Arama sonuçları: *

1. K

MSI G2412F 4 tane garip nokta oluştu

Hocam Makro kamera ile denedim ama odaklayamadı, Bugün kargoya verdim Servis Point'e gidecek. Umarım garanti kapsamındadır.
  2. K

MSI G2412F 4 tane garip nokta oluştu

Geçenlerde monitörde oluşan 1 nokta hakkında konu açmıştım ancak bugün farkettim 4 nokta daha sebepsiz şekilde oluşmuş. Bunlar sıkışmış piksel mi? Garanti kapsamına girer mi ya da değişim yapabilir miyim? Monitörü alalı 2 hafta oldu. (Ürünü Hepsiburada üzerinden İnceHesaptan aldım.)
  3. K

Yanlışlıkla monitörüme tükürdüm ve geçmiyor

Hocam arkaplan beyazken bütün pikseller olması gerektiği gibi yanıyor sorun yok piksellerde.:)
  4. K

Hocam sıkışmış olsa tek renk olmaz mıydı? Arkaplanı siyah yapıp karşıdan bakınca yeşil soldan bakınca kırmızı sağdan bakınca nasıl mavi yansın? Ayrıca nokta çok küçük 1 pixel kadar bile değil.
  5. K

Valo oynarken iki adam küfürleşiyordu bende sakinleştirmek için ikisinede küfür ederken olan oldu...
  6. K

Sanmıyorum hocam ölü piksel testi yapmıştım tükürmeden önce.
  7. K

18 Kasım'da Hepsiburada'dan MSI G2412F satın aldım. Ürün 21 Kasımda bana ulaştı, kurdum ve ölü piksel testi yaptım. Hiçbir Sorun yoktu. Birkaç saat sonra oyun oynarken yanlışlıkla ekrana çok az tükürdüm. Temizledim ancak ekranda bir pikselden bile küçük bir nokta oluştu. Bu nokta baktığım açıya...
  8. K

Magic-Refiner MK31 alınır mı?

Biraz tasarımından dolayı ileride pişman olur muyum diye düşünüyorum ama Cherry MX Cristal White switchler, custom foam ve coiled kablo ile geliyor ama Gamakay MK61 ve Redragon K631 Castor ile arasında kaldım hangisini almalıyım?
  9. K

Rampage Atom vs SteelSeries Apex 3 TKL

Biri membran diğeri mekanik ama Rampage'in switchleri XinZuan diye bir switch yani pek güvenemiyorum hangisini almalıyım?
  10. K

Öneri 850 TL Klavye önerisi

Mavi switch ve full size olmasın. Redragon önermeyin kaç tane başlıkta gördüm zaten artık redragon görünce midem bulanıyor. Membrane mekanik fark etmez aklımda SteelSeries Apex 3 TKL var ama önerdiğiniz bir klayve varsa yazarsanız sevinirim. Klavyeye göre bütçemin biraz üstüne çıkabilirim.
Geri