Arama sonuçları: *

1. I

❌İndirim Bitti! CarrefourSA &PayFour 500₺ lik alış veriş 1₺ (Yeni Üyelere)

Beyler bize de birakin yav. Carrefoursa’nin onundeyim :)
  2. I

❌İndirim Bitti! CarrefourSA &PayFour 500₺ lik alış veriş 1₺ (Yeni Üyelere)

Kayit ekraninda bekletiyor beni. İlerlemiyor. Sizde de oyle mi?
  3. I

🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

Hocam konu disina cikmiyorum onu belirtiyim oncelikle. Bu aldiginiz kararin dunku olayla ilgisi var mi?
  4. I

Yurtdışı S25 Ultra alınır mı?

Hocam benim telefon kapanmadi garip bir sekilde 1759501800 22 eylulde “90 gun icerisinde kapanacaktir” diye mesaj geldi yalnizca.
  5. I

Yardım House of superstep güvenilir mi ?

O zaman fiziksel magazadan alman daha uygun olur bence.
  6. I

Kral ilk defa internetten aldim bundan sonra hep fiziksel magazadan alacagim ya da amazonda bulursam oradan alacagim
  7. I

Kanka 2-3 ay once ayakkabi aldim superstep internet sitesinden. Ayakkabi defolu geldi. Bir yerinde yapistirici izi vardi ve bagcik bagladigimiz deliklerin ordan ayakkabi acilma yapmis halde elime ulasmisti. Musteri hizmetlerine baglandim degisim yapmak istedigimi soyledim “degisim yapamayiz...
  8. I

Alibaba üzerinden toplu mal getirmek

Kingo ara sira guncellemelerle bilgilendir bizi. Konunun takipcisiyim. Surecin sonunu merak ettim.
  9. I

Nays Günlük Faiz Nasil Isler

Yillik hocam
  10. I

Asus Rog Ally Konsolomu yere düşürdüm analog drift sorunu (Çözüldü)

Hocam kul hakki falan seyinizde degilse soylemeyebilirsiniz tabi ki
  11. I

❌İndirim Bitti! Cafe Crown Kahve Latte 40 Adet 8 G (40 Al 20 Öde!) 62TL * NiyaziBey Çiftliği Lor Peyniri 1 Kg 47TL

Hocam bu durumdan yakiniyorsunuz gibi bir vibe aldim hadi hayirlisi :)
  12. I

Yd cihaz alınır mı? (iphone)

Kral kapali kutu sonucta. Icini acip parcalari degistikten sonra kapali kutu nasil oluyor?
  13. I

Yd cihaz alınır mı? (iphone)

Ilk seri oldugunu nasil anlayabiliriz? Eger parcalar toplamaysa ayarlarda uyarisini veriyor zaten degil mi?
  14. I

Sizce hangi Türk futbol takımının stadyumu iyi?

Aga normal stad iste. Onunla bunu karsilastirman ayip olmus.
  15. I

Yani simdilik bilmiyoruz sure dolunca gorecegiz. Eger o zamana kadar telefonu almazsaniz ben size haber veririm.
  16. I

oyle bir sey oldu. yalnizca ben yasamadim. Etrafimda da iki kez mesaj gelenler oldu hatta bu forumda bir kac kisinin daha yazisina denk gelmistim 2 imeiye mesaj geldigine dair. Sizde olmadi diye yd alacak arkadasta olmayacak anlamina gelmiyor. Ha bende ve baska insanlarda oldu diye bu arkadasta...
  17. I

Hocam 4+4 ay isi patlayabilir haberin olsun. Neden diye soracak olursan sebebi normalde simi taktigin zaman hangi imeiye taktiysan o imeiye 1 adet “*********** numarali imei kayit disidir. 120 gun kullanma sureniz kalmistir” seklinde mesaj geliyordu. Ancak bu sene yilbasinda simi taktigim gibi...
Geri