Arama sonuçları: *

1. N

Yardım Cpu Package Sıcaklığı 90 Derece Normal mi

bantı söktüm ama peteklere bir müdahalede bulunmadım olduğu gibi taktım . Açık veya kapalı olduğunu nasıl anlarım ?
  2. N

Termal macun kaynaklı bir sıkıntı olabilir mi ? Sıvı soğutucunun üzerindeki termal macunu kullanmıştım, açıkcası markasını kalitesini ne olduğunu bilmiyorum
  3. N

Arkadaşlarım merhaba . İ713700K işlemciye sahibim. İşlemci testi yaptığımda cpu max 79 derece cpu package max 90 derece görüyor. Değerler bana fazla geldi. Deepcool LS520 240 mm Sıvı soğutma kullanıyorum. Sıkıntı sizce nerede , ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz ?
  4. N

Rtx 4070 Ti Marka Önerisi

Yurtdışından almak mantıklımı sence
  5. N

almadım zaten PNY, neden kötü peki ?
  6. N

Teşekkür ettim bilgilendirme için. 19k ya PNY almadığıma pişman oldum :cry:
  7. N

2 aydır takip ediyorum fiyatları çok değişiyor sanırım hangisi daha ucuza denk gelirse onu alıcam (Zotack, Glaxy, Palit) 1678296643 İyiliğini kanıtlayacak bir karşılaştırma videosu falan var mı ? Kime göre neye göre iyi ben pek marka karşılaştırma videosu bulamadığım için soruyorum
  8. N

MSI marka olarak aralarında en pahalısı nerdeyse şuanda , indirime girecek gibide durmuyor yüksek ihtimal onu alamam 1678295578 Palit GamingPro nasıl alınır mı ? https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-palit-rtx-4070-ti-gamingpro-ned407t019k9-1043a-192-bit-gddr6x-12-gb-fiyati,353239425.html
  9. N

Zaten kasanın max uzunluğundan 1cm bile uzun değil ekran kartı o yüzden her halükarda sığar.. Dediğiniz gibi kasanın max uzunluğunda ekran kartı kullanmak fazla ısınma yapar mı bilmiyorum deneyimi olanlara sormak lazım 1678217668 19000 iken kaçırdım bidaha düşmedi takip ediyorum
  10. N

Kasamın ekran kartı boyutunu aşıyor ama sıkıntı olur mu sizce ? Kasamı ölçtüğümde içeride daha fazla boşluk var 350 mm ye yakın
  11. N

İndirime girer mi sence biraz daha bekleyebilirim ? 21 k dan fazla vermek istemiyorum pek
  12. N

Arkadaşlar merhaba. 4070 ti almayı düşünüyorum. Marka konusunda baya kararsız kaldım. Özellikle Galaxy ve Zotac arasında kaldım hangisini almalıyım. Sistemimi yeni topladım sadece ekran kartı kaldı alacağım. Birde kasama 4070 ti ekran kartının her markası ve modeli sığar mı ? Bazı modeller 330...
Geri