Arama sonuçları: *

1. E

R5 7500F + Gıgabyte RTX5070 için anakart ve psulu kasa önerisi

Teşekkür ederim öneri için. 600 tl ekstra vermeye gerek yok ya kasa ve psu halledip kapatmam lazım konuyu şu an Biostar B650M X3D Pro+ 6000Mhz Link: https://www.gamegaraj.com/bilgisayar-parcalari/biostar-b650m-x3d-pro-am5-ddr5-micro-atx-anakart/ Düşünüyorum kasaya karar veremedim
  2. E

Teşekkür ederim bilgi için thermalright alacaktım normalde yakın fiyatlardı bu 900 e düşünce aldım hiç araştırmadan iyidir umarım 😅 termal macunda ortlama bir fiyata sahip macun alsam okey olur herhalde
  3. E

Selamlar, Gaming gecesinden biraz daha uyguna geldiği için siparişler verdim ve biraz bütçemi aşarak 5070 sistem topladım aşağıda aldığım parçaları paylaşıyorum. Sistem için ANAKART VE PSU+KASA önerisine ihtiyacım var. 5060ti düşünürken dayanamayıp 5070 sipariş ettim. İleriye dönük uzun yıllar...
  4. E

Çözüldü✓ R5 7600 ve 5070 Sistem Topladım Nasıl Olmuş Tavsiye Lütfen

Selamlar arkadaşlar ilginize çok teşekkür ederim bende kendi araştırmalarımı yaptım. Şu an sistem parçaları kafama oturdu sadece ekran kartında kararsızım gerekirse iki aya bölüp 5070 alabilirim ancak bu beni zorlayacaktır ev geçindiriyorum sonuçta önemli soru bahsettiğim işler için yeterli mi...
  5. E

Çok teşekkür ederim bu sistem yine baktıklarımdan daha iyiymiş ama m2 si eski nesil ve anakartı ileri dönük seçmek istedim ram yükseltmesi ve m2 yükseltmesi yapabileceğim markada kaldım ama en iyi yanı kasa oldu bu sistemdeki kasaya geçtim daha iyi oldu sanırım. Ekran kartı olarak asus seçtim...
  6. E

M2 yi fark etmemişim dediğiniz modeli ekledim teşekkür ederim İşlemci için haklısınız ancak dahili ekran kartı var diye eklemiştim, 7500F e düşüreceğim sanırım biraz ucuzlatmak adına 1758132516 Çok teşekkür ederim cl değerini çok kritik sanmıştım dediğiniz ram i ekledim Ekran kartı için 3 fanlı...
  7. E

Merhaba arkadaşlar, Kendi araştırmalarımla kasa topladım daha önce donanım arşivi 1650 li hazır sistemi kullanıp satmıştım sonrasında asus rog g16 aldım ama garanti bittikten iki gün sonra ekran kartı yandı ve servisten destek alamadım, yeni bilgisayar toplamaya karar verdim. Hazır sistem...
  8. E

30.000 TL bütçe - oyun ve iş bilgisayarı önerisi

o kadar bütçem yok maalesef zorlasam 32 falan olur
  9. E

30.000 TL bütçe - oyun ve iş bilgisayarı önerisi

Selam, Mekatronik mühendisiyim, R5 3600 ve 1660 Super'li masaüstü sistemimi satıp laptopa geçmek istiyorum, ilana koydum şimdi laptop seçmem gerekiyor, masaüstünden geçme sebebim yanımda taşıma ihtiyacı, artık sağa sola işlere giderken kullanacağım, SolidWorks gibi tasarım programları ve Visual...
Geri