Arama sonuçları: *

1. jackreyiz

Asus VP249QGR vs MSI G244PF

farkı nedir biraz üstünkörü anlatabilirsen sevinirim. fiyat aslında fena da değil belki bu fiyata da çıkabilirim değecek kadar fark varsa.
  2. jackreyiz

Asus VP249QGR vs MSI G244PF

Arkadaşlar bu iki monitör arasında kaldım fiyatları aynı. 1660ti ekran kartım var sizce hangisini almalıyım? Başka tavsiyeniz varsa aynı fiyata (4000 tl) başka öneri alabilirim.
  3. jackreyiz

B450M S2H V2 anakartlı sistemde formattan sonra mikrofon bozuldu

yok sürücülerle alakalı herhangi bir sorunum yok. başka program da kullanmıyordum. kulaklığı telefona veya başka bir bilgisayara takınca herhangi bir sorun olmuyor.
  4. jackreyiz

B450M S2H V2 anakartlı sistemde formattan sonra mikrofon bozuldu

Bundan birkaç ay önce ekran kartı aldım. Kartı taktıktan sonra format attım ve bilgisayarı kullanmaya başladım. Sürücüleri indirdim. Bir gün önceden sıkıntısız olan kulaklığımın mikrofon sesi ne kadar düzeyini artırsam da çok az ve cızırtılı gelmeye başladı. Ses sürücüsünü kurduktan sonra...
  5. jackreyiz

Xeon E5450 ve 750 Ti Darboğaz Sorunu

Aslında biraz da onun için sormuştum da. ucuz ama etkili monitör önerilerin var mı
  6. jackreyiz

Xeon E5450 ve 750 Ti Darboğaz Sorunu

Arkadaşlar geçen sene yarım yamalak ikinci el topladığım sistemim var. Intel xeon e5450, 750 ti ve 8gb ramli bir sistem. Monitörüm ise 1280x1024 bir monitör. Çok eski bir bilgisayar üzerine aldım birkaç parçayı. Ve sistem belki çok normal şekilde darboğaz yapıyor. Pek anlamam bu işlerden sistemi...
Top Bottom