Arama sonuçları: *

1. flitttermice

Sizce akvaryum kasa mı normal kasa mı?

çin malı ürünler asla phanteks'in kalitesini yakalıyamaz onun dışında xt ultra'nın hava akışı zoko'danda xt view'dende iyidir tip olarak ise aralarında en güzeli xt view bence akvaryum kasalar çok kalın geliyor bana gerçekten kutu xt view ikisinin karışımı hava akışı olarak her iki kasayında...
  2. flitttermice

CRACKLİ FİFA 19 OYNARKEN FAN SESİ?

sanmam alakalı bir durum değil
  3. flitttermice

CRACKLİ FİFA 19 OYNARKEN FAN SESİ?

darboğaz var gibi gözüküyor işlemciye yük biniyor dicem oda yok kafa karıştırdı sıcakta değil pc fazla ses çıkmaması lazım açıkçası ekran kartının devri yüksek ekran kartı oc ayarı vb gibi bir şey varmnı sillent mod al bakalım bir ondada sorun devam ederse korsan olduğundan ark planda birşeyler...
  4. flitttermice

Ekran kartlarının güçlendiğini sanmıyorum.

Amd ekran kartı üretmiyor artık diye sevinen tayfa vardı tekeleştirdiler şuan piyasayı isterse 5 lik artış sağlar çünkü rekabet yok kafalarına göre takılcaklar artık. 5000 serisi direktmen tekelleşmenin ürünü yazılımsal üretim yaptılar saf güç olarak pek bir şey yok.
  5. flitttermice

Yardım Forza Horizon 5 drop (3050TI)

çok fazla vram'a etkisi olmaz max 100 mb gibi bir rakam vram kısmak istiyorsan ayarlardan ayarları en düşüğe getir genelde ışıklandırma gölgelendirme gibi ayarlar kullanıyor.
  6. flitttermice

Xbox series x gta 6 da nasıl performans verir

Hiç yaşamadım ne mavi ekran nede watmann nede amd'nin yazılım hatası vb gibi durum o.c li kullanmama rağmen. Çok tartışıldı burda ekran kartı üreticisine göre sorunlar değişiyor xfx veya sapphire ler sorun çıkartıyor genelde. ve 3 yıldır falan kullanıyorum.
  7. flitttermice

Xbox series x gta 6 da nasıl performans verir

merak etme stabil çalışır 60 fps modu olur.
  8. flitttermice

Uygulma silerken hata alıyorum

ekle kaldır ile uygulama kaldırmak ne denetim masasından kaldır olmuyorsa yolu takip uyarıdaki uninsten kaldır birde oyun korsan sanırım virüs bulaşmış olabilir.
  9. flitttermice

2 sistem arasında kaldım hangisi oyunlarda daha çok performans ve uzun ömür lü

240 yeter 7600’e 360 avantajına olur. 32 gb ram yap derim 16 yetersiz artık. 7800xt ‘de güzel bir ekran kartı tercihiniz amd tarafında ise üzceğini düşünmüyorum.
  10. flitttermice

2 sistem arasında kaldım hangisi oyunlarda daha çok performans ve uzun ömür lü

7800xt ve 7600 al geç. Ama agnı fiyatlara 4070 ti super li 7600 lü sistem var ise onu tercih et derim.
  11. flitttermice

Yardım 1.1 Milyon TL'ye Hangisi Alınır?

1. ch r hybrid i göz önüne al mantıklı bir tercih parçaları maliyetli ama 2. hr v gayet güzel bir araç ama ne gördüm ne duydum bu aracı tr'de 3. kona derdim hyundai sonuç olarak ve çok tercih edilen bir kasa değil bir sebebi olmalı diye düşünüyorum şahsi fikrim hiç biri 17, 18 kasa quasqai...
  12. flitttermice

Bilgisayar için bluetooth adaptör önerisi?

Hiç bir fikrim yok dostum blutouth adaptör işte çok bir fark olmaz bence.
  13. flitttermice

Bilgisayar için bluetooth adaptör önerisi?

Evet kullanabiliyorsun 5.0 bir adaptör alabilirsin marka tercihine kalmış pek bir fark olmuyor to link veya asus tercih et derim
  14. flitttermice

GOD OF WAR > ELDEN RİNG

13 falan herhalde son zamanlarda ne zaman foruma girsem orta okulda veya lisedeymiş gibi hissediyorum 😂 sonra çıkıp 1,2 hafta girmiyorum.
  15. flitttermice

❌İndirim Bitti! Gigabyte Gaming OC RX 7900 XT 20 GB 27.990 TL

3 yıldır amd kullanıyorum bir kere ne mavi ekran ne driver problemi yaşadım güncellememe rağmen geçen sadece bir oyun shader bozulması yaşandı son driverde onun dışıına hiç bir problem görmedim iki tane kasa değiştirmeme rağmen ısı ile alakalı bir problemde görmedim bu 3 yılın öncesinde 3 tane...
  16. flitttermice

Lütfen 4070s parçaları için yardımcı olun

7500f 7600, 7600x gayet işini görür bence b650m veya atx anakart ile yerinde olsam 7600x ve b650m yapıştırıtım bi tane 3d modeller harici saydığım orta seviye işlemciler dışında yüksek seviye ekran kartı takılmyacak ise gereksiz buluyorum açıkçası tabi ilerde güncellediğin zaman 9700x çok daha...
  17. flitttermice

kasa konusunda mesh olmasına dikkat et 3x fan girişi olsun üstte onun dışında kalite olarak fanlara dikkat et şahsiş görüşüm nzxt ve phanteks ürünlerini beğeniyorum nzxt fanları genel biraz sesli ama onun dışında demir yine aynı demir pek bir şey değişmiyor kalınmış incemiş fazla yerinde olsam...
  18. flitttermice

Arkadaşın atığı resme inanma sallamasyon bir darboğaz yapay zekası işlemcin ile ekran kartın darboğaz yapmaz 720p oyun oynamayacak isen :D
  19. flitttermice

Dark maxima v20 zoko amiral dk 431

zoko amiral dk 431
  20. flitttermice

18 yaşındayım sakalım çıkmıyor.

Ailede köselik var mı ? jilet vb vurma genetik bir olay benimde 20 yaşında falan çıkmıştı. Not köselik özellikle kıl farklı olay.
Top Bottom