Arama sonuçları: *

1. CIS_Soldier

HyperX Cloud Core DTS Gaming Kulaklık, 4P4F2AA, Siyah 1699 ₺

Arkadaşlar kavga etmek yerine şöyle bir önerim var; -Önce iki ürünün teknik özelliklerini karşılaştırın. -Varsa eğer iki cihazın ürün inceleme videolarını karşılaştırın. -En son iki ürünü de kullanan arkadaşlardan yorumlarını isteyin. Böylece daha şeffaf ve medeni bir şekilde aramızda bir ürün...
  2. CIS_Soldier

BİLGİSAYARIMDAN FAN SESİ GELİYOR VURUNCA GEÇİYOR

Ya da 100 liralık fanı değiştirmek yerine binlerce liralık bilgisayara tokat atmaya devam edebilirsin :D
  3. CIS_Soldier

Ekran kartım eriyecek yardım🔥80°C🔥

Kardeşim selam, Senin kasanın içeri hava girişi sağlayan fanları yok. Öndeki 3 fan eksoz görevi görüyor havayı dışarı üflüyor. Arka eksoz fan duvara çok yanaşık. Kasa altında keza yine fan yok. Benim fikrim öncelikle öndeki 3 adet fan yönünü değiştirmen olacaktır. İçeri hava girişi sağlayacak...
  4. CIS_Soldier

5080 Aldım Ama Doğru mu Yaptım acaba?

Kardeşim, yorumları okudukça canın sıkılıyordur eminim. Ama olayı şöyle değerlendirirsek daha doğru olur; -Öncelikle sistemini upgrade yapman güzel bir şey. Ama mantık çerçevesinde yaparsan daha uygun olur. -Sadece ekran kartını yükseltmen eski ekran kartına göre biraz gereksiz(kime göre, neye...
  5. CIS_Soldier

2k fiyat performans monitör önerisi bütçe maxtır.

1 Haftadır Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör kullanıyorum. İndirimde iken aldım 6.300 küsüre geldi, şuan fiyatı 6.879,00TL. Alırken ölü pixel yüzünden çok tereddütlüydüm. HB ile aldım, en kötü ihtimalle iade ederim dedim. Ekranın kenarında beni rahatsız etmeyecek şekilde 1 tane ölü...
  6. CIS_Soldier

Yardım 2K Mönitör alacağım karar veremiyorum ne almalıyım?

1 Haftadır Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör kullanıyorum. İndirimde iken aldım 6.300 küsüre geldi, alırken ölü pixel yüzünden çok tereddütlüydüm. HB ile aldım, en kötü ihtimalle iade ederim dedim. Ekranın kenarında beni rahatsız etmeyecek şekilde 1 tane ölü pixelim var ama monitör...
  7. CIS_Soldier

Sıfır sistem aldım ekranda yeşil çizgiler çıkıyor

Dostum önce sorunu minimalize etmek gerekiyor. Monitörden mi kasadan mı kesin teşhis koymak lazım. Bunun için sağlıklı çalışan bir monitöre ihtiyacın var, televizyon da olur. Tahmin yürütmek gerekirse eğer, ben de diğer arkadaşlar gibi ekran kartında bir problem olduğunu düşünüyorum. Umarım...
  8. CIS_Soldier

🔥İndirim Geforce Now 4080 li paketler satışa açıldı !!! %10 ekstra indirimli

Hocam cok guzel sozmus be: ``YÜZSÜZLÜK, AĞIR ŞEREF YOKSUNLUĞUDUR.``
  9. CIS_Soldier

4070s ekran kartı için 2k ips monitör önerisi

Monitor konusunda yardimlarinizdan dolayi ben ayrica tesekkur etmek istiyorum. Ne zaman aklima bu konuda bir soru takilsa sizin konulara ve incelemelere bakiyorum. Kendi adima size tekrar tesekkur ederim, iyiki varsiniz.
  10. CIS_Soldier

Kule tipi soğutucular ana kartı zamanla büker mi

Soğutucunun ağırlığından ziyade yanlış vidalamadan ötürü anakartı kastırıp yamultabilenler var. Ama ağırlıktan ötürü yapacağını zannetmiyorum ve safsatadan ibaret olduğunu düşünüyorum
  11. CIS_Soldier

MSI MAG 256F Monitör 4000TL alınır mı?

Hocam link bırakır mısınız.
  12. CIS_Soldier

F/P Monitör önerebilecek var mı?

Orjinal bir dp kablo işini çözecektir
  13. CIS_Soldier

Havit Yeni Kulaklık Çıkartmış (5 bağlantı modlu)

Sade ve şık tasarımı var lakin detaylı inceleme sonrası parasına göre değerlendirilmelidir. Körü körüne yeni ürünlere atlamamak kanaatindeyim. Umarım detaylı inceleme videosu ve rakipleri ile kıyaslama gelir.
  14. CIS_Soldier

Battlefield1 online bağlantı kurulmadı sorunu

Oyunu EA Launcher'dan başlatabiliyor musun?
  15. CIS_Soldier

Battlefield1 online bağlantı kurulmadı sorunu

EA hesabın var mı?
  16. CIS_Soldier

Hangi monitör alınmalı arasında kaldım? MSI VS LENOVO

lenovo'nın sıkıntısız gelme ihtimali = Fenerbahçe şampiyon olma ihtimali
  17. CIS_Soldier

İncehesap Lenovo Monitör Ölü Piksel ve Servis Süreci

Hocam geçmiş olsun, umarım en kısa sürede para iadesi alırsınız. Tekrar cihaz gönderirlerse kesinlikle THH'ne başvurunuzu yapın, yanlarına kar bırakmayın. lenovo ailesinde bu durumlar ne yazıkki kronikleşmeye doğru gidiyor. Bu markada çok az hatasız ürün gördüm. Tabi şans faktörü de bu işin içinde.
  18. CIS_Soldier

Çözüldü✓ Aliexpress Aula F75 700₺

Bu klavyeyi hala almayan kalmış, vay anam babam be. Stok bekleyip Temu kardeşten güvenilir bir şekilde almak daha mantıklı. Bu arada birden fazla alan arkadaşlar bir el kaldırabilir mi 🫂
  19. CIS_Soldier

HAVİT KULAKLIK DEĞER Mİ YOKSA DHAA İYİSİ VAR MI?

Gamepower Fujin 7.1 kullanmıştım. Beni çok şaşırtmıştı. Ürün incelemelerine bir bak istersen.
Geri