Arama sonuçları: *

1. S

Yardım GIGABYTE H610M H DDR4 anakart BIOS güncellemesi konusunda yardım

knk aynı konuyu a önce bende açtım. işlemiyi sürücüsünü nasıl güncellenir bilmiyorum. intel supporta girip baktım güncel diyor işlemciye. galiba tek çözüm 13. nesil işlemciye geçmek.
  2. S

Çözüldü✓ GIGABAYTE H 610M H v1.2 DDR4 ANAKART BIOS Güncellemesi

Arkadaşlar merhaba, bios güncellemek istiyorum ama, kırmızı bir uyarı var. işlemcinizin güncel olması gerekli diyor işlemcim 12.nesil intel i3 12100f. intel supportu indirdim ama işlemciniz güncel diyor. acaba anakarta bios atmam için illa işlemcinin mi değişmesi lazım. yardımcı olursanız...
  3. S

Çözüldü✓ Hi-fi fujin pro oyuncu kulaklığı kablo sorunu.

eywallah knk cansın, biraz uğraştırdı düzlemek ama yapınca düzeldi.
  4. S

Çözüldü✓ Hi-fi fujin pro oyuncu kulaklığı kablo sorunu.

Beyler kulaklık on numara ama şu kablosu sürekli dolanıyor böyle, zorluk çıkarmıyor ama uğraştırıyor. Kulaklıkta hiçbir sıkıntı yok iade etsemmi , etsemde iadesi kabul olurmu. Son bir şey daha böyle olması normalmi, kablosu çok sağlam sert ve kaliteli ama neden böyle dolaniyor.
  5. S

Steam hesabım kilitlendi

teşekkürler dostum tarama yaptım kötü bir şey çıkmadı yetkililerle iletişime çoktan geçtim zaten.hesap bende kullanılıyor ama sadece kitli. onuda ben yaptım falan diyor işte.
  6. S

Steam hesabım kilitlendi

knk hesabım hala bende sadece kilitli açılırmı acaba, mallık bu arada haklısın
  7. S

Steam hesabım kilitlendi

bir tane steamden arkadaş bana 50 dolarlık gift gönderdi bende dedimki nedir bu bi tıkladım , hesabımı istedi işte girdim sonrada hesap kilitlendi, steame desteğe başvurdum açılırmı acaba yoksa bana o kodu göndren kişi hesabımı mı çalmaya çalışıyor daha önce başına gelen varmı lütfen yardımcı olun.
  8. S

Çözüldü✓ AnaKart BIOS güncellemesinde yardım istiyorum.

Arkadaşlar benim anakartım H610M H DDR4(Rev1.2). Bios güncellemesi yapmak istiyorum işlemcim 12. nesil.ve bios sürümüm f2.yeni gelen sürümler var ama normalde en son sürüm indirilir.bende olan sürüm bir sonraki güncellemesinde yani f20 de 13.nesille ilgili bişeyler söylüyor çökme olabilir falan...
Geri