Arama sonuçları: *

1. Furkan Karagülle

Lpg mi ? İkinci el Elektrikli mi ?

Günümüzdeki şartlarda LPG daha işlevli. Elektrikli araçlar için bir süre daha beklemekte fayda var. Şahsen ben benzinde kullanırdım. LPG motora zamanla zarar veriyor. Zaten 32.000 TL ücreti 16.000 km yol yaparak ancak karşılayabiliyorsun. Lpg ile kilometrede ortalama 2 TL, benzinde ortalama 4...
  2. Furkan Karagülle

Lpg mi ? İkinci el Elektrikli mi ?

1.4 Egea ile 220 km/h hıza ulaştım. Devir çevirmedikten sonra atmosferik hiçbir araba gitmez. 6. viteste 100'le giderken dipgaz da yapsan o araba yol almaz.
  3. Furkan Karagülle

Merhabalar yüksek bütçeli bi sistem topladım bunu nerede birleştirebilirim

Konum olarak yakınsanız ben kurabilirim.
  4. Furkan Karagülle

Online Oyun Önerisi İstiyorum

Onu da denedim ancak biraz sıkıcı geldi. Keza Valorant da aynı şekilde. Mesela yine yıllar önce PUBG oynardım bayağı sarardı. Şimdilerde zevk vermiyor oyunlar.
  5. Furkan Karagülle

Bir süre denedim ama pek sevemedim dostum.
  6. Furkan Karagülle

Yıllar önce yıllarımı verdiğim oyun kendileri. :D
  7. Furkan Karagülle

Günlük yaşantımda fazla vaktim yok; haftanın bazı günleri birkaç saat oynayabileceğim, kafa dağıtma amaçlı, sosyal ortamı olan oyun önerileri istiyorum. Her türlü oyun önerisine açığım.
  8. Furkan Karagülle

Beyler sistem iyi mi ? Lütfen herkes yorum yapsın. ⚡⚡⚡

Gayet iyi bir anakart. Fanları araştırmanızı öneririm. Dediğim gibi net bir bilgim yok. Bunca masrafı yaptıktan sonra ilerleyen süreçlerde sorun çıkması üzer.
  9. Furkan Karagülle

Fanlara bazıları kronik diyorlar, ben herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Belki uzun vadede sorun çıkarabilir net bilgim yok. Onun dışında anakartın kesinlikle x870 chipsetli olmasından yanayım. Geri kalan parçalar zaten üst düzey.
  10. Furkan Karagülle

Aynı Telefonun Yd'si 25'e mi Yoksa Tr'si 38'e mi Alınır?

Fotoğraf çektiğim için benim de YD telefon alasım var ancak kararsızım. Normal TR fiyatını asla veremem, ikinci el de tercihim değil.
  11. Furkan Karagülle

Toplam bütçeye göre önerilerde bulunabilirim.
  12. Furkan Karagülle

Aynı Telefonun Yd'si 25'e mi Yoksa Tr'si 38'e mi Alınır?

Dostum telefonun modeli nedir?
  13. Furkan Karagülle

Parçalar genel olarak iyiler ancak bütçe daha mantıklı değerlendirilebilir.
  14. Furkan Karagülle

Video Düzenleyebileceğim AI Önerisi

Mesela bir manzara videosu var diyelim. Var olan bir nesneyi video boyunca silmek veya değiştirmek istiyoruz. Önerebileceğiniz bir AI var mı?
  15. Furkan Karagülle

21 mm Buji Anahtarı Önerisi

Görseldeki gibi bir buji anahtarı arıyorum. Nispeten kaliteli ve güvenilir satıcısı olan bir yerden buji anahtarı önerir misiniz? Bütçe elzem değil F/P olması kafi.
  16. Furkan Karagülle

Çözüldü✓ AOC 25G4KUR 420HZ ALDIM!

Hayırlı olsun dostum.
  17. Furkan Karagülle

1.3 Egea sabah ilk marş zor alıyor

Hava soğuk, kimi yerlerde -20 dereceyi bulmuş durumda. Motor ısındıktan sonra çalışma sesinde, gidişinde bir sorun yoksa bu şekilde devam edebilirsiniz. Arabayı sürekli düşük devirde kullanmayın bir de. Ara sıra devir saatini devirip öyle vites atın veya otobanda süratli gidin. Dizel arabaları...
  18. Furkan Karagülle

5$ Bütçeye Steam'den Oyun Önerisi

Belki bilenler vardır, My Summer Car diye Finlandiya yapımı bir oyun var. Datsun 100A'yı baştan sonra topladığımız, onardığımız bir oyun. Aynı yapımcı My Winter Car diye yan oyununu çıkarmış. Henüz çok bir şey yok tamamen erken erişim oyunu ve ilk oyunla çok benzer. Onu satın aldım dostlar...
  19. Furkan Karagülle

5$ Bütçeye Steam'den Oyun Önerisi

Her biri var. :)
Geri