Arama sonuçları: *

• Users: Turvn
  • Order by date
  1. T

DJI daha iyi ve kullanışlı iken neden herkes (influencerlar) Gopro kullanıyor :D

yaptığım araştırmalar karsısında 2 kamera arasında djı da karar kıldım ama aklıma takılan bir soru oldu neden herkes (influencerlar) go proyu tercih ediyor bizim bilmediğimiz onların bildiği bir özelliğimi var bilen varsa yazabilirmi djı action 4 adverturee combo vs gopro hero12 black creator combo
  2. T

DJI daha iyi ve kullanışlı iken neden herkes (influencerlar) Gopro kullanıyor

yaptığım araştırmalar karsısında 2 kamera arasında djı da karar kıldım ama aklıma takılan bir soru oldu neden herkes (influencerlar) go proyu tercih ediyor bizim bilmediğimiz onların bildiği bir özelliğimi var bilen varsa yazabilirmi djı action 4 adverturee combo vs gopro hero12 black creator combo
  3. T

🔥İndirim Xiaomi Smartmi Cook Master 8 L Airfryer Siyah 3799 TL

https://www.a101.com.tr/elektronik/xiaomi-smartmi-cook-master-8-l-airfryer-siyah/ almaya değer mi kullanan var mı merak ediyorum görüşlerinizi belirtirmisiniz
  4. T

Mac için uygulama ve iptv önerisi

link i var mı rica etsem,
  5. T

Macbook u kullanmaya yardımcı olacak uygulama önerileri lütfen

Macbook u kullanmaya yardımcı olacak uygulama önerileri lütfen ?
  6. T

bu iki apple pc arasındaki fark ne neden seri kodları farklı iyilermi ?

bu iki pc arasındaki fark ne neden seri kodları farklı ? soldaki neden 4k ucuz ve normal apple sitesindekinden farkı ne ? pcler aynı olmasına rağmen seriler neden farklı
  7. T

KASAMIN EGZOZ FANINDAN SES GELİYOR YAVAŞ DÖNÜYOR TAKILIYOR

KASAMIN EGZOZ FANINDAN SES GELİYOR YAVAŞ DÖNÜYOR TAKILIYOR . YARDIM LÜTFEN (ÇOĞALTICI KULLANMIYORUM KASAYI AÇAR AÇMAZ SES GELİYO LAG LI DÖNÜYOR )
  8. T

APPLE ÜRÜNLERİNDE %5 İNİDİRİM VAR MEDİA MARKT VS

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_macbook-air-m2-8gb-256gb-ssd-13-6inç-yıldız-ışığı-mly13tu-a-1222683.html 1686944917 4000 tl daha ucuz diğerleride öyle 1686944973 1 hafta önce zam yapmadılar apple direkt olarak zam yaptı normalde apple la aynı fiyattan satıyolardı şimdi daha ucuza...
  9. T

APPLE ÜRÜNLERİNDE %5 İNİDİRİM VAR MEDİA MARKT VS

APPLE ÜRÜNLERİNDE %5 İNİDİRİM VAR MEDİA MARKT TEKNOSADA FALAN FİYATLAR 2000 3000 DAHA DÜŞÜK
  10. T

2023de M1 Macbook Ai̇r Alinir Mi

Mac Air/ M1/ 16GB RAM / 256GB SSD/ 13.3 inç VS m2 16 gb VS M2 16 GB(2022) ARADA 9000 TL FARK VAR ARADAKİ FARKI VERMEYE DEĞER Mİ YOKSA M1 MACBOOK 5 6 SENE GÖTÜRÜR MÜ STANDART KULLANICIYIM ARA SIRA EDİT YAPARIM 9 BİN TL FARK ÖDEMEK NE KADAR MANTIKLI YOKSA 9 BİN E ÇOKLAYACI VS YA AKSESUARLARI MI...
  11. T

DOLAR ÖNGÜRÜLERİNİZ NELERDİR ? (MEHMET ŞİMŞEK HAKKINDA GÖRÜŞLER)

DOLAR HAKKINDA DÜŞÜNCÜLERİNİZİ BEKLİYORUM. YÜKSELİR DÜŞER VS İLEREYE DÖNÜK EKONOMİ DÜZELİR Mİ VS 1686312532 MEHMET ŞİMŞEK DOLARA NE KADAR ETKİ EDEBİLİR
  12. T

Pozitif Teknoloji iade mesajını anlayamadım

alabildinmi paranı merak ettim 1686249454 cevaplarsan sevimirim
  13. T

POZİTİF TEKNOLOJİ SİTESİ GÜVENİLİR Mİ ?

POZİTİF TEKNOLOJİ SİTESİ GÜVENİLİR Mİ ? ÖĞRENCİYİM MACBOOK AİR ALACAĞIM BURDA İNDİRİMLİ OLARAK GÖRÜYORUM AMA ŞİKAYET VAR SİTESİNDE BİR KAÇ SİKAYET DİKKATİMİ ÇEKTİ VE TEREDDÜTTE KALDIM DAHA ÖNCE ALISVERİS YAPAN BİRİSİ VAR MI ?
  14. T

macbook pro mu yoksa air mi almalıyım

ARADAKİ FİYAT FARKINA DEĞERMİ
  15. T

Erdoğan'ın Vergi İndirimi Vaadi Applelarda Geçerli Mi?

Link atarmsn trendyolda güncellemedi daha
  16. T

Erdoğan'ın Vergi İndirimi Vaadi Applelarda Geçerli Mi?

yukarıdakı gibi beklemelimiyim yoksa zaman kaybetmeden macbook almalımıyım YARDIM
  17. T

💲Apple'dan Yeni Zam Geldi Durmuyor 💲

Neden apple gelmiyor
  18. T

Omegle'a nasıl girebilirim?

yardım yabancı omegle giriş yapamıyorum
  19. T

YABANCI OMEGLE YE NASIL GİRİLEBİLDİĞİNİ BİLEN VARMI

YABANCI OMEGLE YE NASIL GİRİLEBİLDİĞİNİ BİLEN VARMI ?
Geri