Arama sonuçları: *

1. A

Çözüldü✓ 2. El 10k satılık oyuncu kasası

alırsa bilmeyen biri alır
  2. A

Şuanki mentalini şarkıyla anlat

3. A

Kaç dil biliyorsunuz?

a1 türkçe
  4. A

gymde nasıl bir antreman programı kullanmalıyım

Güçlenmem için 5x5 e gerek yok o zaman üstteki programın 3x12 halini yapsam yeter mi? 1701615283 bel ve bilek ne zaman çalışabilirim? 1701615298 bide trapezi hangi hareketler çalıştırır
  5. A

gymde nasıl bir antreman programı kullanmalıyım

Merhaba sporda yeniyim 2 hafta oldu başlıyalı. Yaş 15 kg 52 boy 172 hiç gücüm yok fly machineyi ağırlıksız zor yapıyorum. Sizce ilk ay fullbody 5x5 yapmalı mıyım gücümün artması için yoksa alttaki programı mı kullanayım? iyice ısındıktan sonra antrenmana başlayabilirsin lat pull down 4 set...
  6. A

Göğüs Çalışmaya Gücüm Yetmiyor

Şuanki durum ne reis :D
  7. A

Gymde yeniyim yardımcı olur musunuz

5x5 önerir misiniz?
  8. A

Erken yaşta saçım beyazladı…

Evet evde kedi var umarim hastalık değildir
  9. A

haklısın reis 1701600148 peki yapabileceğim bişey var mı daha artmaması için bilen arkadaşlar var mı
  10. A

O da yakın gibi kanka ya geçen sene çok saçım dökülüyordu bu aralar azaldı ama bilmiyorum artık
  11. A

Genetik olurda 15 yaşındada ne bileyim hiç görmedim 1701599031 maalesef
  12. A

15 Yaşındayım saçımı kuruturken bir telinin beyaz olduğunu gördüm. Sizce normal mi doktora gitmem gerekir mi : )
  13. A

171 52 15
  14. A

full bodyde kas grubunu nasıl 3 gün dinlendirebilirim ki 3 günde bir mi gidicem anlamadım. şuanlık 2 günde 1 gidiyorum. 1701597651 Onları biliyorum reis 3 haftalık bi spor geçmişim var eskiden gidip bırakmıştık arkadaşlarla şimdi tek başladım sağol yinede
  15. A

52kg yim boy 170lerde neden ilk 6 ay fullbody peki split daha iyi olmaz mı? 1701555089 yiyecek programını nerden yaparim
  16. A

of beyler of
  17. A

Beyler gymde yeniyim ilk ay fullbody sonrası splite geçmeyi planlıyorum. Bi arkadaş bana böyle bi program yazdı nasıl sizce eklenmesi çıkarılması gereken şeyler var mı? Gücüm yok fly machineyi falan ağırlıksız son seti zor çıkarıyorum 5x5 yapmalı mıyım? Bide latpulldown yaparken köprücük...
  18. A

Hangi amd işlemciyi almalıyım?

5600x mantıksız bir işlemci. o fiyat farkına değmez. 5600 ile aralarında %1 lik bir fark var
  19. A

Oyunlarımı iade edip nays ile almak istiyorum

Merhabalar, bildiğiniz üzere Nays ile Steamden oyun satın aldığınızda oyun fiyatının %20’si size 3 gün içinde geri geliyor. Ben bugüne kadar bütün Steam oyunlarımı Papara ile aldım. Oyuna iade talebini gönderdikten hemen sonra oyunu tekrardan satın aldığımızda paramız yinede iade oluyor değil...
Geri