Arama sonuçları: *

1. nonserviams

CSGO FPS hakkında sorum var.

o zaman 1 tane daha 16GB ram almak şart diyorsunuz teşekkür ederim.
  2. nonserviams

CSGO FPS hakkında sorum var.

Merhabalar arkadaşlar izlediğim bir twitch yayıncısının benle aynı sisteme sahip olmasına rağmen benden fazla FPS aldığını fark ettim bu yüzden sizlere danışmak istedim. Sizce bu fps değerleri normal mi? FPS 120'ye kadar düşüyor 200 civarlarında geziyor ve arada drop giriyormuş gibi...
  3. nonserviams

bilgisayar satışı için fiyat önerisi

Merhabalar, Neredeyse 6 aydır satın aldığım bilgisayar ile oyun oynayarak zaman geçiriyordum ancak artık çok fazla sarmadığını anladım. Bu yüzden bilgisayarımı satıp Laptop alıp yapacağım işlere odaklanmak istiyorum. Bu konuyu açma nedenim ise sizce bilgisayarımı ne kadara satmalıyım bu konu...
  4. nonserviams

Bu sistemi şimdi alıyorum. Düşünceleriniz neler?

ASUS PRIME B450M-K II AMD B450 Soket AM4 DDR4 4400MHz(O.C.) M.2 Anakart Modelini yükselteceğim 650TL'lik bir farkla bu şekilde sistem kusursuz oldu diyebilir miyiz?
  5. nonserviams

Bu sistemi şimdi alıyorum. Düşünceleriniz neler?

Merhabala forum sakinleri, Birazdan evden çıkıp vatan şubesinden bu bilgisayarı alacağım. https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-5600-asus-rx6700xt-12g-prime-a320m-k-crucial-500gb-ssd-16gb-ram.html Sistem hakkında düşünceleriniz neler? Sizce almayıp başka bir sisteme yönelmeli miyim?
  6. nonserviams

Sistem hakkında yardımınız gerekli''

büyük ihtimalle bütçe çıkartıp bu sistemi alacağım herkes bunu tavsiye etti.
  7. nonserviams

cevap verdiğin için öncelikle teşekkür ederim. https://www.gaming.gen.tr/urun/47461/pc-hocasi-gg30-amd-ryzen-5-5500-asus-geforce-dual-rtx-3060-v2-oc-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ ve...
  8. nonserviams

Öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim. PC HOCASI-GG30 içerisinde AMD 5 5500 ve ASUS GEFORCE DUAL RTTX 3060 V2 OC12 GB bulunuyor. Diğer sistem içerisinde ise RX6700 ve İntel Core i3 12100F bulunuyor. Ben instagram üzerinde sayfalarıma içerik üretiyorum ve arada valorant ve diğer fps...
  9. nonserviams

Merhabalar forum sakinleri'' 14.000 gibi bir bütçe ile toplama bilgisayar almayı düşünüyorum. En sağlıklı şekilde bir öneriniz var mı? Bilinmiş satıcılardan önerdiğiniz sistemleri bana atarsanız çok memnun olurum.
Top Bottom