Arama sonuçları: *

1. spaylayf

Yardım (ÇÖZÜLDÜ)Hava soğutucu montajı

Rica ederim her zaman
  2. spaylayf

Çözüldü✓ BT kulaklık mikrofonu ve sesi aynı anda kullandırmıyor

O zaman razer yazılım ile ilgili de olabilir en sağlıklı bilgiyi veya nasıl bir yol izleyebileceğini razer servisini arayarak öğrenebilirsin(ya da yazılımın eski sürümünü yükleyip bir daha dene istersen)
  3. spaylayf

Çözüldü✓ BT kulaklık mikrofonu ve sesi aynı anda kullandırmıyor

Kasada mı laptop mu ? Eğer kasa ise farklı bir bt aparatı ile deneyin 5.0 veya üstü bir aparat ile deneyin (laptopta da aynı yöntemi denemenizi tercih ederim)
  4. spaylayf

Hayırlısı olsun güle güle kullan
  5. spaylayf

sorun olabileceğini zannetmiyorum. Plakalar tam oturuyorsa her şey düzgünce oturur uzunlukları mm leri aynı
  6. spaylayf

Djjfjfjjgkakak
  7. spaylayf

8:07 de gösterdiği gibi am4 plastiklerini kullanıyor olman gerekiyor, ve am4/am5 yazan metal parçaları önce fanın altına tak ondan sonra anakarta takabilirsin daha kolay olur
  8. spaylayf

Am4 yazan tarafı anakarta doğru çevir intel yazan kısımları (4 plastikte de) yukarı bakması gerekiyor.
  9. spaylayf

Bilgisayar açıldığında ethernet bağlı gözükmesine rağmen bağlanmıyor

Geçici çözüm olarak usb to ethernet aparatı kullanabilirsin. Fakat kalıcı çözüm olarak ethernet soketin de bir sorun olabilir ama usb to ethernet aparatını taktığında da hâlâ da internet gelmiyorsa yazılımla ilgili bir sorun olabilir windowsu yenileyebilirsin ya da anakart modeline aida64...
  10. spaylayf

TAktığın turuncu plastik destekleyicilerin üzerin de "amd" veya "intel" yazması gerekiyor ona göre ters çevirip takman lazım olabilir.
  11. spaylayf

bilgisayarda Lenovo Anakart

En detaylı şekilde bakmak için aida64 programını kullanabilirsin her şeyi gösteriyor (kaç mhz desteklediğini anakartın modelini kaç ram slotu olduğunu) 1-2 hafta ücretsiz kullanabilirsin
  12. spaylayf

Amd R7 240 ekran kartı

İşlemcim i3 - 10105f ekran kartım belirttiğim gibi amd r7 240 4 gb fakat oyunlar da performans düşük tam olarak sebebi nedir bilen birisi var mıdır ?
Geri