Arama sonuçları: *

1. bercestev

280hz vs 165hz monitor

APU sistem kullanıyorsun şuanda o halde. İlerisi için 3080Tİ almayı düşünüyorsan 280 HZ monitör alabilirsin ama daha aşağısında bir ekran kartı alacaksan boş yere o kadar para vermene gerek yok 165 de yeterli olacaktır.
  2. bercestev

Game garaj iğrenç bir şirket

Öncelikle yaşadığınız sorun için çok geçmiş olsun, '' Gamegaraj'dan '' hiçbir şekilde alışveriş yapılmayacağını anlamış olduk böylece. Benim size kişisel tavsiyem, bir sistem toplamayı yada almayı düşünürseniz kesinlikle adresiniz ''İtopya'' olsun. Herhangi bir şekilde reklam amaçlı...
  3. bercestev

Çözüldü✓ RYZEN 5 3500 İLE MSİ GEFORCE RTX 3060 'ı destekler mi , darboğaz yapar mı ?

Herkese cevapları için teşekkür ederim.
  4. bercestev

Çözüldü✓ RYZEN 5 3500 İLE MSİ GEFORCE RTX 3060 'ı destekler mi , darboğaz yapar mı ?

Kardeşim o bütçe ekran kartı için değil , işlemci için . Ben zaten ekran kartı için bütçemi ayırdım kesin olarak alacağım.
  5. bercestev

Herkese merhabalar, Ryzen 5 3500 işlemcim var GEFORCE RTX 3060 alacağım, darboğaz yapar mı diye merak ediyorum. Bu konuda bilgisi olanlar yazabilirse sevinirim, değiştirmem gerekirse hangi işlemciyi almam yeterli olur .
Geri