Arama sonuçları: *

1. DonanımFikir

🔥İndirim Kavrulmuş Fındık 35 G 9.95TL - Moneylilere Özel

Kontrol ettiğimde 2 il için aynı fiyat yazıyor. Moneylilere özel bu fiyat yazıyor.
  2. DonanımFikir

🔥İndirim Kavrulmuş Fındık 35 G 9.95TL - Moneylilere Özel

Kilo hesabı yaparsak 284TL'ye geliyor. Baya uyguna geliyor. 12 Adet Sınır Var 35GR Paket İçin https://www.migros.com.tr/kavrulmus-findik-35-g-p-7b4c71 Adrese göre stoklar değişebilir. Çevre mağaza veya adrese teslim seçeneklere de bakabilirsiniz. NOT: Moneylilere özel bu fiyat.
  3. DonanımFikir

En Hızlı Kargo Hangisi

Bence Sürat ve PTT hariç tercihini yapmanı öneririm. Tabi ki konumuna göre de kargo firmaların gönderim süreleri değişebilir. UPS kargo olabilir . Aras Kargo da olabilir.
  4. DonanımFikir

Acil !!!Sipariş verilen sistem yorum

PC Hocası TV bu akşam sistem çıkaracak. Benzer parçalar 34999TL'ye. 5060Tİ ve 7500F ikilisi düşünüyorsan .
  5. DonanımFikir

Noodle çokmu zararlı

Çok tüketmek tabi ki zararlı olabilir. Besleyici besinler tüketmek daha iyi olur. Veya ikisi birlikte de olur. Örneğin yumurta ile noodle birlikte de yenildiğini gördüm.
  6. DonanımFikir

Dolandırıcı avukat tarafından arandım

Panik üzerine manipüle ettirip sizleri dolandırmaya çalışıyorlar. tabii ki çekemezler . Bilgileri onlara söylemediğin sürece bir şey yapamazlar.
  7. DonanımFikir

Bu hesabı nasıl silebilirim

Profil resmi ve ismini değiştirebilirsin vb. hesap açmak yerine. Doğrudan silinmiyor hesap arkadaşların da dediği gibi.
  8. DonanımFikir

1k mesaja ulaştım. H.o alırım

Hayırlı Olsun. Nice 80+ Goldlara ve Platiniumlara bu forumda.
  9. DonanımFikir

İngiltere Londra'dan ne getirtilir?

Türkiye'de ÖTV'si yüksek ve hacmi ağır olmayan ürünler getirmesi iyi olur. Forma mantıklı TR'de nadir veya pahalıysa. Çay gereksiz bence ama istiyorsan kalır tabi ki. Teknolojik ürünler de olabilir. Konsol vb.
  10. DonanımFikir

Vücut geliştirme gerçekten boy kısaltıyor mu?

Boyun ideal düzeyde. İkisini de yapabilirsin. Yani demek istediğim İlla ki kas yığını olmaya gerek yok. Atletik ve kas dengesi güzel olsun yeterli olur .
  11. DonanımFikir

İnsanlara konuşmadan yasayabilirmiyim

Öyle bir yaşamı kendine hazır hissediyorsan mantıklı. Köyde şehir kadar imkanın olmayacaksa mantıksız bence. Tabi ki böyle yaşamak da mümkün ama bence aile ile beraber olmalı veya tek olacaksa da araban vb. ile gereğinde ailene ulaşabileceksen mantıklı .
  12. DonanımFikir

Trendyol Kazı Kazan (Perşembe saat 21)

Sana da teşekkür ederim konun sayesinde de ulaşmış oldum koda.
  13. DonanımFikir

Çok teşekkür ederim.
  14. DonanımFikir

2000'e 400 veya 500 kupon var ise isteyen özelden bana gönderebilir. Şimdiden teşekkür ederim. - Hep 500'e 50TL Çıkıyor şaka gibi ..
  15. DonanımFikir

❌İndirim Bitti! TRENDYOL DA 21:00 De KAZI KAZAN BAŞLIYOR

Bana da 2000/500 lazım isteyen özelden belirtebilir.. Atan kişiye şimdiden teşekkür ederim.
  16. DonanımFikir

Babam asosyel ne yapmam lazım

Sen ve ailen babanı daha fazla mutlu etmeye çalış. Hatta bir şekilde para kazan babana verirsin. Bunlara rağmen olmuyorsa başka bir şey aklıma gelmiyor. Kendi tercihi diyebilirim. Her insan aynı olmuyor.
  17. DonanımFikir

Ets2 ne zaman çıkar?

Bence de yakında gelir . Yine de ETS2 kendi DLC leri bile aylar öncesinden duyurduğu için yüzde yüz emin değilim.
  18. DonanımFikir

İnternetten nasıl para kazanılır

Keşke öyle olsa. tabii ki beceriye dayalı internet işlerinden çok da olmasa bile kazanabilirsin. Freelancer vb. bahsediyorum. Reklamı çıkan dolandırıcı yatırım siteleri vb. riskli diyebilirim.
  19. DonanımFikir

Ailemin evine internet aboneliği önerisi

Altyapına bağlı olarak internet tercihini yaparsın. Taahhütlü alabilirsin seneye internete zam gelebilir diye düşünüyorum. İnterneti kullanacak kişi çoksa düşük mpbs internet de önermem. Ucuz diyorsan millenicom netgsm vb. de olabilir.
  20. DonanımFikir

Dünyanın en iyi aburcuburu sizcede bu değilmi

Bana özelden de belirtebilirdin özel mesajları açık tutuyorum bir şey sormak isteyen vb. olursa diye. https://forum.donanimarsivi.com/konu/okul-itiraf-sayfasini-acmalimi-yoksa-risk-almamalimi.1150242/#post-10336374 Bundan bahsediyorsan aynı sözü kullanan arkadaşa da uyarı verildi zaten.
Geri