Arama sonuçları: *

1. E

Pckolik'ten alınan kasanın hasarlı çıkması

Arkadaşlar, yeni gönderdikleri kasa bu sefer sağlam çıktı. En azından önceki hatalarını telafi ettiler diyebilirim. Bu süreçte THH, CİMER ve Şikayetvar’a başvuruda bulundum, ayrıca durumu detaylıca forumlara da yazmıştım. Şunu söylemek istiyorum: Eğer siz de benzer bir sorun yaşarsanız "bana...
  2. E

Arkadaşlar, yaşadığım sorunu buraya yazdıktan sonra THH, Şikayetvar ve CİMER’e şikayetlerimi yaptım. Sonrasında firmaya (Pckolik) tekrar bir mail attım. Üründeki hasarın ne onlardan ne de kargo firmasından kaynaklanmadığını, büyük ihtimalle üretici firmanın fabrikasından bu şekilde paketlenmiş...
  3. E

Yorum yapan herkese teşekkür ederim. Direkt Tüketici Hakem Heyeti’ne başvurumu yaptım, artık bu saatten sonra hukuki yollarla hakkımı arayacağım. Bu konuyu foruma açma sebebim tamamen sizlerin de aynı durumu yaşamamanız. Ben yandım, siz yanmayın. Evet, sitede zaman zaman güzel kampanyalar...
  4. E

Herkese selamlar. Geçtiğimiz günlerde Pckolik’ten Lian Li Lancool 207 Beyaz USB 3.1 ATX Mid Tower kasa siparişi verdim. Ürünü uzun süredir takip ediyordum, hem şık tasarımı hem de markasına duyduğum güven sebebiyle hiç tereddüt etmeden satın aldım. Ancak elime ulaştığında büyük bir hayal...
  5. E

TURKCELL PASAJ'DA Asus RT-AX82U V2 Gaming Router 5200TL

Normalde 4.999tl'ye satiliyordu gaming.gen ve laptopcomtr'de. Gaming'ten urunu ben alinca, son stoklariymis bitti. Teknosada en uyguna 6400 civarina var ama o paraya deger mi bilemedim.
  6. E

TURKCELL PASAJ'DA Asus RT-AX82U V2 Gaming Router 5200TL

Bunun yerine donanimi daha iyi ve daha guncel cikmis (yani daha uzun yillar firmware destegi almasi daha olasi) bir cihaz olarak Asus TUF Gaming AX3000 V2 modelini oneririm. 5k bandina bulabilirsin.
  7. E

Anakarttaki CPU ve DRAM ışıkları yanıyor

Bilgisayarımı 1 yıldır kullanıyorum. 1 haftadır modlu Minecraft oynarken birkaç defa kapandı ve her seferinde anakarttaki CPU ve DRAM ışıkları belli bir süre yanıp, normal bir şekilde açılıyordu. Dün akşam tekrar kapandı ve bilgisayarım bir daha açılmadı. Şu an sürekli CPU ve DRAM ışıkları...
  8. E

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Üretim neden durdurulmuş takip edemedim?
  9. E

❌İndirim Bitti! Türktelekom yeni kampanya

geçiliyor bende Vodafone'dan geçtim
  10. E

ana baslıktaki kampanya ya şuan geçmiş bulunmaktayım yalan değil arayıp geçilebiliyor.
  11. E

bu kampanyayı nerden gördünüz, link varsa atabilir misiniz?
  12. E

❌İndirim Bitti! SAPPHIRE PULSE RX 7900 GRE 16GB 256 Bit GDDR6 Ekran Kartı 20.427,25TL

Canavar gibi ekran karti. Bende Powercolor Hellhound modeli var. 2K her oyunu ultra da rahat oynatiyor. Fakat RTX ile birlikte zorlaniyor bilginize.
  13. E

AOC 27" QHD Q27G3XMN vs MSI MAG QHD 275CQRF hangisini almalıyım ?

Hocam baya zaman olmus ama hala monitorden memnun musunuz ya da bu kadar kullandiginiz zaman baska bir eksi yonunu fark ettiniz mi tavsiye eder misiniz? Multiplayer hizli fps oyunlarinda performansi nasildir acaba
  14. E

1440P Monitör önerisi

10k bütçe civarlarında alabileceğim görüntü kalitesi ve panel kalitesi bakımından en iyi monitör nedir? Aklımda Rtings'in incelediği Dell G2724D modeli ve MSI MAG 274qrfw modelleri var.
  15. E

MSİ MAG274QRFW BEYAZ 2k monitör Alınır mı? ?

Monitörden memnun musunuz? Bende almak istiyorum renk doğruluğu, kalitesi vb. Nasıl monitörün?
  16. E

R5 7600 sisteme RAM önerisi

Ryzen 5 7600. Palit GameRock 3080 Ti. Delta GPS-750HB Üstteki sisteme 2x16 DDR5 RAM arıyorum, 4K civarı bir fiyata alabileceğim ve üstüne OC yapabileceğim RAM önerilerinize açığım. Alttaki iki ürünü düşünüyorum ama içindeki ıc'ler ve Die'lar hakkında fikrim yok. Amazon.com.tr...
  17. E

🔥İndirim MACHENIKE G5 Pro Max standlı vergiler dahil 2035tl.

@samuraikek hocam o fiyata denk getirirseniz bize de haber verin kol arıyorum bende :)
  18. E

7600 için GameBooster TITAN 240 OR THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 SE ARGB

Başlıkta da dediğim gibi kule tipi mi almak iyi yoksa 240mm sıvı soğutucu mu daha iyidir. GameBooster'a pek güvenmiyorum açıkçası
  19. E

MSI Pro B650M-P vs Gigabyte B650M-K

İki anakart arasında kaldım. Ryzen 5 7600, 2x8 DDR5 RAM ve 3080 Ti ya da 6900XT ekran kartı kullanacağım. İşlemci'ye OC yapmayı da düşündüğümden dolayı VRM sıcaklıklarını'da göz önünde bulundurucak olursak hangisi daha uzun ömürlü ve kalitelidir? Fiyat olarak yakın olduklarından dolayı maddiyat...
Geri