Arama sonuçları: *

1. Struggle

❌İndirim Bitti! S26 Ultra 512 GB 97 Bin TL

S26 ultra almayı planlıyordum ama benim için çok da önemli yenilikler gelmedi. kasada titanyumdan aliminyuma geçilmesi, pil sağlığının 2000 döngüden 1200'e düşmesi gibi nedenlerden dolayı vazgeçtim. 75k'ya 512gb s25 ultra aldım tepe tepe kullanacağım. S27 ultra beklediğim gibi gelirse bunu satıp...
  2. Struggle

Galaxy S25 Ultra için Kılıf Önerisi

bu modeller güzel ama fiyatları çok uçuk açıkçası bi kılıfa bu kadar para vermek istemiyorum hocam. muadil olarak daha uygunları var mı acaba piyasada
  3. Struggle

Galaxy S25 Ultra için Kılıf Önerisi

Telefonu kaba göstermeyen ve şık duran seçenekler arıyorum, önerilerinize açığım.
  4. Struggle

S25 Ultra Şu an alınır mı

geçersiz diyor girdiğimde
  5. Struggle

Samsung S26 Ultra mı yoksa Oppo Find X9 Pro mu?

evet hocam s25 ultra almaya çok yakınım.
  6. Struggle

Cihazdan memnun olmadığınız noktalar var mı bir de cihazın şarjı nasıl gidiyor hocam 1 günü çıkartıyor mu bazı yerlerde pili su gibi içiyor diyorlar.
  7. Struggle

Mart ayı gibi s25 ultra fiyatları daha da düşer mi acaba?
  8. Struggle

S26 Ultra beklediğimiz fiyatın çok çok üstünde geldi değeri asla 110k etmez hayal kırıklığına uğrattı bizi samsung. 75k fiyat aralığında s25 ultra mı yoksa oppo find x9 pro mu tercih edilmeli arkadaşlar?
  9. Struggle

"Arkadaşlar selam, yeni bir amiral gemisi almayı düşünüyorum ama iki cihaz arasında çok kararsız kaldım. Bir yanda Şubat sonunda tanıtılacak olan Samsung Galaxy S26 Ultra var; Snapdragon 8 Elite Gen 5 ve One UI 8.5 ile gelecek olması cezbediyor. Diğer yanda ise halihazırda piyasada olan Oppo...
  10. Struggle

Max 700 Bin TL Hatchback Araç Tavsiyesi

Manuel ve dizel olsun istiyorum bu kriterlerde başımı ağrıtmayacak hangi modellere yönelmeliyim?
  11. Struggle

Max 700 Bin TL Hatchback Araç Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, Maksimum 700.000 TL bütçe ile bir hatchback araç almayı planlıyorum. Piyasayı az çok takip ediyorum ancak kullanıcı deneyimlerine ve güncel piyasa koşullarına göre sizin de fikirlerinizi almak istedim. Aradığım Genel Özellikler: Bütçe: Max 700.000 TL (Biraz zorlarsam 750k...
  12. Struggle

❌İndirim Bitti! TRENDYOL DA 21:00 De KAZI KAZAN BAŞLIYOR

1600/400 veya 2000/500 olan özelden atabilirsin çok sevinirim.
  13. Struggle

🔥İndirim Trendyol Kazı Kazan Aktif

1000e 250 veya 2000e 500 kodu olan varsa alabilirim arkadaşlar.
  14. Struggle

🔥İndirim Trendyol kazı kazan aktif

Hocam rica etsem özelden atabilir misiniz kullanmazsanız eğer.
  15. Struggle

❌İndirim Bitti! Trendyol Kazı Kazan Basladı ( YENİ )

özelden kod gönderebilecek varsa sevinirim kız arkadaşıma hediye alacağım (1000e 250 ya da 2000e 500).
  16. Struggle

Yardım Baldur's Gate 3 Alınır mı?

RPG türünü seviyorum ve bu oyun gelmiş geçmiş en iyi RPG olarak görülüyor. Steam'de Nays ile 699 TL'ye geliyor alınır mı sizce?
  17. Struggle

Steam Playstation Oyunlarına Zam geldi

Tarihini bilmiyorum hocam ama stoklu olarak geliyor bunlar her an bitebilir.
  18. Struggle

lastetail
  19. Struggle

Ben alırken de 699'du fiyatı kod ile birlikte düşüyor 555'e.
  20. Struggle

Sadece eksik olan The Last of Us vardı Deluxe paketi eTailden yapıştırdım 555 TL'ye.
Geri