arkadaşlar nereye konu açacağımı bilemedim oyun indirme yaparken wifi ve internet bağlantısı anlık olarak kesiliyor durdurunca ise internet geliyor bu neden kaynaklanıyordur anlamadım sorunu nasıl çözebilirim
arkadaşlar Rog Strix XG27ACS 2k olanı aldım da monitör ayarlarında konrtast oyun renk ayarları vb değiştirilmiyor pasif durumunda gözüküyor bu nedendir acaba hiç biri seçilmiyor da
arkadaşlar bunu almaya karar verdim birde 2k monitör alacağım ama bu sistem 2k da darboğaz yapar mı darboğaz test sitesinde %28.1 oranında 2kda darboğaz çıktı ne kadar doğru bilmiyorum ^^
cougarı biraz araştırdım da iyi diyolar diye onu ekledim asusu ekleyince 8k koyuyor üzerine :D birde ryzen 9 7900x3d performansına baktım ryzen 7 7800x3d çoğu oyunda ezmiş nasıl oluyorsa testlerde .d sanırım ryzen 9 7900x3d yi 7800x3d yapcam hiç bir farkı yokmuş ^^
arkadaşlar sistem almak için bakınıyorumda asus primeların yeni nesilleri ddr5 am5 anakartlar sorunlu diyorlar bu doğrumu ona göre msi anakartlarınada bakacağım
Arkadaşlar sizce rtx 4080 S RTX 4090 Sistem mi alayım yoksa rtx 5000 serisini bekleyeyim mi ne önerirsiniz rtx 4090 lı sistemler yeterli olur mu bir 7-8 sene