Arama sonuçları: *

• Users: breax
  • Order by date
  1. B

Yardım Laptop siyah ekran sonrası tepki vermiyor

Dostlar selam. 3 Yıllık emektar laptopumu (Asus TUF Gaming FA506IU) 3 hafta önce satmıştım. Benimle olduğu süreç boyunca hiçbir problem yaşamadığım laptop sattıktan sonra ara ara bilgisayar ekranı siyah olup hiçbir tepki vermiyor, düğmesinden hard reset yapmak zorunda kalıyorum. Windows olay...
  2. B

Yapay zeka ve CAD programları için sistem önerisi

Dostlar selam. Ağırlıklı olarak web kodlama yapıyorum ancak bu ay ai mühendisliğine başlamayı düşünüyorum. Aynı zamanda ağırlıklı olarak solidworks olmak üzere çeşitli cad programları kullanıyorum. Bu kullanımlarım doğrultusunda bir masaüstü sistem toplamak istiyorum. Bütçem 60000 tl. Ekran...
  3. B

12000 Tl bu 2. El sistem alınır mı?

Dostlar selam attığım sistem 2. El 12k ya alınır mı? AMD Ryzen 5 5500 3.60GHz 6 Cekirdek 19MB Önbellek Soket AM4 1 sene garantili Gigabyte GA-A320M-S2H Anakart 16 gb ram Adata 480 gb sata ssd Zotac 1660 süper 6 gb 400 w foem psu Master fox argb kasa sifir ontaraf mesh hava alir durumda
  4. B

12000 tl ye bu bilgisayar alınır mı?

AMD Ryzen 5 5500 3.60GHz 6 Cekirdek 19MB Önbellek Soket AM4 1 sene garantili Gigabyte GA-A320M-S2H Anakart 16 go ram Xpg 256 gb m2 ssd Adata 480 gb sata ssd Zotac 1660 süper 6 gb 400 w foem psu Master fox argb kasa sifir ontaraf mesh hava alir durumda Test edip ala bilirsiniz istiyene sifir psu...
  5. B

12000 tl ye bu bilgisayar alınır mı?

Dostlar selam. Yeğenime bir bilgisayar arayışındaydım bütçem düşük olduğu için 2. El düşündüm monitör dahil bir sistem buldum. Bu sistem alınır mı? Alırken nelere dikkat etmeliyim. 1 saat sonra almaya gideceğim Ekran kartı: 1660ti CPU: r5 2600 Ram 16gb (marka model bilinmiyor) Monitör Lenovo...
  6. B

CAD Programları İçin Hazır Sistem Önerisi

https://www.gamegaraj.com/urun/lotus-intel-d5-rtx-4070s-ti/
  7. B

Ben de 14700'ün değerlerine baktım. 360mm soğutucuyla bile yükte 100 dereceye çıktığı olmuş. şöyle bir sistem buldum: 1719910448 Hazır bir sistem daha mantıklı olmaz mı? Attığım sistemlere göre bu sistemin avantajı var mı?
  8. B

1719907838 Anakartın açıklamasında 12. ve 13. nesil işlemciler için özelleştirildiği yazıyordu, bu yüzden eski olabileceğini düşündüm. Önerdiğin sistem daha iyi bir f/p oranına sahip. Ekran kartı kısmında Palit nasıldır, bir dezavantajı olur mu? Benim önerdiğim sistem yerine aşağıdaki sistemi...
  9. B

Merhaba dostlar, İş yerim için 60,000 TL bandında, çoğunlukla SolidWorks ve diğer CAD programlarını sorunsuz çalıştıracak bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Hazır sistemlerin fiyatları daha uygun olduğu için hazır sistem düşünüyorum. Tercihim Nvidia ekran kartı ve Intel işlemci. (SolidWorks'ün...
  10. B

Geforce now için ekran kartı

İnternette sıkıntı yok ama ekran kartsız açmıyor pixelshader 3.0 destekleyen bir ekran kartı istiyor benden
  11. B

Monitöre Ekran Gelmiyor

Tüm parçaları söküp yeniden tak,soketlerin tozlarını al, bios pilini çıkarıp tak, ekran kartını söküp anakartın üzerindeki dahili görüntü portuyla görüntü almayı dene.
  12. B

Bilgisayar ne zaman alınır

Dolar 6 nın altına bir daha düşmez ancak korona muhabbetinin bitmesini bekleyebilirsin tekrar 6.20 civarlarına düşeceği söyleniyor.
  13. B

NVIDIA GeForce 600 ve üzeri. AMD Radeon HD 3000 ve üzeri. Intel HD Graphics 2000 ve üzer geforce now için minimum ekran kartı listesi bu şekilde
  14. B

bende r7 ye bakmıştım ancak 300 tl istiyor vicdansızlar.
  15. B

Ryzen 5 2600x ve ryzen 5 3600

1600 2600x 3600 bunların arasında gözle görülebilir hiçbir fark yok kesinlikle değiştirmene değmez.
  16. B

Elimde çok eski bir pc var 750ti takılıydı ancak arızalandı. 1-2 ay kullanacağım, max 150-200 tl lik gforce now'ı açan bir ekran kartı lazım öneriniz var mı. (2. el)
  17. B

500 TL Ekran Kartı Önerir Misiniz?

Tavsiyem 2. el bi kart alman. 2. el 750ti işini çok rahat görecektir
  18. B

CSGO Kasa Açılımı

Tavsiyem sitelerde açman cs nin içinde hem çok para hemde 10 kuruşluk item çıkıyor. 3 parti sitede açacağın bi kasada minimum 2-3 tllik item çıkıyor enazından
  19. B

RX 580 Şuan İçin Alınır Mı?

Kesinlikle alınır bi 3 sene daha sahalarda kalacak bir karttır kendisi.
  20. B

wifi ağını lan kablosu uzerinden masaustu pcye verme

Laptopta yapılmıyor ama telefondaki kablosuz interneti usb yardımı ile bilgisayara bağlayabilirsin. Onun dışında router satın almak işini görecektir.
Top Bottom