AI (Yapay Zeka) ile videoda yüz değiştirmek için kullanılabilen bilgisayara indirilebilir program var mı?
İnternet sitesi üzerinden değil de bilgisayar üzerinden yapılacak şekilde program olmalı.
Boot ederken klavye ışıklarının yanıp sönmesi normal. Bilgisayar açılışta kendine bağlı cihazları tanımaya çalışıyor. O yüzden ışıklar yanıp sönebilir.
Anakart değil de belki SSD ile alakalı sorun olabilir. Belirli yerlerde sektör hatası olduysa ve Windows kurulumu da bu sektörlere denk...
Diğer disklerde de işletim sistemi var mı?
Açılışta belki de sistem henüz tam yüklenmediği için diğer işletim sistemleri hatalı yükleme olarak görüyordu. Bu yüzden kurtarma menüsüne giriyordur.
BIOS'tan HDD'leri devre dışı bırak. Yükleme yapacağın SSD'yi yükleme ekranında "Bölümü Sil" komutunu...
BIOS'un güncelse BIOS ayarlarını varsayılanlara döndürüp kaydedip çıkman yeterli.
Bu şekilde TPM 2.0 ve Secure Boot açılacaktır. Windows 11 yüklemek için hazır olacaktır.
Rufus ile gereksinim tiklerini kaldırman yeterli. Ayarları bu şekilde yap.
Yükleme yaptığın ISO ayarlarına uygun BIOS ayarlarının da olduğuna emin ol.
BIOS ayarlarında UEFI, Secure Boot gibi ayarlar açıksa ISO'yu UEFI olarak yazdırmalısın.
Windows 11 ayrıca TPM 2.0 gereksinimi istiyor.
Bu donanım olarak yoksa Rufus ise ISO'yu yazarken gerekli işaretlemeleri yapmalısın...
Oyun falan oynarken bataryanın dolmak yerine daha da boşaldığı sorunu oluyormuş. Ben de yaşamadım drain sorunu. Ama son güncelleme ile çözüldüğü söyleniyor.
1734806549
İşlemci 100 derece. Çok tehlikeli. 1,5 yıldır bakım yapılmadıysa ondan böyle oluyor olabilir.
Termal bakım yapılması gerek. Bu şekilde oyun oynaman bilgisayarın devrelerine çok zarar verecektir.