır mı?

Merhabalar. Pc için bir gamepad arayışındayım. Çok bir beklentim yok gamepad üzerinden bana sorun çıkartmasın yeterli. Bu fiyatta veyahut daha üstüne koyup çok daha başarılı ürünler var mı yoksa alınır mı?
  19. Entilus

1489 TL ye Logitech Brio 100 alınır mı?

Bende çok görmüştüm uzun süre sonra ilk defa bu fiyatlarda ve genel kullanıcı olumlu bakıyor bugün almayı düşünüyorum gayet güzel ve yeterli duruyor.
  20. Entilus

1489 TL ye Logitech Brio 100 alınır mı?

İyi forumlar. Uzun süredir sadece arkadaşlarla görüşmek amacıyla bir Webcam arıyordum. Prime özel Kasım indirimlerinde bu Webcam hoşuma gitti. Çok f/p olmasını beklemiyorum paramın hakkını verir mi? https://amzn.eu/d/ecKTr9u
Top Bottom