Merhabalar, csde düşük çözünürlükte croshair'ın kenarında vs kırmızı renkler çıkıyor, sebebini bir türlü anlamadım, yüksek çözünürlükte de herhangi bir sorunla karşılaşmadım açıkcası. Ne yapmalıyım, çözümü vs var mıdır
Selamlar dostlar
Cs oynarken mavi renklerin yanında karanlıkta vs görseldeki gibi kırmızılıklar oluşuyor. Başta monitör kaynaklı sanıyordum fakat ekran kartı ile alakalı bir problemmiş sanırsam. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı?
sabitli hocam da, asıl sabitleme vidası çıkmadı içiden bende kasadaki parmak vida ile sabitledim, kafam iyice allak bullak oldu 1.5 gün hiçbir sorun yoktu. Teslim aldığım günde de geçti
hocam şimdi ramleri değiştirdim açıldı, geldi ekran falan, ama sorunun ramlerden olduğunu sanmıyorum, sıfır yeni ürün ne de olsa. Sen demeden önce de denemiştim zaten ram değiştirmeyi
Selamlar, yeni bir hazır sistem masaüstü pc satın aldım. Sistem geldiğinde ekran kartını taktığımda ekran gelmedi, sonrasında sürekli gelip gitti. Geldiğinde de driverlerı vs güncelledim ondan sonra 1,5 gün yapmadı. Bugün tekrardan aynı şekilde kendi kendine reset atmaya başladı. Sistem yeni...