Arama sonuçları: *

1. S

Sıvı soğutucu hatası

PC yeni topladım ve şuanda bu sorunu alıyorum. CPU fana taktım pompa çalışmıyor.
  2. S

Sıvı soğutucu hatası

Soğutucunun üstündeki Corsair yazılı RGB yanmıyor
  3. S

Sıvı soğutucu hatası

Aynen bu şekilde. Olması gereken yerlerin hepsini denedim hep aynı hata
  4. S

Sıvı soğutucu hatası

4 numara CPU fan kısmına tek ince bir kablolu olan soketi taktım. Çokayıcı veya dağıtıcı ismini tam bilmiyorum ondan gelen USB kablosunu da USB girişine 10 numaraya taktım yanlış mı yapmışım.
  5. S

Sıvı soğutucu hatası

Bilgisayarı toparladım ve bu hatayı alıyorum. Anakart Asus rog strix z790-f gaming wifi, sıvı soğutucum Corsair H100i elite capellix. CPU fan kısmına soketi taktım ve USB kısmına da soketi taktım. Kasada RGB hub ve fan soketinden enerji geliyor. Fakat sıvı soğutucuyu çalıştıramıyorum. Bu hatayı...
  6. S

Çözüldü✓ PC TOPLUYORUM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ LÜTFEN !

Intel işlemci mi AMD işlemci mi diye sormak isterim bu sistemlere. Am5 anakartlar 2025 e kadar çıkacak işlemcileri destekleyeceğini okumuştum bir yerde. Ondan dolayı böyle bir şey tercih ettim. Ama intel işlemci sistemde de anakartı minimum tutup 13.900 almayıda düşünebilirim. İşlemcinin yanında...
  7. S

Hocam tamamen zevk için kurulan bir şey.Hani neredeyse her Türk çocuğunun içinde güzel bir sistem toplamak vardır ya. Benimkide ondan dolayı. Birazda uzun ömürlü olsun diye düşündüm. İşlemci detaylarına tekrar bakacağım teşekkür ederim. 1678173066 Hocam güzel bir oyun keyfi ve mühendislik...
  8. S

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Pc topluyordum ve araştırırken buranın büyük bir aile olduğunu gördüm. Çalışıyorum ve boş vakitlerimde güzel bir oyun oynamak istediğim zaman sorunda yaşamak istemiyorum. Uzun soluklu 3-4 senede bir sistemi yükseltebileceğim bir pc toplamak istiyorum...
Geri