Arama sonuçları: *

1. A

MSİ MAG 272UP QD-OLED X24 VS SAMSUNG G8 QD-OLED arasında kaldım

Teşekkürler arkadaşlar msi aldım
  2. A

MSİ MAG 272UP QD-OLED X24 VS SAMSUNG G8 QD-OLED arasında kaldım

Herkese iyi günler, yakın zamanda sistem topladım ve şuan sisteme monitör almaya karar verdim. Yukarıdaki iki model arasında kaldım. Aralarında 2000 tl fiyat farkı var. ve Msi da 6 taksit yaparken samsungda 9 taksit avantajı var. Burn in olayları beni korkutuyor. Sizce ne yapmalıyım ?
  3. A

Ryzen 7 5700x , 9060 xt ile darboğaz olur mu ?

5800x3d lerin fiyatı acayip uçuk 17 civarı değmez o yüzden 5700x den devam teşekürler.
  4. A

hocam monitör 1080p o yüzden 5700x daha iyi olur gibi geldi.
  5. A

Arkadaşlar çok yerde olur olmaz diyen çok kişi var sizin fikriniz nedir?
  6. A

Çözüldü✓ Sapphire Nitro+ 9070XT Coil Whine Sesi var. İade etmeli miyim?

evet epicten aldım. rdr2 yi ücretsiz vereceğini düşünmüyorum. şöyle söyleyeyim ne çok ötüyor ne de az furmarkta bi tık yüksek geliyor ama oyundayken daha az
  7. A

Kısaca şöyle diyeyim hogwarts legacy de ful ayarlarda arada bi geliyor nadir onun harici gelmiyor
  8. A

Çok yüksek değil inceden geliyor o zaman aynı şekilde kullanmaya devam edeyim. Teşekkürler ilginiz için.
  9. A

İyi günler dilerim. 26 aralıkta aldığım ekran kartında Coil whine sesi olduğunu öğrendim. Kart yüke binince ses yapıyor, normalde bilgisayar kasam masanın altındaydı. Yukarı alınca fark ettim. Açıklamaya videoyu koyuyorum size iade etmeli miyim ? Kararsız kaldım. Not: Sesi furmakta space bas çek...
Geri