Arama sonuçları: *

1. W

Oyun Tasarlıyoruz Ekip Lazım

Sıfır maaliyet diyorsan zaten daha para yönetim kısmında bile bilgin yok. Projede olan her kişi için minimum olması gereken maaşı - olarak yaz. He sana zor ama olabilecek bir şey söyleyeyim, kendini motor kısmında geliştir hazır assetler ile bir prototip geliştir ve yayımcıların kapısında dolaş...
  2. W

Oyun Tasarlıyoruz Ekip Lazım

Bak şimdi kesinlikle heves kırmak için söylemiyorum ben bu sektörün içinde 6 seneden fazladır olan biri olarak hatta multiplayer oyun geliştirip yakın zamanda çıkartacak biri olarak sana şunu söyleyeyim, Birincisi gerçekten insanların az da olsa oynaması için bir oyun yapmak zaten minimum 4 5 ay...
  3. W

5090 sistem yorumu, sizce nasıl?

Bu sisteme 2x16 ram olmamış ya
  4. W

Asus TUF A15 RTX4070 li sistemim ağ bağdaştırıcısını görmüyor

Elbette ama bunun 11 e geçmeden de bir çözümü var mıdır? bilemiyorum anakartta myASUS özelliği ile sorun bulma kısmında çalıştı ve ağları görebildim fakat windowsta ne ağ bağlayıcısı çıktı ne de başka bişi 1736103571 Arkadaşlar sorunumu çözdüm sanırım bu sorunu çözen ilk kişi de benim birçok...
  5. W

bir şey farkettim, orada sadece windows 11 için olduğu yazıyor driverin, ben windows 10 kullanıyorum yok mu acaba bunun bir yöntemi 1736101654 Driverde gezindim baya advanced mod da bakındım fakat bununla ilgili birşeyler bulamadım
  6. W

Evet cihazım bu driveri yüklememe rağmen gözükmedi
  7. W

Arkadaşlar selamlar, yeni aldığım bu cihazda windowsu flash ile kurulum yaptıktan sonra kablosuz bağlantı yapamadığımı farkettim, sonrasında aygıt yöneticisinden wifi için gerekli olan cihazı göremediğimi farkettim, windows 11 kullanıyorum ne yapmam lazım
  8. W

F/P güncel 1TB M2 SSD Önerisi

Maalesef stokta var yazan yerlerin hiçbirine yakın değilim şehrimde yok yani
  9. W

F/P güncel 1TB M2 SSD Önerisi

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi m2 ssd almayı planlıyorum ama bu piyasaya hiç hakim değilim genellikle PC de program kullanıyorum bazen ssd gerektiren oyunlar oynuyorum 1TB tercihimdir önerilerinizi bekliyorum...
  10. W

Türkçe Spikerli Futbol Oyunu Yapıyoruz 🇹🇷

Hocam bizim çatı katında kalan ps2 vardı onla da oynamamız için bi destek yapar mısınız rica etsem cihaz boşa gitmesin. Şaka bi yana bende bir game developer olarak hayallerinizin biraz uçuk olduğunu düşünüyorum bence daha alttan başlasanız mesela bir mobil oyun çıkarsanız hiçte fena olmaz...
  11. W

Çözüldü✓ nivida driver ekran gitme sorunu

Tamam birkaç saat pc de hiçbir driver yüklü olmadan takıl. ddu ile kaldır driverini kalıntı kalmasın
  12. W

Çözüldü✓ nivida driver ekran gitme sorunu

Driverden olduğunu nasıl anladın tam olarak? Driveri kaldır ve gezin pc nin kapandığı şeyleri yap tekrardan eğer kapanmıyosa driverden kaynaklıdır
  13. W

Nedense bu aralar kişisel olarak çöküntüdeyim

mErhaba :p:p:p(y)😻😻💋💋🫦🫦 👅👅Birkaç genel önerilerim bunları kimse söylemez... 1. **Günlük Hedeflerini Renkli Konfetilerle Süsle:** Günlük hedeflerini renkli konfetilerle süsleyerek, başarılarını konfeti yağmuru eşliğinde kutla. Olumlu bir atmosferde olmak için biraz konfeti her zaman iyidir! 2...
  14. W

Pubg PC Çok zor insanlar geliyor?

Haklısın bende bırakacağım artık :D Deli ettiler adamı ya kafamı camdan daha çıkarmadan mermi yemem mi dersin, görmediğim bombalara ölmem mi dersin, binlerce şey yaşadım lanet oyunda.
  15. W

Pubg PC Çok zor insanlar geliyor?

Arkadaşlar merhaba, Pubg PC sürümüne sahibim ve her oynadığımda aşırı güçlü insanlar geliyor, artık oyunun içinden geçmiş, profesyonel olan oyuncular geliyor resmen. Ben kötü bir oyuncu değilim fakat bu oyuna gelince kedi yavrusuna dönüyorum normal mi bu yoksa kendi düzeyimdeki insanlarla...
Geri