Arama sonuçları: *

• Users: ca.s
  • Order by date
  1. ca.s

Windows 10 pro ürün anahtarı nerden alınır?

Sağlamlisans'tan alabilirsin.
  2. ca.s

HDMI 2.1 Kablo Önerisi

5 metre uzunluğunda HDMI 2.1 kablo öneriniz var mıdır?
  3. ca.s

Öneri HDMI Kablosu Önerisi

En 5 metre uzunluğunda f/p HDMI kablosu önerir misiniz?
  4. ca.s

AI Video Yüz Değiştirme

Program var mı yani? Varsa adı nedir?
  5. ca.s

AI Video Yüz Değiştirme

AI (Yapay Zeka) ile videoda yüz değiştirmek için kullanılabilen bilgisayara indirilebilir program var mı? İnternet sitesi üzerinden değil de bilgisayar üzerinden yapılacak şekilde program olmalı.
  6. ca.s

Çözüldü✓ Bilgisayarım neden çok yavaş açılıyor?

Boot menüsü öncelikleri etki edebilir. Ama Windows logoso yüklemesi ve giriş ekranı ne kadar sürüyor?
  7. ca.s

Çözüldü✓ Windows 11 format sonrası bilgisayar Boot ekranında çöküyor

Boot ederken klavye ışıklarının yanıp sönmesi normal. Bilgisayar açılışta kendine bağlı cihazları tanımaya çalışıyor. O yüzden ışıklar yanıp sönebilir. Anakart değil de belki SSD ile alakalı sorun olabilir. Belirli yerlerde sektör hatası olduysa ve Windows kurulumu da bu sektörlere denk...
  8. ca.s

Diğer disklerde de işletim sistemi var mı? Açılışta belki de sistem henüz tam yüklenmediği için diğer işletim sistemleri hatalı yükleme olarak görüyordu. Bu yüzden kurtarma menüsüne giriyordur. BIOS'tan HDD'leri devre dışı bırak. Yükleme yapacağın SSD'yi yükleme ekranında "Bölümü Sil" komutunu...
  9. ca.s

BIOS'un güncelse BIOS ayarlarını varsayılanlara döndürüp kaydedip çıkman yeterli. Bu şekilde TPM 2.0 ve Secure Boot açılacaktır. Windows 11 yüklemek için hazır olacaktır. Rufus ile gereksinim tiklerini kaldırman yeterli. Ayarları bu şekilde yap.
  10. ca.s

Yükleme yaptığın ISO ayarlarına uygun BIOS ayarlarının da olduğuna emin ol. BIOS ayarlarında UEFI, Secure Boot gibi ayarlar açıksa ISO'yu UEFI olarak yazdırmalısın. Windows 11 ayrıca TPM 2.0 gereksinimi istiyor. Bu donanım olarak yoksa Rufus ise ISO'yu yazarken gerekli işaretlemeleri yapmalısın...
  11. ca.s

RTX 4090 vs RTX 5090 İlk videosu

Ne zaman satın almış da karşılaştırmasını yapmış???
  12. ca.s

Lenovo Adaptör Göndermiyor

Evet 170W.
  13. ca.s

Cihazımın işlemci değerleri çok yüksek

Yapabiliyorsan içini aç tozlarını al, işlemcinin ve ekran kartının termal macununu değiştir. Fanı yağla ve temizle.
  14. ca.s

Ben de hiç görmedim. Güncelleme geldiğinde de yüklemiştim.
  15. ca.s

Videodaki adam 230 W adaptör kullanıyor ona rağmen batarya şarj seviyesi düşüyor. Güncelleme sonrası düzeliyor.
  16. ca.s

Oyun falan oynarken bataryanın dolmak yerine daha da boşaldığı sorunu oluyormuş. Ben de yaşamadım drain sorunu. Ama son güncelleme ile çözüldüğü söyleniyor. 1734806549
  17. ca.s

S24 FE 128GB'mı 256GB'mı?

128 GB aldığına zaman işletim sistemi dosyalarından dolayan sana kullanılabilir olarak 100 GB alan kalacaktır. 256 alın.
  18. ca.s

Battary Drain sorunu en son sunulan BIOS güncellemesi ile çözüldü diye biliyorum. Sisteminizi güncelleyin.
  19. ca.s

Cihazımın işlemci değerleri çok yüksek

İşlemci 100 derece. Çok tehlikeli. 1,5 yıldır bakım yapılmadıysa ondan böyle oluyor olabilir. Termal bakım yapılması gerek. Bu şekilde oyun oynaman bilgisayarın devrelerine çok zarar verecektir.
Top Bottom