Arama sonuçları: *

1. KedyDremurr

Havit Gamenote H2002P vs Fuxi H3

Arkadaşlar ben oyun oynarım fakat çok fazla rekabetçi oynamam genellikle hikayelo simge ve triple a. H3 kumaş oldugu için terletmez ve hafif olduğu için seçtim. Ama hem driverı yok hem de incelemeleri çok farklı. Biri iyi diyor biri berbat diyor. Eğer H3 alan varsa yazarsa memnun olurum. H2002P...
  2. KedyDremurr

Windows 8.1 Mavi Ekran Sorunu

Arkadaşlar buradan yandex diskten paylaştım: https://disk.yandex.com.tr/d/aMizFleo47YyRw
  3. KedyDremurr

Arch'i Steam farm ve Steam Idle Master nedir?

Arkadaşlar bunlar nedir ve bunlar VAC ban sebebimi?
  4. KedyDremurr

Düşük sistemli oyun tavsiyesi.

Arkdaşlar murat abim sağ olsun şöyle bir liste hazırladık arkadaşlarıyla bu baya yeter sizde alıp paylaşabilirsiniz. 1. Far Cry 1 - 2. Gta Sa + 3. XIII 13 4. XIII Classic 5. Call of Juarez 1 6. Call of Juarez 2 7. Alan Wake 8. Mak Payne 1 + 9. Mak Payne 2 10. Beholde 1 Beholder 2 11. Beholder...
  5. KedyDremurr

Tekrar tekrar oynuyorum.
  6. KedyDremurr

Yetmiyo hocam. 1689935640 Nickatamrısnız hocam önerdiklerini oynadım aklımda bir doom kaldı.
  7. KedyDremurr

Fiber değil 20mb 5mb indirme
  8. KedyDremurr

Arkadaşlar sistemim kötü hatta baya kötü 6GB ram İnter p6100 Ekran kartı n/a Ne gibi oyun önerirsiniz? 1689935241 Bütçe sorunu yok. Arkdaşlar murat abim sağ olsun şöyle bir liste hazırladık arkadaşlarıyla bu baya yeter sizde alıp paylaşabilirsiniz. 1. Far Cry 1 - 2. Gta Sa + 3. XIII 13 4. XIII...
Top Bottom