Arama sonuçları: *

1. Gehinnom

Exem Shop güvenilir mi?

Ben almayı düşünüyordum ama Aliexpress'de hemen hemen aynı fiyata geliyor, eğer kupon bulursanız daha da uyguna getirebilirsiniz.
  2. Gehinnom

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Mouse bugün elime ulaştı, ilk izlenim olarak mouse'un dış yüzeyi oldukça güzel ve kaliteli his vermekte. Şekil olarak uymayacak bir çok insan olabilir, beni çok rahatsız etmedi ama ilk aşama olarak aşırı iyi oturdu diyemem. Zamanla daha fazla alışacağımı söyleyebilirim. Aktif olarak Attack Shark...
  3. Gehinnom

HEPSİJET MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ OLMAK

Bankanın her bölümü farklı maaş alıyor, arkadaşının almış olduğu maaş biraz düşük. Eğer çağrı merkezi ise almış olduğu maaş normal ama Bireysel, Kobi vb. bir bölümde ise maaşı düşük. Ben bankadan ayrıldığımda 49.200 TL Brüt maaş alıyordum.
  4. Gehinnom

HEPSİJET MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ OLMAK

Büyük şirketlerde evden çalışsan da yemek ücretin yatar. Benim şirketim yatırıyor, ayrıca internet parasını vs. de ödüyor.
  5. Gehinnom

🔥GALAX GeForce RTX 4070 SUPER 23.499TL🔥

Aynı modeli Haziran ayından beri kullanmaktayım. Yaz aylarında her güçlü kart gibi ısı değerleri biraz yüksek olsa da genel olarak oldukça serin bir kart. Aldığım zaman undervolt yapmış onunla birlikte yazın bile çok serin bir kart olarak kullandım. Alacak arkadaşlara tavsiye edebilirim.
  6. Gehinnom

🔥İndirim Ryzen 7 5700X3D Tray 6599 TL

5600 ve 4070 Super'li sistemim var, 2K monitörle birlikte kullanıyorum. Online oyunlarda işlemci yetersiz kalıyor, geçsem mi diye düşünüyorum
  7. Gehinnom

🔥İndirim PowerColor RX 7900 GRE 20.999 TL

Stabil ya da değil konusuna değinmeyeceğim ama genel olarak Amd kartlar ABD piyasasında Nvidia göre daha ucuz satılırken TR ve EU gibi piyasalarda daha pahalı ya da hemen hemen aynı fiyatlara satılıyorlar. AMD kartlar spesifik indirimler hariç cazip değil, çünkü hemen hemen aynı paraya rakibi...
  8. Gehinnom

❌İndirim Bitti! Casio Reloj Collection MTP-1302PD-2A2VEF Acero

Ersa Saat üzerinden alırsanız 1900 TL civarına geliyor hocam.
  9. Gehinnom

❌İndirim Bitti! Casio Reloj Collection MTP-1302PD-2A2VEF Acero

İki gündür aynı renk olan fakat tasarımda olan saatini kullanıyorum. Konusu açılan tasarımı ben de beğenmediğim için şu an kullanmakta olduğum saati tercih etmiştim. Fiyat olarakta konudaki saatten biraz daha ucuz.
  10. Gehinnom

🔥İndirim Phantom Spirit ve Pearless Assassins 1499 TL

2 gündür montaj için kenarda bekliyordu, bugün montajını yaptım. Deepcool ak400'e göre hem daha sessiz hem de 10 derece daha soğuk. Alacak arkadaşlara tavsiyr ederim.
  11. Gehinnom

🔥İndirim 🔥🔥GMK87 BAREBONE 1521TL (RGB+SCREEN+KNOB+VIA+FTUŞLARI)🔥🔥

957 TL olarak gözüküyordu ben de, ürünü sürekli kontrol edin. Sıcak fırsatlar kısmı güncelleniyor sürekli bazen aynı ürün daha uyguna geliyor. Sabah 1500 civarına geliyordu öğlene doğru düştü fiyatı 1300 TL'ye kapatmış oldum. 1705774190 Sürekli sıcak fırsatlar kısmını kontrol edin hocam, 957...
  12. Gehinnom

🔥İndirim 🔥🔥GMK87 BAREBONE 1521TL (RGB+SCREEN+KNOB+VIA+FTUŞLARI)🔥🔥

Vergiler dahil şekilde 1300 TL'den siparişi geçtim. İlgilenen arkadaşlar varsa şu an fiyatı daha düşük.
  13. Gehinnom

🔥İndirim YINE YENI YENIDEN!! ASUS ROG STRIX GO 2.4 2200 TL

Mpow air wireless alınabilir Aliexpress üzerinden çok daha uyguna geliyor yanlış bilmiyorsam.
  14. Gehinnom

🔥İndirim Xiaomi Mi XMMNT27HQ 27" 1ms QHD Oyuncu Monitörü 6.974,91 TL

GTID öyle dedi diye öyle mi olacak hocam? Bir çok yabancı kaynaktan okuyarak ve izleyerek aldım ben de montiörü.
  15. Gehinnom

🔥İndirim Xiaomi Mi XMMNT27HQ 27" 1ms QHD Oyuncu Monitörü 6.974,91 TL

Son bir kaç aydır bu monitörü kullanıyorum,oldukça memnum bu fiyata daha iyisi bulunur mu bilmiyorum. Ghosting gibi bir problemle karşılaşmadım. Fabrika renk kalibrasyonu ile geliyor ve içerisinden detayları içeren kağıt çıkıyor.
  16. Gehinnom

❌İndirim Bitti! Phanteks Eclipse P360A Siyah Kasa 1525,13 TL

Üste ve egzos fanları Bitfenix Spectre Argb SE kit'i hocam. Anakartım ise MSI B550 Gaming Edge Wifi.
Top Bottom