Arama sonuçları: *

1. emreecanarslan

Ekran kartı kullanımı cpu kullanımı çok yüksek

ilerleyen saatlerde 95dcleri görüyor
  2. emreecanarslan

Ekran kartı kullanımı cpu kullanımı çok yüksek

Arkadaşlar pc açalı yaklaşık 1 saat belki oldu valorant oynuyorum ama oynamadığımda da bu değerler çok yüksek oluyor discord açık mesela yayın izlemiyorum ya da yayın vermiyorum dc'de ama kullanımlar çok yüksek ekran kartı sıcaklığı yaklaşık %90 cıkıyor sıcaklıkta 94dc gördüğü oluyor sizce...
  3. emreecanarslan

35.000₺ DDR5 GAMİNG LAPTOP ÖNERİSİ

Beyler max 35.000₺ bütçem var yeni yıla girmeden laptop siparişi vermek istiyorum hem oyun oynayabileceğim hemde yazılımsal işlerimi halledebileceğim gaming laptop arıyorum hep masaüstü kullandım laptop konusunda hangi marka daha iyidir bilmiyorum önerisi olan varsa tavsiyede bulunabilir misiniz...
  4. emreecanarslan

Ram ve ana kart uyumluluğu

Beyler selamın aleyküm yardıma ihtiyacım var ramleri yükselticeğim ama çok anlamıyorum şimdi bende TUF GAMING B760-PLUS WIFI D4 Ana kart var Ram gskill F4 3200 C14D-16GTZR Var aynı marka gskill farklı model ramlerini alsam acaba çakışır mı bilemiyorum yardımcı olucak birileri var mı bu konuda
  5. emreecanarslan

Islc Kuramıyorum yardımcı olabilecek var mı ?

Merhabala arkadaşlar Islc Kuramıyorum böyle bir hata alıyorum ama bulamadım bilen var mı aranızda bi yardımcı olursa sevinirim.
  6. emreecanarslan

gamebooster monitör görüntü alamıyorum yardım

sa az önce kız arkadaşımın pc özelliklerine bakıyordum 60hzde oynadığını gördüm monitörü de gamebooster gb-2726cf 260hz 260hz çektiğimizde ekran gitti pc kapatıp açtık ama pc açılıyor görüntü gelmiyor sizce neden ekrana görüntü gelmiyor olabilir
  7. emreecanarslan

Epi̇c Games'i Bilgisayarımdan Silemiyorum Yardım

ALLAHIM SONUNDA YAPTIM 2 GÜNDÜR BUNUNLA UĞRAŞIYORUM FORMAT ATICAKTIM ARTIK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM REİS VALLAHA RAHATLADIM YA
  8. emreecanarslan

Hocam kuramıyorum ki ne kuruluyor ne kaldırılıyor
  9. emreecanarslan

Sa beyler ben bu epic games uygulamalarını kaldıramıyorum pcden ne yaptıysam kalkmadı ama bilgisayarımda epic games yok denetim masasında var gözüküyor sonrasında uygulamayı kurayım dedim kaldırayım bari dedim kurmaya çalışırkende birinci görseldeki gibi çıkıyor 1 : kurmaya çalışırken her iki...
  10. emreecanarslan

Pcde donma beyler bi el atın nedir sorun

Arkadaşlar merhabalar herkese son zamanlarda pcde çok fazla donma yaşıyorum sebebi ne olabilir sizce. Oyun oynarken birden pc gidiyor hiç bir şey yapamıyorum ya da youtube takılırken pc reset atmak durumunda kalıyorum ve sonrasında tekrar yapıyor. Apu sistemili 1660S Taktım diye darboğaz mı...
  11. emreecanarslan

Apu sisteme ekran kartı takılır mı?

Sağol hocam aynı kartı garantili 2700₺ aldım
  12. emreecanarslan

Duruyor mu hala
  13. emreecanarslan

eeeeeeeeee ne yapıcaz reis var mı tavsiyen kullanıyor musun hala
  14. emreecanarslan

Onu da düşündüm acaba darboğaz yapar mı bilmiyorum işte
  15. emreecanarslan

darboğaz yapmasını istemiyorum 3 5k temiz 2 el almak istiyorum
  16. emreecanarslan

Arkadaşlar merhabalar apu sistemim var ve artık fps yetersiz gelmeye başladı ekran kartı almak istiyorum fakat dar darboğaz yapar mı yapmaz mı sistem neyi destekler bilmiyorum yardımcı olur musunuz bu konu hakkında. İşlemci : AMD Ryzen 5 3400G with Radeon Vega Graphics Ram : 16 GB ASGARD 3200MHZ...
Geri