Arama sonuçları: *

1. C

rx 6650 xt renk sorunları

denedim yine de yapıyor, donanımsal bir arıza olma olasılığı nedir acaba
  2. C

rx 6650 xt renk sorunları

Merhabalar, csde düşük çözünürlükte croshair'ın kenarında vs kırmızı renkler çıkıyor, sebebini bir türlü anlamadım, yüksek çözünürlükte de herhangi bir sorunla karşılaşmadım açıkcası. Ne yapmalıyım, çözümü vs var mıdır
  3. C

AMD EKRAN KARTI RENK SORUNU

Selamlar dostlar Cs oynarken mavi renklerin yanında karanlıkta vs görseldeki gibi kırmızılıklar oluşuyor. Başta monitör kaynaklı sanıyordum fakat ekran kartı ile alakalı bir problemmiş sanırsam. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı?
  4. C

Çözüldü✓ Sistem kendiğinden reset atıyor

Aldığım yerle görüştüm, geri yollayın bakalım dediler. 0 ürün çok kurcalamak istemedim açıkcası çok teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığın için
  5. C

Daha önce bu sorunla karşılaşan oldu mu ?
  6. C

EKLEME: SORUN DEVAM EDİYOR SEBEBİNİ HALA BULAMADIM
  7. C

Sağolasın agacım yine de teşekkür ederim, hayırlı geceler iyi forumlar
  8. C

sabitli hocam da, asıl sabitleme vidası çıkmadı içiden bende kasadaki parmak vida ile sabitledim, kafam iyice allak bullak oldu 1.5 gün hiçbir sorun yoktu. Teslim aldığım günde de geçti
  9. C

evet agacım, senin dediklerini uyguladım. Sonra dışını vs kapatıp düzeltip dikince yine yaptı. Sanırsam ekran kartı dikince oynuyor
  10. C

hocam bunları yaptım, bilgisayarı camı vs kapatıp düzelttiğimde yeniden yaptı
  11. C

buyur hacım, bak şimdi hiç yapmadı da he :d camını kapatıp diksem yine yapar anasını ya .d kafayı yicem
  12. C

Ekran kartını da çıkarıp taktım. O da denendi. Asıl kafadaki soru işareti, ilk geldiğinde yaptı. sonrasında kesti. Durup dururken yeniden yaptı
  13. C

hocam şimdi ramleri değiştirdim açıldı, geldi ekran falan, ama sorunun ramlerden olduğunu sanmıyorum, sıfır yeni ürün ne de olsa. Sen demeden önce de denemiştim zaten ram değiştirmeyi
  14. C

Kral ekran geldiğinde kendiliğinden reset atıyor, biraz siyah ekranda kalıp resetliyor, 1.5 gün hiçbir şey yoktu şimdi bu şekilde yapıyor
  15. C

Hocam açıkcası ne dediğini anlamadım bile, sistem bana kurulu bir şekilde geldi. Ben sadece ekran kartını taktım
  16. C

Selamlar, yeni bir hazır sistem masaüstü pc satın aldım. Sistem geldiğinde ekran kartını taktığımda ekran gelmedi, sonrasında sürekli gelip gitti. Geldiğinde de driverlerı vs güncelledim ondan sonra 1,5 gün yapmadı. Bugün tekrardan aynı şekilde kendi kendine reset atmaya başladı. Sistem yeni...
Geri