Arama sonuçları: *

1. H

YENİ F/P KRALI SİSTEMİMİZİN FİYAT ve ÖZELLİK TAHMİNİ 🔥 ÖDÜLLÜ 🎁

Fiyat 12.999₺ Ryzen 5 5600x Anakart Asus Prime B450m veya mk 4400mhz RTX 3060Ti 16(8+8)GB 3200-3600mhz Corsair venegance cl16 ram 500gb m2 ssd marka değişebilir benzer fiyatlar Corsair 650w spec delta kasa psu
  2. H

itopya.com & Donanım Arşivi Ayın Ürünü Etkinliği - ŞUBAT

Monster abra a5 v17.2.3 veya v17.2 Abra A7 v13.2.3 veya v13.2 gibi RTX3050Ti li laptop Geçende senin paylaştığın gibi 7-8-9k civarı fiyat çok iyi olur
  3. H

Yeni Fiyat Performans Bilgisayar İstekleriniz Nelerdir?

Rtx3050 3060 16GB ram 500gb ssd fiyat olarak 10k
  4. H

Yardım CS GO Mekan Başlatılıyor Ekranında Atıyor

Başlıkta da belirttiğim gibi CS:GO mekan başlatılıyor yazısı ekranında birkaç saniye içinde oyundan atıyor 2 gün öncesine kadar böyle bir sorun yoktu oyunu SSD içine taşıdım ve bir iki oyun oynadım(o sırada grafikte bozulmalar başlamıştı ama anlamadım) sonra dün tekrar oynamak istedim ve sorun...
  5. H

Aralık Ayında İndirim Görmek İstediğiniz Ürünleri Model Belirterek Yazın🔥

Rtx3050ti rtx3060 laptop ve ddr3 ram
  6. H

Sistemde Fps Drop ve Kararsızlık

Öncelikle sorunu buldum ayrıca teşekkürler yazdıklarınız için Ayrıca youtube türkiyede ve bu forumda genelde benim videolar var şuan tavsiye gösterilen ve sizin ilk attığınız video benim:) neyse sorun ram yetersizliği Bütün oyunlarda test ettim bende 4+4 8GB ram var. Ve oyunlarda arkaplanı ne...
  7. H

Öncelikle teşekkürler sistemde buna benzer çoğu şeyi düşünüp kartı oyunda maksimum 57 dereceye işlemciyi de 61 dereceye indirecek şekilde dan ayarı ve soğutucular kullandım ancak durum bu. 1587556203 Bakabilecek olan varmı? Ayrıca vegas pro ile render alınca videoda siyah ekranlı kısımlar oluyor
  8. H

Merhabalar forumda bilgili kişiler bakarsa sevinirim. Sistemimde sadece Pubg oynarken sürekli olarak bir kararsızlık sözkonusu ekran kartı kullanımı sürekli düşüp çıkıyor buna bağlı olarak fps drop gelişiyor oyun çözünürlüğü veya oyun grafiği yükselt düşür farketmiyor. Ayarları düşürünce ekran...
  9. H

Telekom cayma bedeli ödemeden internet hizmetini kapattıran var mı

Size şu kadarını söyleyeyim 8 yıl boyunca Türk telekom'da kaldım ve 8 yıl boyunca indirme ve yükleme veya kopma durumundaki sorunlarım hiçbir gün kesilmeden devam etti çok fazla sayıda arıza kaydı açmıştım neredeyse iki güne bir denilebilir ve en son telefon üzerinden yarı telefon...
  10. H

TV için Ağ Ayarı

Şifreyi unutup tekrar girin veya varsa kablolu bağlantıyı deneyin bize çözüm olmuştu farklı bir televizyonda
  11. H

ARKADAŞLAR SİZCE HANGİ KULAKLIK DAHA İYİ?

Sürücü özellikleri ve benzeri özelliklere bakarsan anlarsın zaten
  12. H

ARKADAŞLAR SİZCE HANGİ KULAKLIK DAHA İYİ?

Dostum az önce K58 sipariş verdim birçoğundan çok iyi olduğu videolarda ve teknik detaylarda gizli istersen birkaç gün bekle kargo gelsin sana YouTube kanalımda k58 in detaylı incelemesini paylaşayım YouTube kanalım: Hakan Evginer
  13. H

Csgoda kaç FPS alırım

Çözünürlük aynı Bende seninkinden farklı olarak h81 anakart ve i5 4590 4. Nesil 3.70ghz ve rx580 var 200 civarı geziyor ki senin işlemcin daha iyi ve CS:GO İŞLEMCİ BAZLI bir oyun iyi oyunlar.
  14. H

Csgoda kaç FPS alırım

200 üstü kesin gibi veya rx 470 belki 180 190 civarı
  15. H

GT 1030 & R7 260X Karar Veremedim.

Sorununa tam bir cevap değil ama amd çok ısınıyor ve bende R7 240 vardı istediğimi veremedi hiçbir zaman ama alanlar 1030 dan memnundu
Geri