Bilgisayarda takılırken ara sıra bacağımı kasaya dokunduruyorum her zaman olmuyor ama bazen çarpıyor beni PSU falan da 1 senelik yani yeni. Sebebi ne olabilir ve sizce ne yapmalıyım?
Pc format attım. Pubg oynarken normal ama bazen fps 140lardan 20ye düşüyor çok drop yiyorum.
Bütün driverlar güncel bios güncel. Ne yapabilirim?
Pc özellikleri
r5 1600
msi 1650 ventus
16 gb ram 2x8 3200mhz
480 ssd sata
Genelde video alırım vatan hazır kutu gram aklıma gelmedi büyük ders oldu.
Direkt ssd kutusu kendisi falan yok anakarta baktım direkt yok ama hiçbir şekilde kenarda ki 240lık sddye kurdum pcyi m2 asla yok
Vatandan gelen 2 kutu var bir tanesinde parçalar var onda bantta şey yazıyor kutuyu kontrol edin sorumluluk size aittir diye ben bakmadım kapıda kutuyu açıp bir sorun çıkarırlar mı burdan.
Vatandan demonte hazır sistem aldım geldiğinde içinde ssd yoktu müşteri hizmetleriyle konuşuyorum 1 haftadır kamera kaydında kutunun içine konulmuş deniliyor kargo firmasıyla alakalı olmuş olabilir deniliyor. Ne yapabilirim bu durumda?
Ocak ayında yeşil kundura sitesinden bot satın aldım geri yolladım iade paramı vermediler.
THH haklı buldu beni tebliğde edildi ama paramı vermiyorlar. Müşteri hizmetlerine ulaşılamıyor asla maillere geri dönmüyorlar. Ocak ayında ki fiyatı 1800 tl idi indirimdeyken almıştım. Nasıl bir süreç...
Merhabalar. Geçen sene MSI G274QPF QD 27 IPS WQHD 170HZ 1MS FLAT GAMING MONITOR bu monitörden aldım ve çizgi çıktığpı için garantiye yolladım iade/değişim raporu çıktı satıcı hepsiburada. Bütün işlemleri yaptığımda muadil ürün olarak bana MSI 27 MAG 275CQRF QD 2560x1440 (WQHD) 16:9 CURVE 1000R...
4070ti gigabyte windforce 12gb modelini aldim. Psum corsair cx650f. Pin kablosunu doğru mu taktim tek kablodan geliyor. Fotoğrafta göründüğü gibi yardimci olur musunuz?
1703410306
Güncel