Arama sonuçları: *

• Users: ca.s
  • Order by date
  1. ca.s

GOODRAM 64GB (2x32GB) IRDM RGB DDR5 5600MHz CL30 1.25V PC Ram 30,751TL :'(

RAM fiyatlarını her gördüğümde beddua ediyorum artık. Globalde 1 kat arttıysa bizimkiler 2-3 kat artırıyor.
  2. ca.s

İ5 2500k Overclock yardım

Elindeki tek bilgisayarsa riske atmamak iyidir. Gözden çıkardığı bir bilgisayarsa (ki bence öyle çünkü 2. nesil bir işlemci var) yapılabilir tecrübe için. 1766401219 Yakma da denemeler yap o zaman tecrübe olur. Öncelik Hz değerini değiştirerek dene. Mecbur kalınca voltajı en küçük birimden...
  3. ca.s

İ5 2500k Overclock yardım

N!apalım dostum ekrana kuru buz mu atalım. :D 10 yıl önce yapılıyordu 5 GHz denemeleri. 10 yıllık işlemciyi fazla zorlama bence 0.x miktar GHz artıracağım diye. İlle yapacağım diyorsan MHz değerini ve Watt değerini yavaş yavaş artırarak deneme yap. Ama soğutmayı iyi yapmalısın.
  4. ca.s

Kulağınıza en hoş gelen şarkılar?

5. ca.s

Asgari Ücret Kaç Olucak ? (Anketli)

%15 deyip sonradan itirazlara %5 daha ekledik diyerek zaten akıllarındaki %20'yi yapacaklar.
  6. ca.s

❌İndirim Bitti! Amazon Eti Popkek 24 adet - 245 TL

Amazon da göz boyamaya başladı. Bindirim üstüne indirim diye kandırıyorlar milleti.
  7. ca.s

Bu Laptoplardan Hangisini Almalıyım?

2si1 notebook kullanmadım pek bilgim yok bu konuda. Sıkıntı olursa Lenovo garantisi onarım yapar diye düşünüyorum. Alırsanız sürekli her gün menteşeleri ters tarafa kadar açmamaya çalışın. İşiniz olduğunda sadece açın. Ne kadar az menteşe hareket ederse o kadar uzun ömürlü olacaktır. Bir de tek...
  8. ca.s

Attığınız model olabilir o zaman. Attığınız model Amazon'da aynı satıcı ile daha uygun fiyatlı: https://www.amazon.com.tr/dp/B0DJ18TN4X?m=A1M3V6CQWSVGLD Huawei'nin şöyle bir modeli var...
  9. ca.s

Genel olarak ne amaçla kullanacaksınız?
  10. ca.s

Oyun bilgisayarından iş bilgisayarına bir geçiş yapmışsın. Kullanma amacını tam belirleyip ona göre bir seçim yapmalısın.
  11. ca.s

🔥İndirim 🔥Amazon Kampanyadaki Cipslerde ve İçeceklerde 250TL ve Üzerine %25 İndirim🔥

218 gr doritos 87,29 TL. Zaten markette 60 TL civarı. Nerede indirimli ürün? 1765970896 Fiyatlara genel olarak baktım. İndirim falan yok. Bindirim üstüne indirim var. İndirimli hali bile marketten pahalı.
  12. ca.s

8 yıllık HDD hakkında

Bu da benim 8 yıllık taşınabilir HDD. 1 yıllık SSD'den daha fazla ömrü var görünüyor. :D SSDlerin belli bir miktar yazma/silme ömrü olması daha net bir sonuç verirken (ama yine de çoğu SSD mevcut ömrünün 5-10 katı kadar dayanıyor) HDDlerin böyle bir yazma/silme ömrü diye bir şey olmadığından...
  13. ca.s

8 yıllık HDD hakkında

8 yıllık olması 8 yıl kapalı olsa bile sürekli kullanıldığı anlamına gelmiyor. Ne kadar kullanıldığı önemli bu 8 yılda. Ayda 1 kullanıldıysa mesela sağlığı ne kadar azalabilir ki. Sonuçlar doğru olabilir.
  14. ca.s

Bu küçük bir problem. USB çoklayıcı ile bunu halledersiniz. Ama sabit donanımınızı (işlemci, ekran kartı gibi) bir daha değiştirme şansınız olmayacak. 1765969269 Ekran kartı watt farkının önemini görmek için örnek olarak şu videoya bakabilirsiniz:
  15. ca.s

Saç ve Cilt Bakımı,Sağlığı için neler yapmalıyım?

Saç için iyi bir şampuan kullan. Saçı yumşatsı. Bazen kalıp sabun kullanmak saçı çok sert yapar ve en ufak sürtünmede topluca dökülmeye sebep olabilir. Yıkama sonrası kendiliğinden kurumaya bırak. Kuruduktan sonra saçın dağınık durabilir sorun değil. Sonrasında saç bakım yağı kullan. Tarak ile...
  16. ca.s

MSI 55W ekran kartı gücüne sahip. Çok düşük. Monster bilgisayar Semruk serisi olmadığı sürece önermiyorum. Eskiden iyiydi düşük ve orta modeller. Şimdi sadece en üst olan Semruk'a özeniyorlar. Önerim...
  17. ca.s

3000tl Sata SSD önerisi 480/512gb

Kötü 512 GB SATA SSDler bile 3000 TL nasıl olur yaa. Millet eski bilgisayarını hızlandırmak için neden bu kadar maliyet çıkarmak zorunda. Kriz 1 ise bizimkiler 5 ile katlıyor. Fırsatçılar belasını bulsun. Uzun vadeli arıyorsan Samsun 870 EVO ama onun da fiyatı 4000 TL. :cautious:
  18. ca.s

Modding Win 11 pil güç ayarlarına giremiyorum yardım

Yeniden başlat bilgisayarı. Yeniden başlat komutunu kullan. Kapatıp açma.
  19. ca.s

komutları tek tek gir 1765892240 Önce ilkini gir. İlki bitince ikincisini gir.
  20. ca.s

kopyala yapıştır
Geri