Bendede aynı işlemci ve ram var sadece ekran kartım 4070 ti. 4/3 çözünürlükte 600 ün altına düşmüyor FPS im. Grafik ayarlarımında bazıları yüksek bazıları düşük orta diyebiliriz.
Bendede 7800x3d var hiçbir sorun yaşamıyorum 4k Hz de. Gram etkilenmiyorum. Diğer arkadaş nasıl etkileniyor anlamadım ya ramleri iyi değil yada başka bir sorunu var
Uyumsuzluk var. Ram'lerinde Expo desteği yok. Senin işlemcin AMD :(
1724125637
64 e gerek yok çok gereksiz. Zaten anakartında 4 slot ram desteği vardır muhtemelen bakmadım ama 2x16 fazlasıyla yetiyor oyunlarda 14 GB ı geçmiyor benim kullanım. G skill Trident Z de Expo desteklemiyor
Paran varsa git Nvidia al zaten sen sanırım hem ucuz olsun hem de performansım iyi olsun ha bide AMD olmasın kafam ağrımasın diyorsun ama bende sana 7800xt ile kafanın ağrımayacağını söylüyorum
Valla ben 7800x3d işlemcimle 4070ti ekran kartımı 380 hz monitörü ile 1080p de akıcı bir şekilde darboğaz olmadan oynuyorum. Sadece FPS oyunu oynadığım için böyle bir tercih yaptım. Hikayeli oyun oynuyorsan bilemeyeceğim tercih meselesi
Evet g3 g5 aklına ne geliyorsa hepsinde kronik sorunlar var ama bunda hiç sorun yoktu benim kullandığım monitörde. Belki başkasında sorun olabilir fabrikasyon hatası olarak
Samsung un ghosting olmayan nadir monitörlerinden biridir bu. Kullandım daha önce tavsiye ederim. Max 6000tl ye alınabilir daha fazla bütçen varsa Dell in 280 hz monitörü var onu al