Arama sonuçları: *

1. biryuss

Bu Olta Nerde İş yapar

https://www.decathlon.com.tr/p/teleskopik-surf-olta-takimi-balikcilik-420-cm-100-200-g-7000-symbios-100/_/R-p-310498?mc=8562928 Bu oltadan var Balaban Sahil'inde ( arnavutköy yakınlarında izmir değil ) Gölde tutabilir miyim eğer tutarsam nasıl kullanmam gerekecek
  2. biryuss

Yardım Burayı nasıl güzelleştirebilirim

Reis resimleri falan çıkartıcam hepsini başka ne yapabilirim
  3. biryuss

Yardım Burayı nasıl güzelleştirebilirim

Üst tarafta dolap var burayı nasıl değerlendirebilirim
  4. biryuss

Yardım Bilgisayarım Mönitörümün HZ'sini vermiyor

aslında 2monitörüm var öbüründe display port var onu takip değişicem yazıcam
  5. biryuss

tamam dır alıcam
  6. biryuss

reis oc ne 1682444538 hdmi 1682444573
  7. biryuss

oc nedir reis
  8. biryuss

Yeni monitör aldım marka model ise Lenovo legion 180hz fakat burda 165HZ alıyorum 180 alamamamın sebebi nedir
  9. biryuss

Yardım fiveM rolde hata bulma

Düşman olduğunuz bir grup sizi öldürdü, E çekip hastanede doğdunuz, sonrasında spor aracınızı alıp otel önünden geçerken sizi öldürenleri gördünüz, Siz onları onlarda sizi fark etti, Silahsız olduğunuz için spor aracınızla adamlardan birini ezip motelini önünden kaçmaya başladınız. Sizi...
  10. biryuss

fiveM soruları mülakat

Şehirde ilk defa karşılaştığınız bir insan size hiçbir şey demeden bir silah veriyor ve yanınızdan uzaklaşıyor. Bu durum karşısında rol içerisinde ve dışarısında ne yapardınız?
  11. biryuss

fiveM mülakat soruları

Çok büyük bir ödülü olan sokak yarışının olacağı bilgisini aldın. Hiç tanımadığın biri yanına geldi ve sana asla almayacağın aşırı pahalı bir arabayı karşılıksız olarak bu yarış için vereceğini söyledi. Ne tepki verirsin? Arabayı alır mısın?
  12. biryuss

fiveM mülakat sorusu

Çok büyük emeklerle elde ettiğiniz ve aylardır aradığınız malzemeyi nihayet buldunuz. Bu malzeme şehirde çok zengin olmanızı sağlayacak tek malzeme. Malzemeyi bulduktan sonra kimselere görünmeden motele gidip koyacaksınız. Ancak bir anda maskeli kişiler etrafınızı sardı ve malzemeyi onlara...
  13. biryuss

fiveM Mülakat soruları

Çok büyük emeklerle elde ettiğiniz ve aylardır aradığınız malzemeyi nihayet buldunuz. Bu malzeme şehirde çok zengin olmanızı sağlayacak tek malzeme. Malzemeyi bulduktan sonra kimselere görünmeden motele gidip koyacaksınız. Ancak bir anda maskeli kişiler etrafınızı sardı ve malzemeyi onlara...
  14. biryuss

Yardım fiveM Mülakat Soruları

Departman tarafından kenara çekildiniz ve memurlar sizden ciddi bir tavırla kimlik, ruhsat istemedi fakat diğer memur ise şüpheli olmadığınız halde sizin aracınızı kontrol etmeye başladı. Aracınızın bagajını açarak içerisinde ne olduğuna veya aracın içerisine geçerek sizden izin almadan ve bir...
  15. biryuss

Yardım fiveM OOC ve Kısmi OOC arasındaki fark

OOC ve Kısmi OOC arasındaki fark nedir detaylı bir biçimde açıklayınız. cevap verirmisiniz ??
  16. biryuss

Yardım OOC ve Kısmi OOC farkı

OOC ve Kısmi OOC arasındaki fark nedir detaylı bir biçimde açıklayınız. cevap verirmisiniz ??
  17. biryuss

Yardım Fivem Rol Hata Bulma

Şehire yeni geldiğinde, kıyafetlerini giydin ve dışarı doğru çıktın. Arkadaşın arabası ile yanına yanaştı, bindin ve yola çıkmaya başladınız. Bu sırada arkadaşınız polis tarafından arandığı için bir polis aracı sizi gördü ve sizi takibe aldı. Arkadaşınız şu cümleyi söyledi ; Franklin'in evine...
Geri