Arama sonuçları: *

1. R

Yardım Block strike bilgisayardan oynama

block strike oyununu MEmu emulatorden indirdim açmaya çalıştığımda emulator detected diyor nasıl çözebilirm
  2. R

Yardım Cs fps nasıl arttirabilirim

Rtx 3060 r5 5500 sistemle csde yüksek ayarda 130 FPS alıyorum maç arkadaşımda rtx 4070ti var işlemcisini hatırlamıyorum oda 300fps aliyor nasıl yüksekte biliriz FPS değerlerini
  3. R

Kelvin öldü K yazısını kaldırma

arkadaşla sons of the forest oynuyoduk kelvin öldü K yazısı kaldı onu nasıl kaldırırım hile ile denedim anlamadım bişey ordan
  4. R

Bunlar arasindan en iyi klavye hangisi

https://www.trendyol.com/gameagle/neopulse-mk-63x1bar-mekanik-isikli-red-switch-gamer-oyuncu-klavye-p-869743808?boutiqueId=61&merchantId=117936 Buda güzel sanırım hocam kalitesini tam bilmiyorum
  5. R

Topaz aı video kalitesi değişmiyor

After effects 2020de güzel bitane eşit yaptım onu topaz ile renderlayip tiktoka atmak istiyorum ama topazda her türlü ayarı yaptım videoları izleyerek kalite asla degismiyo
  6. R

After effects 2020 efekt ekleyince ekranda bişey çıkıyor

uygulamayı daha yeni kullanmaya başladım abim baya edit falan yapıyo burda twitch efektinden kaynaklı sanırım ekranda x e benzer bişey çıkıyor bunu nasıl kaldırabilirim abim bişeyler dedi ama anlamadım o üniversitede şuan yoksa ona yaptırırdım her şeyi
  7. R

Öneri Gaming mouse önerisi

serçe parmağımla yüzük parmağım boşta kaldıkca sinir oluyorum rahatsız oluyorum çok pahalı olmicak şekilde mouse önerirseniz sevinirim
  8. R

Papara sanal kartmı hayalet kartmı

hocam ininalı yurt dışındaki sitelerde kullanabilirmiyim visa sayesinde yoksa sadece tr içinmi geçerli
  9. R

hocam peki kartı kullanmak için illa telefondan kartı bağlamak mı gerekiyor
  10. R

papara ile steamdan oyun alacağım ama hesap hareketleri kısmında gözükmesini istemiyorum ailem bu harcamayı görürse %90 kızar 1730991455 ikisinden birinde bu istediğim varmı yada başka bi kart önerebilir misiniz? kolayca alabileceğim
  11. R

2000tl ve altı klavye öneri

https://www.amazon.com.tr/BSG-Culture-Sports-Spectre-Klavyesi/dp/B0CN5KGKRZ/ref=sr_1_15?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=2FOUAZ3GCPWEP&dib=eyJ2IjoiMSJ9.nUMR0XuBK3aCNUYUaum6yhtSJc5TdwT0h09wdZfcAN3MxCqz-v5aJ9VuuFsLw2OQv_Vvra0kZbMgYTDKBjHceAf5z0ey-CGYsRWiLs-zandHqx5GxeVC45iVVuwKQRmcdU...
  12. R

arkadaşlar huawei watch fit 2 saatimde ekran karıncalanıyor

knk üstte konuyu yükselt yazıyo ona tıklarsan yukarıya çıkıyo konu yardımcı olaımcam kusura bakma sadece bunu demek istedim belki birileri görür
  13. R

hangi şehirde yaşıyorsunuz

antalya
  14. R

ha bilmiyodum eyw hocam 1728220930 tamamdır aklımda
  15. R

One
  16. R

kusura bakmaknk ama evet acelem var 1728219888 gamepower neden alınmaz peki asıl onu merak ettim
  17. R

Hadi artık
  18. R

https://www.incehesap.com/gamepower-gasket-elite-rgb-wireless-bluetooth-kablolu-mekanik-red-switch-gasket-gaming-klavye-fiyati-69520/?utm_source=youtube&utm_medium=influencer&utm_campaign=pchocasi&utm_term=20.01.2024-gasket-elite-klavye böyle bitane klavye almak istiyorum ama bunlar ingilizce...
  19. R

takas yapamazsınız. (34)

O nasıl oluyo la
  20. R

FL Studio ve AfterEffects için laptop öneri

30k pahalı bana göre çünkü zaten okul falan var 1700650549 Tamamdır hocam bakacağım Teşekkürler
Geri