Arama sonuçları: *

1. Sezerrrr

RDR2 fsr 3 modu geldi

ben yaptım aynısını ama frame generation seçeneğini açsamda farketmiyor fps ve dlss seçeneğini aktif ettiğimde de ekran resimde gözüktüğü gibi siyah beyaz kareler oluyor yardımcı olabilicek var mıdır acaba
  2. Sezerrrr

Frame Generation Mod Bende Aktif Olmadı

epic games in dosyasına girip D:\Oyunlar\Epic Games\Launcher\Portal\Extras bu yerde overlay dosyasını başka yere taşı yani extras klasörü içersinde olmasın düzeliyor aktif oluyor tabi epic games kullanıyorsan
  3. Sezerrrr

Ana Konu DONANIM ARŞİVİ: KANDIRILDIK VİDEOSU ( Herkes DLSS 3.0 Açabilecek? )

Benim laptop da rtx 2050 var modu kurdum ama cyberpunk de Frame generation açılmıyor yardımcı olur musunuz
  4. Sezerrrr

📱 Hangi Telefonu Kullanıyorsunuz?

Hocam 6 senelik xiaomi yani markası telefon kullanıcısıyım 4 sene redmi note 8 kullandım ve gerçekten çok memnundum hızından özgürlüğünden yani yazılım işlerinden anladığım için yazılımlar deniyordum vs hiç bir sorunu yoktu sağlamdı da kamerası da çok iyiydi ekran olarak vs çok memnundum daha...
  5. Sezerrrr

Xiaomi 12 lite Alınır mı?

Hocam ben 2 aylık kullanıcıyım ve toplam 6 senelik xiaomi modeli telefon kullanan birisiyim yani 4 sene redmi note 8 kullandım ve çok memnundum sonra note 11 kullandım 1 sene ondanda memnundum şimdi ise 12 lite kullanıyorum ve gerçekten bu telefon çok rahat yani her türlü işime anında gerçekten...
  6. Sezerrrr

Yardım Flipbuds Pro için Windows uyumlu program

Gürültü modunda kendi içersindeki özelliklerden mi bahsediyorsunuz yoksa gürültü modu ile geçirgenlik modu arasında geçişi mi
  7. Sezerrrr

Flipbuds pro vs Buds 3t pro??

Ben 5 ay önce flipbuds pro aldım ve gerçekten çok memnunum ses yüksekliği,kalitesi,kontrolleri,ses engellemesi yani anc özelliği vs gerçekten memnunum şarj olarak hızlı şarjı çok işimi görüyor xiaomi telefonun varsa ayrı bi güzellik katıyor gerçekten benim tavsiyem flipbuds pro dur.
Geri