Arama sonuçları: *

1. ahmethanbkc

Yeni Nvidia Driver Yükledim Digital Vibrance Ayarı Bozuluyor

Merhaba Digital Vibrance Ayarım Bu Şekilde 1920x1080de Çalışıyor Ama Cs2 Oynarken 1280x1024 Oynarken Sıkıntı Yaratıyor Sanki %50 De Gibi Renkler Cansız Oluyor Eski Driverde Böyle Sorun Yok
  2. ahmethanbkc

Windows 10 güncellemesi ya da Microsoft Store'dan bir uygulama indirilemiyor

internet ayarlarında güvenli mod aç kapa yazıyor orası kapalı
  3. ahmethanbkc

türk telekom kullanıyorum uygulamasına girdiğimde güvenli internet kapalı
  4. ahmethanbkc

Merhaba, 1 aydır herhangi bir Xbox'da oyun ya da Microsoft Store'den uygulama indiremiyorum. Kendi telefonumun interneti ile deniyorum oluyor Bir de Ubisoft uygulamasında internet erişim hatası alıyyorum neden oldugunu bilmiyorum. Aynı konuda müzdarip birisi vardır illaki.
  5. ahmethanbkc

Sahibinden Paramgüvende Papara Alışveriş yapılmıyor

zaten ben sahibinden araştırırken buldum bu ilanı yani linkden vs almaya çalışmıyorum 1685652274 zaten ben sahibinden araştırırken buldum bu ilanı yani linkden vs almaya çalışmıyorum
  6. ahmethanbkc

Sahibinden Paramgüvende Papara Alışveriş yapılmıyor

Merhaba Ben param Güvende İle Alışveiş yapmak isitiyorum ama Papara kartımdan almaya kalktığımda her zaman böyle yazı geliyor önceden alışveriş yapmıştım yardım pls
Geri