Arama sonuçları: *

1. 3hree5ive

Askere ne zaman çağırılırım

Anladım eyvallah saolasin
  2. 3hree5ive

Şubat veya öncesinde bozsaydim o zaman gidebilirdim mayısta yanlış miyim
  3. 3hree5ive

Şuan bozarsam mayısta gidemem mi
  4. 3hree5ive

Neden öyle oluyor matematiği ne bunun kral
  5. 3hree5ive

Mayısta tecilimi bozacağım tahmini ne kadar süre sonra çağırılırım ona göre bavulumu hazırlıcam çok ileri bir tarih ise geçici olarak bir işe gireyim şuan boştayım
  6. 3hree5ive

16 yaş Sıfırdan Boks kariyeri için uygunmudur

Onu bunu bilmem adam akıllı eğitim veren bi yerden al eğitimini gidip merdiven altı bı yere gidersen cacık bi temel öğretecekleri için potansiyeline ulaşamazsın malûm ülkede kısaya uzuna atletik birine hantala hep aynı bildikleri boks tarzını öğretenler var
  7. 3hree5ive

Operada bu yazılar niye renkleniyor

yazılar kendi kendine mor mavi sarı falan yanıyor anlamadım niye böyle oldu :D nasıl engelleyebilirim bunu
  8. 3hree5ive

Sesli asistanı nasıl kapatacam

Poco telefon kullanıyorum home tuşuna basılı tutunca sesli asistanı açıyor otomatik nasıl kapatacam bunu
  9. 3hree5ive

Temu ile ilgili sorularım var

Arkadaşlar 30€ limitini aşarsak noluyor? Ve içerideki ürünlerin fiyatları vergi dahil halleri mi değilse % kaç vergi biniyor
  10. 3hree5ive

Ips monitör aldım sorularım var

yok monitörde ışık sızması falan da var bi miktar ips glow da var umursamıyorum ben dediğin gibi öyle muhteşem bir kalite beklemiyorum anormal bir durum mu va ronu öğrenmek istedim sadece
  11. 3hree5ive

msi g2412f
  12. 3hree5ive

ekrana yukarıdan baktığımda ya da çaprazdan baktığımda renkler olduğundan daha mat görünüyor bunun sebebi ne olabilir? tam ekrana paralel olduğumda ise renkler açılıyor bu doğal bir şey mi yoksa bir sorun mu var
  13. 3hree5ive

Bunu nasıl engelleyebilirim

Başka oyunlarda da oluyor
  14. 3hree5ive

Bunu nasıl engelleyebilirim

Alt tab atıp oyuna döndüğümde şu şekils siyahlıklar oluşuyor napmaliyim bunu yok etmek için
  15. 3hree5ive

Format atamadım yardım

Eski tip bios olduğu için format usbsini okumuyor CD giriside yok kasanın
  16. 3hree5ive

Format atamadım yardım

Flash belleksiz format atıyorduk %35 de iken elektrik gitti sonra bu şekil bir ekran geliyor buradan ileriye gidemiyoruz nasıl bir çıkış yolu buluruz
  17. 3hree5ive

FULL SİSTEMİM KAÇA GİDER ?

Kasa 13 etmez bence
  18. 3hree5ive

Yeni Monitör Aldım Fakat Eğik Duruyor

bunu alcam bro zaten bu monitör alternatifti lg i almıştım pivot özelliği olduğu için
  19. 3hree5ive

İade isticem ayaklarını hesaba katmamisim dibinde bittim monitorun iyi ki bozuk gelmiş
  20. 3hree5ive

Yeni monitör aldım küçük emrah gibi boynu eğik okşarsam geçer mi
Geri