Arama sonuçları: *

1. F

Mavi ekran yiyorum yardım

Bir deniyim hocam da PC de baya oyun yükledim başka bir çözümü olmaz demi
  2. F

Hiç bilmiyorum tamirci sistem yükledi ama temiz yüklendiğine emin değilim
  3. F

Öncelikle selamlar. Şöyle başlayayım PC açılmıyordu gittik tamirciye sorun ekran kartından çıktı. Sonra bir ekran kartı ile SSD aldım sistemi SSD'ye kurdu eve gelip oyun oynadığımda veya video izlediğimde ekran aniden donup kalıyordu ben de sorunun RAM'den olabileceğini düşünerek RAM çıkardım ve...
  4. F

Bilgisayarım Oyun Sırasında Donuyor

Ram leri çıkarıp tek tek deneyin çözülecektir
  5. F

PC kendi kendine donup kalıyor

Öncelikle merhaba Bilgisayarda ekrana görüntü gelmiyor şu bundan ötürü PC yi tamirciye götürdüm sorun ekran kartından çıktı ve ikinci el ekran kartı ile SSD aldım tamirciden adam SSD yi sistemi kurdu ve eve getirip PC ye girdim ilk girdiğimde ekran kartı fanları çok hızlıydı sonra biraz...
  6. F

Bilgisayara görüntü gelmiyor

Arkadaşlar PC açınca ekran kartı çalışıyor ama anakart üzerinde ki 4 ışık kendi kendine açılıp kapanıyor ve ekran kartı kendini sürekli açıp kapatıyor ekrana görüntü gelmiyor bios pili çıkarıp taktım ramleri çıkarıp taktım halen ekrana görüntü gelmiyor artık gerçekten bu hatadan sıkıldım...
  7. F

Dark raider kasada LED çalışmıyor

Arkadaşlar gördüğünüz gibi Dark Raider kasa aldım her şeyi yaptım ama LED yanmıyor sadece güç düğmesine basınca tam açılınca 1 saniye yanıp sönüyor nedeni nedir sizce bilen var mı?
  8. F

Açığa nasıl geçilir?

Anlamadım
  9. F

Açığa nasıl geçilir?

Yok sınıf tekrarı yapacağım sonra ztn 1 sene kalınca açığa alabiliyorum kendimi 1726993559 Ertelenmedimi sizce sınıf tekrarı mantıklı mı
  10. F

Açığa nasıl geçilir?

Arkadaşlar biliyorsunuz ki MEB açık öğretime geçmeyi zorlaştırdı. Benim sağ kulağım duymuyor ve babam bel için ameliyat oldu. Yürüyemiyor. Her gün hastaneye götürülmesi gerek lakin okula gittiğim için götüremiyorum. Sizce bu durum ile açığa geçebiliyor muyum? Geçemiyorsam mecburen okula gitmeyip...
  11. F

E football nezaket derecesi nasıl yükselir?

E football nezaket derecem "C" ve etkinlik vs. Yani kısaca online maçlara girmiyor başka hangi türlü nezaketi artırırım
  12. F

E football 2024 nezaket derecesi nasıl yükseltilir?

E football nezaket derecem "C" ve etkinlik vs. Yani kısaca online maçlara girmiyor başka hangi türlü nezaketi artırırım
  13. F

Android E football nezaket derecesi nasıl yükselir?

Arama ayarları yok reis nerden yapacağım net açıklar mısın sana zahmet
  14. F

Nerden değiştireceğim
  15. F

Orijinal ayardan kastın ne hocam
  16. F

E football nezaket derecesi benim "C" ben etkinlik vs. Lig de oynayamıyorum ve "eşleştirme başarısız" hatası alıyorum bunun nedeni nedir nasıl çözülür nezaket derecesi nasıl yükselir birde
  17. F

Xbox Game Bar kayıt tuşuna basılamıyor

Arkadaşlar resimde de gördüğünüz gibi ekran kaydı almak istiyorum lakin tike basamıyorum. Onu nasıl aktif ederim ya da çözümünü bilen var mı? Bilen varsa yazabilir mi?
  18. F

PUBG MOBİLE 3D MODELLEME PROGRAMI

Arkadaşlar tiktokta fln gördüm pubg vb. oyunlarda 3 d modelleme yapıyorlar sizce bu programların ismi nedir kullanımı basit olan bildiğiniz bir program var mı?
  19. F

Steam veya Epic Games olmadan GTA V oynanır mı?

ben de steam ile giriş yap diyor bundan kurtulamadım steamı silip denesem olur mu
  20. F

Steam veya Epic Games olmadan GTA V oynanır mı?

Ben bir Rockstar hesabı aldım. Sizce Steam ve Epic Games olmadan oynayabilir miyim, ne yapmalıyım sizce?
Geri