Arama sonuçları: *

1. Entilus

Kablosuz hoparlör önerisi

Max 1-2k arası hocam.
  2. Entilus

Kablosuz hoparlör önerisi

Merhabalar, Masaüstü sistemim için kablosuz hoparlör aramaktayım. Amacım 1 metre kadar uzakta ki yatağımda rahatça film izleyebilmek. Uygun fiyatlı F/p bir hoparlör mevcut mudur acaba? tek beklentim iyi ses vermesi. Teşekkürler.
  3. Entilus

Seiko saat önerisi otomatik

[H3 id='Seiko+SEIRPH87K+Model+saat+iyi+midir+13+15+bin+aras+saat+bakmaktaym+otomatik+bakyorum+ok+gzel+saat+lakin+cam+mineral+mi+sanrm+bu+fiyata+hangi+saat+alnabilir']Seiko SEIRPH87K Model saat iyi midir? 13 15 bin arası saat bakmaktayım otomatik bakıyorum çok güzel saat lakin camı mineral miş...
  4. Entilus

1k - 2k arası powerbank önerisi

asdashdash 100 bini kral artık çantada taşırsak herhalde fıtık garantili ahdhas
  5. Entilus

1k ya geliyor https://www.hepsiburada.com/s-link-g330-30000mah-micro-type-c-usb-pd20w-qc3-0-18w-siyah-lcd-tasinabilir-pil-sarj-cihazi-powerban-pm-HBC00006L08L5 bu sizce bu daha mantıklı değil mi
  6. Entilus

İphone 13 telefonum için 20 bin ve üzeri power bank arayışındayım. https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-20000-mah-tasinabilir-hizli-sarj-cihazi-usb-c-18w-2-cikisli-powerbank-siyah-p-HBV00000WC9KY?sayfa=1&ozellik= Bu ürünü almayı düşünüyorum bilgisi veyahut önerisi olanları bekliyorum sağolun.
  7. Entilus

Öneri F/p Powerbank önerisi

Merhabalar. Elimde Philips marka bir powerbank mevcuttu. Bu powerbank'e telefonumu taktığımda %40 kadar şarj edip tamamen kapasitesi bitiyordu. Telefonumu 0'dan 100 e kadar en azından şarjını doldurabilecek bir powerbank önerisinde bulunabilirseniz sevinirim.
  8. Entilus

Spam ile snapchat hesabı kapatılır mı?

Merhabalar iyi günler. Telefonumdan snap hesabım silindi ve içinde ki numara ve postaya ulaşımım yok. Snapte ekli olan dostlarıma sürekli spam attırarak hesabı kapattırma şansım varmı veyahut nasıl yol izleyebilirim?
  9. Entilus

Snapchat hesap kurtarma

Hocam herhangi bir açık olmadan daha doğrusu bir link veya bir şey olmadan birisi benim numaramı girip sürekli sürekli kod göndermesiyle nasıl hesabı çalmış olabilir onuda anlayamadım açıkcası.
  10. Entilus

Snapchat hesap kurtarma

Merhabalar. Telefonuma sürekli sürekli snapchat onay kodu gelmesinden ötürü o anlık endişe ile hesaptan çıkış yaptım. Sonrasında hesaba tekrar girmek istediğimde yıllar önce açtığımdan ötürü şifreyi hatırlayamadım. Yüzde yüz emin olduğum numarayı girdiğimde şifre kurtarmada bir numara çıkmadı...
  11. Entilus

Öneri 500 TL civarlarında Mouse önerisi

Merhabalar iyi günler. Farem bozuldu ve yedek olarak ofis mousesi mevcut. Bunun yerine oyunlarda bana yeterince arka çıkabilecek ve üzmeyecek orta halli 500-800 bandında en fazla bir fare önerisine ihtiyacım mevcut.
  12. Entilus

Öneri AOC Q27G2S 27 vs Dell G2724D

Merhabalar iyi forumlar. i5 12400f - 3060 12gb sistemim için, hem ileri dönük hem de 1080p 27 inç monitörlerle arasında 1000 tl fark olduğu için 2k 27 inç monitör düşünmekteyim. Sizce hangisi alınır? Fiyatı nasıl? İndirim beklemelimiyim? Daha iyisi var mı? AOC -...
  13. Entilus

Yardım AOC Q27G2S vs Dell G2724D

Merhabalar iyi forumlar. i5 12400f - 3060 12gb sistemim için, hem ileri dönük hem de 1080p 27 inç monitörlerle arasında 1000 tl fark olduğu için 2k 27 inç monitör düşünmekteyim. Sizce hangisi alınır? Fiyatı nasıl? İndirim beklemelimiyim? Daha iyisi var mı? AOC -...
  14. Entilus

3 Monitörden hangisi mantıklı?

Şuanda 2k aoc düşünüyorum fiyatı 7700. Eğer itopya 1 haftaya kadar zamlatmazsa düşünüyorum. Dediklerinizi ciddiye alarak karar vericem. Kullanan arkadaşlarla da sordum sizinle aynı fikirde.
  15. Entilus

daha önceden 2 gün 27 kullanma imkanım olmadı dediğiniz gibi fhd olmasına rağmen sorun yaşamadım 1732126170 açıkcası 1 2 yıla kadar sistem yükselmeyi planlamıyorum daha doğrusu sistem kendini darlamadığı sürece düşünmüyorum o yüzden ileri dönüktense kısa vadeli en iyi bana görüntüyü ve sorun...
  16. Entilus

şuan ki sistemde 2k monitöerle oyunda 1080p oynamak sorun çıkartmaz o zaman bir de ona bakayım
  17. Entilus

1. olanı almayı düşünüyordum fazlasıyla yorumlara ve kullananların geri-dönüşü gayet iyi olduğuyla alakalıydı. 2. konusunda ben de aynı fikirdeyim. 3. için alma imkanım var lakin itopya fiyat politikası aşırı iğrenç olduğundan dolayı fiyatını hak ediyor mu veyahut daha iyi var mı? sistem için...
  18. Entilus

Merhaba iyi günler. Öncelikle sistemim i5 12400F ve 3060 12 GB ekran kartı mevcut. Sistemim 1080p odaklı bir sistem. Aklımda sürekli 2K monitör alma gibi bir fikir mevcuttu. Tek aklımda kalan soru işareti oyunları sürekli 1080'de oynamak 2K monitör de nasıl bir tepkimeye ve görüntü bozukluğuna...
  19. Entilus

Yardım İtopya garanti süreci

Bende şuan aynısını düşünüyorum
  20. Entilus

Yardım İtopya garanti süreci

Bunlar aldığım monitörü sürekli aynı fiyata indirim kafasıyla düşürüyorlar zaten 1.5 yıl kullandığım monitör için aldığım fiyatı göndermeleri de çok beni bozan bir durum değil lakin uğraştırıcı. Tekrar indirim sürecini vs beklemem veyahut üstüne koyup yenisini almam lazım. Yani bana ücret...
Geri