Arama sonuçları: *

• Users: ekkoo
  • Order by date
  1. E

Xbox game passten indirdiğim fifa 23 kol okumuyor

Bunu denedim uygulama görüyor kolu ama oyunda hâla aynı steam arayüzü benimkiyle farklı aynı şeyler yok değiştirebiliyor muyum 1687214106 x360ce denedim hocam sıkınti yok orda sorun sadece fifa23 de
  2. E

Olmadı oyuna giris ekranında klavye harfleri var
  3. E

Fifa 23 ü xbox gamepass platformundan indirdim fakat bir türlü kol okumadı steamden aldığım fifa 22 yi okuyor fakat bunu okumuyor nasıl hallederim bilen arkadaşlar yazabilir mi
  4. E

İnceleme Gamenote Havit KB857L Detaylı İnceleme

Hala kullanıyor musunuz acaba kullanıyorsanız durumu nasil
  5. E

Yeni bilgisayarım akıcı değil

tesekkurler deniyecegim yarın sonucu yazarım bu arada son sürüm mü driver
  6. E

165hz de format atıp kasayı temizleyecegim galiba olmazsa da garantiye yolluyacagim bakalım 1681247315 Açtım kapattım bir şey fark etmedi 1681247372 165hz de evet Format atip kasayı baska monitorde monitörü farkli pc de deniyecegim olmazsa gondericem galiba
  7. E

200 350 arasında oynuyorum ama kasıyor normalde de asiri akıcı degildi titreme gibi bisey vardi driver guncelledim cok daha kotu oldu simdi tum driverleri temizledim tekrar kurdum hala ayni incehesapa gondersem duzeltirler mi
  8. E

ama valorantta da var sorun monitörden degildir herhalde ya kasada yada yazilimda sıkıntı var anlamadım ne yapmam lazim
  9. E

Yeni pc aldım fakat hayalimdeki gibi akıcı değil oyunlar. Denedigim oyunlar sekiro , Spiderman remastered (aslında akici ama sag sol yapınca sorun oluyor) lol ve valorant (ekranda yırtılma gibi birsey var tam çözemedim) özelliklerrx 6600 r5 5500 16gb ram monitörüm asus 24" vg248qg 165hz
  10. E

RDR 2 Görüntü Akıcı Değil

Kanka baya zaman geçmiş ama sorun neymiş bulabildin mu
  11. E

FPS Yüksek ancak oyun Akıcı Değil

E bir şey değişti mi
  12. E

AMD 23.2.2 CS GO DROP SORUNU

Düzeldi mi geri dönünce
Geri