Arama sonuçları: *

1. S

M2 ssd onerisi yapabilir misiniz

Teşekkürler
  2. S

Teşekkürler
  3. S

Teşekkürler
  4. S

Ramler deki gibi tum slotlari doldurmanin bir faydasi var mi yoksa direkt 2 tb m2 ssd alsam yeter mi bir de neye dikkat etmem gerekiyorortalama 4 5 k ya onerebileceginiz m2 ssd varsa cok yardimci olursunuz tesekkurler simdiden
  5. S

Çözüldü✓ James Donkey epic j60 modeli hakkinda yardimci olur musunu,

Hocam trendyol araci firma adil satici İncehesap ve bu arada kac k kazandigi gercekten umrumda degil ilgilendirmiyor beni 1741430122 Tanidiga sordum bir sorun olmaz dedi gene fikir almak icin burdayim ama gene burda da kimse yardimci olamadi saglik olsun
  6. S

Valo da rankim diamond 60 hz 60 fps de cok yoruyor biraz daha rank kasma fikrim var ger zaman monitör alinmiyor almisken biraz iyisi olsun diye
  7. S

Tanidik araciligi ile aldim sistemi 4070 ekran karti ryzen 7 (tam hatirlamiyorum modeli ) ama guzel sistem 1741387649 Valorant metin 2 cs go rdr 2 bir de film izlemeyi cok seviyorum
  8. S

Dogrudur ama bu monitore dair hic bir video bulamadim buraya yazayim dedim kagit ustunde 360 hz 0.5 ms tepkime fast ips
  9. S

Merhaba hayirli aksamlar bu monitoru almayı düşünüyorum da ghosting vb sorunlar olur mu acaba biliyor musunuz https://ty.gl/s84v48v4z3g9t 360 hz 0.5 ms tepkime Fiyati da ucuz gibi geldi
  10. S

Çözüldü✓ Merhaba arladasim bu bilgisayari 15000 tl ye satiyor alinir mi

Tamamdir almiyorum o zaman tesekkur ederim hepinize
  11. S

Ucuz olsun diye yapmistir da dedigim gibi islemci degisir de benim aklim ekran kartinda kaldi hic bir yerde satilmiyor
  12. S

Yok islemci kotu biliyirum da ekran karti sence guzel mi hic bir yerde satilmiyor
  13. S

Ekran karti ise yarar mi sence hic bir yerde satilmiyir cok supheye dustum
  14. S

Bilgisayarin ozellikleri Hiçbir sıkıntısı yoktur, ekran kartı gigabyte rtx 3080 turbo modeli. - Casper internet sitesinden alındı, garantisi devam ediyor. -700 TL değerinde hiç kullanılmamış rgb klavye mouse seti hediye olarak verilecektir. - Kutusu, faturası mevcuttur. -İntel core...
  15. S

Çözüldü✓ Yurt dışına çıkacağım, bilgisayar toplayacağım yardımcı olabilir misiniz?

Olmadi apple watch ultra aliyim 2 3 tane burda piyasa altina 5 6 k altina satiyik bu nasil fikir sizce
  16. S

Çözüldü✓ Yurt dışına çıkacağım, bilgisayar toplayacağım yardımcı olabilir misiniz?

Tesekkurler yok sadece pc icin degil gezmek icin gicegim 5 6 ay sonra telefon saat pc aliyim gibi dusunmustum 1683706819 Ucak ile ama cok pahali degildi 2 3 ay once alinmisti 300 mu 500 mu oyle birseydi kampanya ile pegasusun
  17. S

Ne onerirsin 1683704209 Mesela 4090 ti 55 60 k yurt disinda 2000 euro
  18. S

Merhaba turkiye de pahali olan parcalari yurt disindan almayi planliyorum ekran karti olarak 4090 ti islemci ve ekran kartinin da en kalitelisi olmasi taraftariyim ne onerirsiniz bir de diger parcalari yani kalan parcalari tr drn aliyim diye dusunuyorum sizce mantikli mi ram ssd vb vb
  19. S

Bu sistem hakkında yorum yapabilir misiniz

3060 lazim ya satarken kolay olur
Geri