Arama sonuçları: *

1. Furkan Karagülle

Bu 3 kolajen'den hangisini tercih ediyim

Kan değerlerini detaylı olarak ölçtürdünüz mü?
  2. Furkan Karagülle

İntel ekran kartını kaldırmak mantıklı mı?

Cihazdan cihaza farklılık gösterecektir. Kapatılmaması tarafındayım.
  3. Furkan Karagülle

Windows 11 yerine Windows 11 pro alsam bir fark olurmu

Satın almaktan kastınız bir anakart parasını harcamaksa almayın. Windows'un kendi sitesinde orijinal Windows işletim sistemleri bulunuyor. Uygun olanını bir USB belleğe yazdırıp kurulum sağlayabilirsiniz. Daha sonrasında iyi bir yerden lisans satın alırsınız. Fiyatı genelde 100 TL'nin altında...
  4. Furkan Karagülle

İşlemciye yük olarak binmeyecektir. Harici veya dahili grafik birimini cihaz kullanıma göre otomatik ayarlar. UHD 630, işlemcinin dahili grafik birimidir ve içerisinde bulunur.
  5. Furkan Karagülle

Duke 250 mi MT-25 mi

Her ikisine de fazladan para vermektense Bajaj Dominar 250 D tercih ederim. 120 - 130 km/h hızlarda rahat bir şekilde uzun yolculuk yapabilirsiniz. Ayrıca hangi motosiklet olursa olsun 0 km almaya özen gösterin. Rodaj, bakım, kullanım biçimi ve daha fazlası bilinçsizce olduğu sürece bunun...
  6. Furkan Karagülle

Görüntü gitmez de fazla grafik istemeyen işlemlerde de harici ekran kartı çalışır. Eğer pilde kullanıyorsanız hızlı şarj düşüşü yaşarsınız. Bunun haricinde ciddi bir sorun yaşanacağını sanmıyorum. Şahsen kendi bilgisayarımda her iki grafik birimini de aktif olarak kullanıyorum.
  7. Furkan Karagülle

NFS Heat ve Payback Epic Games'te İndirimde

Ne yazık ki eski günlerde yaşamıyoruz. Önümüze bakmamız lazım.
  8. Furkan Karagülle

Ben de sadece onu satın aldım.
  9. Furkan Karagülle

Alınır mı alınmaz mı kişisel tercih meselesi.
  10. Furkan Karagülle

🔥İndirim SELPAK 100LÜ EL VE YÜZ HAVLUSU 40 TL

Normal fiyatlandırma diyebiliriz.
  11. Furkan Karagülle

Sevgilimin geçmişi Abilerim tavsiye istiyorum

Tamamen haklısın.
  12. Furkan Karagülle

Hiçbir şekilde belli etmeyeceksin elbette. Edersen olan bağ da kopar. Ayrıldığı anda en az 6 ay boyunca kendine gelemeyecek, ani kararlar almaması tarafındayım.
  13. Furkan Karagülle

Bu yüzden bir süreliğine test altında tutmak mantıklı olan. Ağlama olayı zaten ayrı bir saçmalık orasını karıştırmıyorum. Belki söyleyip kendini rahatlatmak istemiş olabilir, çünkü karşısındaki kişiye karşı üzgün veya mahcup hissetmiştir. Durduk yere kimse anlatmaz. Her türlü olumlu veya olumsuz...
  14. Furkan Karagülle

Ben de dahil her insan birçok hata yapmıştır. Bazen cahillik içerisinde bazen depresonlu olduğu zamanlarda bazen de sonrasında pişman olacağını düşünmeden anlık kararlarla.. Burada asıl husus bahsi geçen kızın şu zamanlarda ne durumda olduğu. İnsanlar değişir, olgunlaşır, farkına varır, pişman...
  15. Furkan Karagülle

Direkt konu mesajına hitaben yorum yazdım, konunun tamamına hakim değilim. Kısa bir özet geçebilirseniz elimden geldiğince yardımcı olabilirim.
  16. Furkan Karagülle

Etkisinde Kaldığınız Spesifik Film ve Dizi Önerileri İstiyorum

5. sezondan sonrası saçmalamıştı tamamen ama sonuna kadar izledim.
  17. Furkan Karagülle

Herkes birtakım anılar yaşar. Mühim olan onların üstesinden gelmektir. Eğer tamamen önsemsiz hâle gelmişse onun için, bir önemi yok diyebilirim. Ancak hâlen aklının bir köşesinde geçmişe kafa yoruyorsa, yaşanılanları özlüyorsa, bu durumları çok önemsiyorsa seni sadece kendisine iyi geldiğin için...
  18. Furkan Karagülle

Etkisinde Kaldığınız Spesifik Film ve Dizi Önerileri İstiyorum

Birçok popüler film ve diziyi izlemiş birisi olarak film ve dizi arayışındayım. İzlemiş olduğunuz ve etkisinde kaldığınız, mantıksal hatası ve saçma kurgusu bulunmayan, bilimsel içerikli, nitelikli film ve fizi önerisinde bulunmanızı temenni ediyorum.
  19. Furkan Karagülle

İngilizceyi nasıl öğrenebilirim?

Tam olarak sıfır değil de giriş seviyesi üzerinden diyebiliriz.
Top Bottom