Arama sonuçları: *

1. DonanımFikir

Kadın ve Erkekler Neden Eşit değil???

Değerlendirme Olarak Yazdığın Maddelerden Ben de Açıklamayı Yapayım: Öznel Görüşüm bir erkek olarak: 1- Bazı ülkelerde de kadın askerler var . Kadın komutan da görmüştüm bu arada ve tabii ki zorunlu askerlikten bahsetmiyorum. Yani zorunlu askerlik kadınlara da yapılabilir ama daha kısa süreli...
  2. DonanımFikir

Şakaysa komik değilse daha komik 😂

İşte gerçekten sınava da hazırlıyorlar. Noktalama işaretleri de Türkçe sınavlarında çıkabiliyor. İşin şakası bir yana imla hatası kötü bir anlama neden olmadıysa bir imla hatası dert edilmemeli abartılmadıkça . Dilekçe vb. de yazmıyorsun zaten.
  3. DonanımFikir

Sistemimi 10 üzerinden puanlayın.

Fena olmayan GPU CPU ikilisi var sistemde. 1080p oyunculuk için gayet iyi. Anakart eğer overclock vb. yapmayacaksan daha alt modeller de olabilirmiş. Kasa psudan da daha f/p yapılabilirmiş ama pişman etmezler diye düşünüyorum. Yani performans olsun diye diğer parçalardan pek kısmamışsın 8/10...
  4. DonanımFikir

Instagram dm gelen mesaj

Legal da değildir zaten. Kazanmış gibi gösterirler paranı da vermezler gözünü boyamaya çalışırlar vb. . O yüzden bence güvenme. Bu devirde özellikle.
  5. DonanımFikir

Bilgisayara çay dökmüşler

Şekerli ise daha sıkıntı çay . Çay tanecikleri parçaların içine girmişse işi bilene de danışıp o tanecikleri temizletirsin. Sistemin çalışmasını engelliyorsa düzelebilir bi ihtimal. Zaten öyle diyeceklerdir çay parçacıklarını görünce de.
  6. DonanımFikir

Bilgisayara çay dökmüşler

Denemeye çalış garantiye götür. İnşallah kullanıcı hatası demezler garantide ama diyebilirler de.
  7. DonanımFikir

Orta sistemli laptop alıp yükseltmek mantıklı mı?

2-3 k toplam farka değer bence ama 5k biraz fazla gibi. İncelemeleri veya özeliklerinden ram lehimli olup olmadığına bakarsın. Ram slotu Lehimli ise rami yükseltemezsin diye biliyorum. Taşınabilir SSD lerde alabilirsin ssd çözümü olarak eğer çok fazla cihazı taşımayacaksan.
  8. DonanımFikir

O zaman aradaki fiyat farkına bak devasa değilse 32gb ramli olanı al. Eğer çok fark varsa ram ve ssd slotunun takılıp çıkarılabilir olmasına bakarsın ileride güncelleyebilmen için.
  9. DonanımFikir

Yani gündelik kullanım içinse zaten yeter ve çok fazla oyun veya iş amaçlı depolama yapmayacaksan sorun olmaz. Ram içinde 8gb bile yetiyor bana tabii ki mutlaka 16gb daha iyi olur artık.
  10. DonanımFikir

Aileme sigara içtiğimi nasıl söyleyebilirim ?

Bu kadar mesaj vb. atılmıştır ben de abi tavsiyesi vereyim sana. Sigarayı kökünden bırak . Bunun için azalta azalta bitirmeye bak sigara yerine aromalı sakız veya gazoz güzel alternatif olabilir. Yaşın da genç uzun vadede sağlık sorunları da çıkarabilir. O nedenden ötürü bırakman iyi olur...
  11. DonanımFikir

Naber ? sohbet edelim mi ?

İyiyim sen nasılsın?
  12. DonanımFikir

Laptop mu Masaüstü mü

O tarz dediğin gibi dert yoksa pc hem daha uygun fiyata bulursun performansına oranla hem de daha büyük ekran vb. monitör alırsın pc için ders çalışırken avantaj sağlayabiliyor bence.
  13. DonanımFikir

İtempazar satıcı savcılığa giderim dedi

Netflixde şifre paylaşımı yasak. Yani satıcının yaptığı şey de normal değil. Yani başının ağrıyacağını sanmam çünkü mahkemelik bir durum olacağını sanmam.
  14. DonanımFikir

Evde yemek yok makarna yapcam tarif verebilcek varmı acil açım

Noodle da yapabilirsin pratik olanlardan . Eğer normal makarna ise tencereye eklediğin su kaynadıktan sonra makarnaları boşalt ve o arada tuz ekle ayrıca pişmiş diye bir dene ara ara. Piştiyse süzgeç yardımıyla suyunu süz de afiyet olsun. Evde domates sosu veya salça varsa üstüne kat bir de...
  15. DonanımFikir

Sahibinden den dolandırıldım

Tamam bu süreçler yıllar sonra çözülecek bir şey değil sakin ol. Paran geldiği gibi adama atacaksın mantıken eğer adres yakın değilse . Neticede bir sözleşme vb. yapmadıysanız adam da ne yapabilir sana dava açsa yine onun için uğraş.
  16. DonanımFikir

Donanım arşivi discord linki ne ?

https://discord.gg/TjTRMZd8
  17. DonanımFikir

MURATABİGF NE HALLERE DÜŞMÜŞ

Parası var az buz sponsor da almadı yıllarıdr yapıyor işi. Eskisi kadar mal mülke aşırı ihtiyaç gerek kalmıyor . Yurtdışı gezileri vb. dolayı dedim. Kirası da kiracı arttırdığı için cazip gelmiyor artık o evde kalmasında.
  18. DonanımFikir

Mastürbasyonu bırakıyorum 1.günüm

Helal olsun sağlık her şeyden önemli. Ayrıca kendini başka uğraşlarla oyalarsan eskisi gibi istek hissetmezsin.
  19. DonanımFikir

Ailemden ayrılmak istiyorum

Yani öncelikle kendine çeki düzen vermek adına sigara ve içkiyi mutlaka bırak onlar da hem sağlığına hem de parana zararlar. Yatırım vb. yap. Burada şuna buna yatırım yap demeyeceğim çünkü becerilerini geliştirmen de bir yatırımdır. tabii ki yapacağın maddi veya kendine yatırımlar sonucu kazanç...
  20. DonanımFikir

NetGSM nasıldır, geçilir mi?

NetGsm hatta nedense 1 hatta internet çalışmadı ama alakasız da olabilir. Fiyatları uygun ama bana taahhütsüz olduğunu söyledi müşteri hizmetleri . Yani 2025 itibariyle zam gelebilir tarife ücretlerine. Kesinlikle 320TL verilmez telekoma. Mevcut GSM indirim vb. yapıyordur diye düşünüyorum...
Top Bottom